Švýcarsko – Česko 3:8 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:8 (0:3, 3:5)
Česko
Středa 15.09.2021, 17:15Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    35:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    S góly se doslova roztrhl pytel. DARRYL JAMES CARMONA pravděpodobně za pomoci teče českého brankáře prostřelil Mahdala na první tyči.
     
    33:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají další branku a Annel si ji tentokrát za rámeček nedá. MARTIN FIALA se snadno dostal do brankoviště a z otočky poslal kotouč mezi jeho betony. asistence: Jakub Bernad.
     
    32:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    To byla rychle využitá přesilová hra. Nejprve se kotouč k brance nedostal, ale na druhý pokus, který vyslal MARTIN FIALA už nedokázal Annel reagovat a loví posedmé kotouč z branky. Asistence: Jakub Bernad.
     
    31:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    NOAH MANUEL HEINRICH se dvakrát dostal do výhodné pozice na pravém kruhu po přihrávkách Lukase Dietricha a tu druhou už zužitkoval, když o tyč otřel střelu a Mahdal nestihl zareagovat. Asistence: Lukas Dietrich.
     
    29:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Souhra dvojice Loskot a Šebek zase zafungovala, když dokonale vyšachovali obranu a po Loskotově pasu měl PATRIK ŠEBEK snadnou pozici, když střílel nad padajícího Annela. Asistence: Marek Loskot.
     
    27:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to už o čtyři branky a dá se říct, že Češi kráčejí za vítězstvím. JAKUB BERNAD střílel zpoza obránce a švýcarský brankář měl zakrytý výhled, takže pozdě reagoval a puk mu prošel mezi tělem. Asistence: Aleš Chamrád.
     
    23:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Petr Školoud se dokázal prokličkovat mezi kruhy, jenže neměl úplně výhodnou pozici, a tak puk poslal bekhendem na volného MARKA LOSKOTA, který jej opět pověsil za Annela. Češi se mohou uklidnit po inkasované brance a pokračovat ve své hře. Asistence: Petr Školoud.
     
    21:11
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Češi poprvé na šampionátu inkasují. SILVAN EDRI se zbavil kličkou českého obránce a dostal se do výhodné pozice, odkud nezaváhal a překonal Mahdala střelou na vzdálenější tyč.
     
    15:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sice po skončení přesilové hry, ale třetí gól je tady. PATRIK ŠEBEK se spolu s Loskotem uvolnili do přečíslení, vyšachovali obránce a po Loskotově nabídce nemohl Šebek selhat. Asistence: Marek Loskot.
     
    03:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zatímco Švýcaři v útoku akci k zakončení nedovedli, na druhé straně se kotouče zmocnil MAREK LOSKOT, který si položil brankáře a pohodlně zasunul za jeho záda.
     
    01:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskový úvod. MARTIN FIALA přebruslil soupeře a pověsil kotouč nad rameno švýcarského brankáře, který již ve druhé minutě inkasuje. Asistence: Aleš Chamrád.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 22. Edri, 32. Heinrich (Dietrich), 36. Carmona – 2. Fiala (Chamrád), 4. Loskot, 16. Šebek (Loskot), 24. Loskot (Školoud), 28. Bernad (Chamrád), 30. Šebek (Loskot), 33. Fiala (Bernad), 34. Fiala (Bernad)


    Švýcarsko: Annel (Brunner) – Hunziker, Villger, Heinrich, Edri, Eichenberger, Farrer, Steger, Kamber, Rohner, Dietrich, Carmona
    Česko: Mahdal (Brabec) – Chamrád, Cik, Strýček, Bernad, Školoud, Skácel, Andrýsek, Šebek, Fiala, Vyoral, Loskot, Novák L., Novák J.
    thejrc.org