Tábor – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Kobra – Pardubice 2:3 (po pr.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:3 (0:2 po s.n.)
Liberec – Chomutov 4:3 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 4:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Zlín – Poruba 3:5 (kon.) | Technika Brno – Jihlava 2:9 (kon.) | Sparta – Motor ČB 11:4 (kon.)
Slavia – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Olomouc – Havířov 5:1 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 3:5 (kon.)
PZ Kladno – Kladno 0:8 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
11:4 (1:3, 8:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 16.09.2021, 18:00 • Tipsport aréna - Praha • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    53:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    A vidíme i branku v oslabení! Připsal si ji domácí útočník ŠIMON POTOMA – 11:4. Asistence: Adam Marton.
     
    42:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A přece jen je tady desátá branka Sparty! K odraženému puku se dostal úplně volný BOGDAN STEPANCHUK a neměl problém touš zamést do odkryté klece – 10:4. Asistence: Arkadiy Byakov.
     
    33:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už je opravdu hodně kruté. Sparťané nepolevují a rozdíl je již pětibrankový. Trefil se DAVID ŠEBA. Asistence: Alexandr Skuratov, Petr Poláček.
     
    31:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Náhradník Kurz však vydržel jen osmnáct vteřin, než ho překonal MIKULÁŠ ODEHNAL – 8:4! Asistence: Bogdan Stepanchuk, Arkadiy Byakov.
     
    31:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí už vedou o tři! Prosadil se DAVID HRUBÝ a vyhnal nebohého Cinku z branky. Asistence: Petr Poláček, Richard Žemlička.
     
    30:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody nekončí! Rychlý protiútok domácích využil hbitou střelou ANDREJ FÁBRY. Asistence: Šimon Potoma, Lukáš Novák.
     
    29:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ale rozhodně nevzdávají. Pěknou akci zakončil střelou z mezikruží DOMINIK POSTL a snižuje stav utkání – 5:4. Asistence: Matyáš Humeník.
     
    27:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A rozdíl je už dvoubrankový! Tvrdou ranou o tyčku se prosadil FRANTIŠEK NETUŠIL a snová třetina Sparty pokračuje. Asistence: Tomáš Bartoň, Mikuláš Odehnal.
     
    24:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neskutečná gólová smršť! Již třetí branku v rychlém sledu obdržel brankář Motoru a obrat je na světě. Prosadil se ANDREJ FÁBRY. Asistence: Arkadiy Byakov.
     
    22:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je bleskově vyrovnáno! Rychlou střelou se prosadil domácí ANDREJ FÁBRY, který zužitkoval Novákovu pobídku. Asistence: Lukáš Novák.
     
    22:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned po ubráněném oslabení Sparta udeřila! Krásnou kombinaci až do kuchyně zakončil MIKULÁŠ ODEHNAL, který neměl problém zakončit do prázdné branky. Asistence: František Netušil, Bogdan Stepanchuk.
     
    17:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovské zaváhání ve sparťanské obraně využil VIKTOR KOTALÍK a nekompromisně propálil Hrabala – 1:3. Bez asistence.
     
    13:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostává zpět do vedení. Klidnou pasáž hry ukončil přesnou ranou DAVID HOHENBERGER. Asistence: Jakub Šíma, Petr Schmidtmayer.
     
    03:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bleskové vyrovnání je tady! Velmi podobnou kombinaci jako hosté při prvním gólu předvedli i domácí. Do odkryté branky neměl problém zacílit BOGDAN STEPANCHUK. Asistence: Mikuláš Odehnal a František Netušil.
     
    01:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je tady první branka! Rychlý protiútok dva na jednoho vyřešili budějovičtí znamenitě a ujímají se vedení. Autorem branky je DOMINIK VACHUN. Asistence: Matyáš Humeník
    Marken.cz

    Štěpán Křemen

    Branky a nahrávky: 4. Stepanchuk (Odehnal, Netušil), 23. Odehnal (Netušil, Stepanchuk), 23. Fábry (Novák), 25. Fábry (Byakov), 28. Netušil (Bartoň, Odehnal), 31. Fábry (Potoma, Novák), 32. Hrubý (Poláček, Žemlička), 32. Odehnal (Stepanchuk, Byakov), 34. Šeba (Skuratov, Poláček), 43. Stepanchuk (Byakov), 54. Potoma (Marton) – 2. Vachun (Humeník), 14. Hohenberger (Šíma, Schmidtmayer), 18. Kotalík, 30. Postl (Humeník)


    HC Sparta Praha: Hrabal – J. Hašek, Marton, Nistribenko, Šeba, Bartoň, Byakov, Port – Stepanchuk, Odehnal, Potoma, Žemlička, L. Novák, Fábry, Skuratov, Poláček, Hrubý, Netušil
    Banes Motor České Budějovice: Cinka (32. Kurz) – Lukáš, Kubík, Willmann, Váňa, Šíma, Vachun, Schmidtmayer, Hohenberger – Auliscký, Kotalík, Šimon, Strnad, Humeník, Kretschmer, Postl, Hoch, Drančák

    Rozhodčí: Pastier – Hnát – Maňák

    Diváci: 47
    thejrc.org