HK MD Šumperk – Vsetín 2:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 0:4 (kon.) | Poruba 2011 – Technika Brno 3:4 (kon.)
Přerov – Warriors Brno 7:0 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Chrudim 3:1 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 12.09.2021, 12:15 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    Je za námi dnešní zápas. Po vláčné první periodě otevřel skóre Šumperk, který šel do dvoubrankového vedení. Ve 21. minutě poslali Draky do dvoubrankového vedení Adam Polách a Ondřej Šotkovský. Ve druhé části hry vsetínské mužstvo snížilo na 2:1 z hole Jan Ramert. V poslední třetině nastal obrat, který řídili Matyáš Dědek a Jakub Čechmánek.. Vsetín si odvezl výhru 3:2 a připisuje si první tři body do tabulky. (14:21:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Draci pokračují ve snaze o vyrovnání, nyní zbývá minuta.
     
    57:39
    Šumperk stále bez brankáře, první pokusy o vyrovnání nejsou úspěšné, Vsetín se osvobozuje, icing.
     
    57:15
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:15
    To byla obrovská šance! Šumperk hraje bez gólmana. Horký dostal nahrávku na kruh, před ní zela naprosto prázdná branka, ale šumperský útočník trefil pouze svého spoluhráče, který byl připravený na teč.
     
    56:38
    Šumperk potřebuje vyrovnat, ale měl teď na mále po závaru, který vytvořil Vsetín před Bieleckým.
     
    55:11
    Netolický prověřil Januru střelou z kruhu, gólman Vsetína skryl puk v náruči.
     
    55:05
    Hosté v plném počtu.
     
    54:47
    Šumperk tlačí, Vsetín blokuje, na Januru prošly dvě střely, ty vsetínský gólman kryje.
     
    53:11
    Blaháčkova rána, Janura nastavil vyrážečku a puk míří do rohu.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Maštalíř – 2 min., podrážení).
     
    52:39
    Tomiczek vyrazil do útoku, kotouč mu ale před střelou sjel z čepele.
     
    51:20
    Vsetín je nyní na koni, Šumperku se nelíbí, že ztratil vedení, ale momentálně není sto vytvořit akci, která by šla dál než do středního pásma.
     
    48:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rychlá branka srazila Šumperk. Po mantinelu se do útočné třetiny vehnal JAKUB ČECHMÁNEK, který vystřelil mezi nohy Bieleckého a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Jan Ramert.
     
    48:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve Škoda aréně je vyrovnáno. Vsetín vstřelil další přesilovou branku. VHK vytvářelo závar před Bieleckým, kterému ale bránící čtveřice odolávala. Nakonec se ale po několika zákrocích domácího gólmana kotouč dostal k MATYÁŠI DĚDKOVI, který dorovnal ztrátu. Stav utkání je 2:2. Bez asistence.
     
    46:54
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Havel – 2 min, podrážení.).
     
    46:31
    Zakázané uvolnění domácích, vhazovat se bude před Bieleckým.
     
    45:51
    Valaši se snaží o tlak, jejich počínání je ale poněkud nemotorné.
     
    45:23
    Domácí v plném počtu.
     
    44:58
    Vsetín vyčkává na rozehrávku v obranném pásmu.
     
    43:57
    Vsetín založil tlak v pásmu, Draci se osvobozují vyhození po mantinelu.
     
    43:23
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Cekr F. – 2 min., držení).
     
    42:43
    Vsetín chce vzít otěže zápasu do svých rukou, Valaši jsou aktivní na kotouči, Jurkova přihrávka na Vránu, který se naskytl sám v mezikruží mohla být hrozbou, ale Bielecký v klidu zasahuje.
     
    41:11
    První střela třetí třetiny, Bielecký musel zasáhnout a přikrýt kotouč lapačkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetině je za námi. Narozdíl od první periody se oba celky rozstřílely. Do vedení šel rychle domácí Šumperk, obě branky Draků padly v 21. minutě. Nejprve se prosadil Adam Polách, následně se trefil Ondřej Šotkovský. Domácí byli aktivnější a dirigovali tempo hry. Hosté se dostali ke slovu až v posledních sekundách zápasu, když se v přesilovce prosadil Jan Ramert. Po dvou třetinách vede šumperský tým 2:1.

    Třetí třetina začne přibližně v 13:44.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín už byl v plné. Broža zrovna skočil na led, když se do útočné třetiny VHK vehnal Mojžíš, který se pokusil prověřit Bieleckého. Sám na něj nevyzrál, ale nakonec Vsetín přece jen využil přesilovou hru, když z beprostřední blízkosti za nic netušícího brankáře Šumperka zacílil JAN RAMERT. Asistence: Matěj Mojžíš a Maytáš Dědek.
     
    Hosté v plném počtu.
     
    38:04
    Ve hře čtyři na čtyři se opět více daří aktivnějším Drakům, Janura má plné ruce práce.
     
    37:37
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Plhal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., krosček).
     
    36:22
    Na kotouči jsou více domácí, jejich aktivita je značně vyšší než aktivita Vsetína. Janura je rozhodně vytěžovanějším gólmanem posledních minut.
     
    35:22
    Kupředu šla dvojice Draků v akci dva na jednoho nakonec Šumperk neuspěl.
     
