Chabarovsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 7:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
7:4 (2:2, 3:2, 2:0)
Avangard Omsk
Středa 15.09.2021, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Nikolaj GOLDOBIN - 7:4
     
    57:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. NIKOLAJ GOLDOBIN dostal kotouč před branku, kde zkoušel ležícího Děmčenka pokořit kličkou. Hostující náhradník vymrštil beton a gólu nejprve zabránil, následně jej ale domácí forvard překvapil zakončením zpoza branky, když se puk odrazil od brusle gólmana do sítě. Asistence: Philippe Maillet a Brendan Leipsic.
    49:44 Maxim KARPOV - 6:4
     
    49:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk využívá potřetí v utkání přesilovou hru. MAXIM KARPOV obdržel kolmici na pravou stranu, odkud střílel bez přípravy přesně k bližší tyči nad brankářův beton. Hrubec si na kotouč sáhl okrajem lapačky, v cestě do sítě mu ale nezabránil. Český strážce po šesté inkasované brance přepouští místo v brankovišti Vasilu Děmčenkovi. Asistence: Philippe Maillet a Nikolaj Goldobin.
    39:54 Andrej ČIBISOV - 5:4
     
    39:54
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak se to přeci jen povedlo! Domácí tým šest vteřin před sirénou využívá podruhé přesilovku a ujímá se v divoké přestřelce vůbec poprvé vedení. Z okraje pravého kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy Leipsic. Jeho dělovku zachytil těsně před Hrubcem Běreglazov. Kotouč ale vypíchl Zernov a posunul ho o beton nalevo na ANDREJE ČIBISOVA, jenž už zakončoval do odkryté části klece. Asistence: Denis Zernov a Brendan Leipsic.
    36:03 Anatolij NIKONCEV - 4:4
     
    36:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Magnitogorsk opět bleskově reaguje a počtvrté srovnává krok! ANATOLIJ NIKONCEV se zmocnil puku u levého mantinelu, šikovnou stahovačkou se zbavil Damira Šaripzjanova a křižnou ranou podél Hrubcovy lapačky zacílil o vzdálenější tyč. Krásná individuální akce. Asistence: Archip Několenko a Nikolaj Goldobin.
    34:49 Alexej BĚREGLAZOV - 3:4
     
    34:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk musí zase dotahovat! Domácí neuhlídali Telěgina, který přihrávkou zpoza branky nabil na střelu rozjetému ALEXEJI BĚREGLAZOVOVI. Ten mířil pohotově k odkryté pravé tyči. Jussi Olkinuora byl bez šance. Asistence: Ivan Tělegin.
    32:22 Semjon KOŠELEV - 3:3
     
    32:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Zemčonok posunul po vyhraném buly puk krátkou přihrávkou napravo, odkud pálil z nápřahu skrze hlouček těl před brankou SEMJON KOŠELEV. Hrubec měl zakrytý výhled a potřetí v utkání loví puk ze své sítě. Asistence: Arťom Zemčonok.
    31:31 Corban KNIGHT - 2:3
     
    31:31
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hosté potřetí radují! Kaski dostal nabito na modrou čáru a jeho pumelici tečoval těsně před Olkinuorou CORBAN KNIGHT. Asistence: Oliwer Kaski a Peter Cehlárik.
    19:41 Nikita KOROSTELJOV - 2:2
     
    19:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí tým bleskově využívá přesilovou hru a podruhé v utkání srovnává stav! Hultströmovo nahození vyrážel Hrubec před sebe, kde číhla pohotový NIKITA KOROSTELJOV. Ten našel z dorážky skulinku mezi betony českého gólmana. Asistence: Linus Hultström a Nikolaj Goldobin.
    17:09 Peter CEHLÁRIK - 1:2
     
    17:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk jde podruhé do vedení. Domácí se až příliš zatáhli před vlastní branku. Sergej Tolčinskij toho využil v přihrávku do pravého kruhu, odkud ranou bez přípravy prostřelil Olkinuoru PETER CEHLÁRIK. Finský brankář se nestačil včas přemístit. Asistence: Sergej Tolčinskij a Damir Šaripzjanov.
    11:18 Josh CURRIE - 1:1
     
    11:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Krátce po konci přesilovky se Magnitogorsk přeci jen raduje ze srovnání stavu! Střela z pravé strany prošla chumlem těl před brankou a odrazila se nalevo k pohotovému JOSHI CURRIEMU, který propasíroval puk mezi Hrubcovými betony. Asistence: Michail Pašnin a Philippe Maillet.
    01:01 Ivan TĚLEGIN - 0:1
     
    01:01
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z první akce do vedení! IVAN TĚLEGIN se zmocnil odraženého kotouč za brankou a zasunul jej zpoza klece, odkud našel skulinku mezi pravou tyčí a betonem Olkinuory. Asistence: Kirill Gotovec.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 12. Currie (Pašnin, Maillet), 20. Korosteljov (Hultström, Goldobin), 33. Košelev (Zemčonok), 37. Nikoncev (Několenko, Goldobin), 40. Čibisov (Zernov, Leipsic), 50. Karpov (Maillet, Goldobin), 58. Goldobin (Maillet, Leipsic) – 2. Tělegin (K. Gotovec), 18. Cehlárik (Tolčinskij, Šaripzjanov), 32. Knight (Kaski, Cehlárik), 35. Běreglazov (Tělegin)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (C), Hultström, Makljukov, Minulin, Pašnin (A), Nikolajev – Košelev, Currie, Čibisov – Karpov, Zernov, Korosteljov – Nikoncev (A), Maillet, Leipsic – Akolzin, Několenko, Goldobin.
    Avangard Omsk: Š. Hrubec (50. Vas. Děmčenko, Dianov) – Pokka, Šaripzjanov (A), Běreglazov, K. Gotovec, Kaski, Jemelin (C), Brjukvin – Tělegin, Knight, Cehlárik – Jakupov, Prochorkin, Tolčinskij (A) – Ševčenko, Paré, Gricjuk – V. Žarkov, Kablukov, Dědunov.

    Rozhodčí: Gofman, Oskirko – Zacharov, Maximovskij
    ocianews.com