    34:26
    Vsetín oslabení ustál, po vypršení trestu se vydal jeden z hráčů v zelenožlutém do své útočné třetiny a vystřelil na Bieleckého.
     
    33:52
    Hosté v plném počtu.
     
    31:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., podrážení).
     
    28:27
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Filip Cekr – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Sýkora – 2 min., hrubost).
     
    27:16
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Adam Polách – 2 min., podrážení).
     
    20:56
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Po velké skrumáži před brankou Janury. Kotouč se několikrát odrazil od brankáře Vsetína na hokejky domácích, šťastným střelcem je ale až ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ, který byl v koncovce nekompromisní. Šumperk jde v rozpětí několika sekund do dvoubrankového vedení. Asistence: Filip Tomiczek a Martin Pánek.
     
    20:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ADAM POLÁCH. Polách se obtočil s kotoučem kolem branky a zasunul jej mezi nohy Janury. Draci otevírají skóre a jdou v domácí premiéře do vedení. Asistence: Marek Kesler a Filip Cekr.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Maštalíř – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:39
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Matěj Sviták – 2 min., vysoká hůl).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (Ryšavý) – Cekr, Koutecký, Netolický, Sviták, Minařík, Blaháček, Plhal (C) – Pánek, Kesler (A), Haas – Šotkovský, Tomiczek, Havel – Stodůlka, Ševčík, Polách (A) – Horký

    VHK ROBE Vsetín: Janura (Tkadlec) – Mojžíš, Houser (C), Machů, Prčík, Sýkora, Čapka, Macík – Maštalíř, Čechmánek, Vrána – Jurek, Dědek, Bednařík (A) – Ramert, Janíček, Horský – Broža

    Rozhodčí: Novotná – Rychlý, Bubela.
     
    Mladí Draci a VHK ROBE Vsetín jsou považováni za rovnocenné celky. Oběma se v prvním kole nedařilo proti brněnským mužstvům a oba budou dle předpokladů kroužit kolem druhého až třetího místa tabulku. Kdo urve první výhru úvodního hracího víkendu? Na tuto otázku budeme hledat odpověď od 12:15 v šumperské Škoda aréně.
     

    VHK ROBE Vsetín

    Vsetín začal letošní sezónu doma. První zápas odehrál s brněnskými Warriors. Ačkoli se předpokládalo, že Valaši budou v tomto klání favority, opak byl pravdou. Warriors šli rychle do vedení, Vsetín snížil, vyrovnat se mu ale nepodařilo a nakonec přece jen podlehl, stejně jako Šumperk, brněnskému týmu. S rozdílem, že Valaši nyní nemají ani jeden bod, jelikož prohráli 2:3 po základní době a nyní jsou o skóre na předposledním, pátém, místě před Porubou.

    Brankami se v prvním zápase představili útočníci Ondřej Broža a Štěpán Jurek. V brance VHK nastoupil Patrik Janura, který má nyní gólový pruměr 3 branky na zápas, šlo na něj dohromady 34 střel a jeho úspěšnost je 91,18 %.
     

    HK Mladí Draci Šumperk

    Mladí Draci k prvnímu zápasu vyrazili na led Techniky Brno. S brněnským soupeřem se celý zápas přetahovali. Nejprve vedli třetinu domácí, poté byli ve vedení jednu periodu Draci. Ve třetí třetině se skóre srovnalo. O utkání nerozhodla ani základní hrací doma a ani prodloužení a musely následovat samostatné nájezdy. V této disciplíně zvítězila Technika. Draci v první zápase sezóny prohráli 2:3sn a do tabulky si připsali jeden bod. V současné době se nachází na čtvrté příčce tabulky skupiny Východ.

    Mladí Draci si v zápase zastříleli. Na brankáře soupeře vyslali dohromady 41 střel, což je nejvyšší počet za celé první kolo, z toho 60 % střel bylo úspěšných. Šumperku se rovněž dařilo v oslabení. Během šesti her v početní nevýhodě neinkasoval ani jednou.

    Střelecky se prosadili Marek Netolický a Ondřej Šotkovský. Druhý jmenovaný si ze zápasu navíc odnesl 2 (1+1) kanadské body. V brance Draků nastoupil Milan Ryšavý, jehož úspěšnost je nyní 92,31 %, během zápasu s Technikou vykryl mladší z brankářské dvojice 26 střel a s touto statistikou ma nyní brankový pruměr 1,85 gólů na zápas.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:15 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 21. Polách (Kesler, Cekr), 21. Šotkovský (Tomiczek, Pánek) – 40. Ramert (Mojžíš, Dědek), 49. Dědek, 49. Čechmánek (Ramert)


    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (Ryšavý) – Cekr, Koutecký, Netolický, Sviták, Minařík, Blaháček, Plhal (C) – Pánek, Kesler (A), Haas – Šotkovský, Tomiczek, Havel – Stodůlka, Ševčík, Polách (A) – Horký
    VHK ROBE Vsetín: Janura (Tkadlec) – Mojžíš, Houser (C), Machů, Prčík, Sýkora, Čapka, Macík – Maštalíř, Čechmánek, Vrána – Jurek, Dědek, Bednařík (A) – Ramert, Janíček, Horský – Broža

    Rozhodčí: Novotná – Rychlý, Bubela

    Diváci: 58
    bahis siteleri