Plzeň – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (3:0, 0:0, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 16.09.2021, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Třetí tyčka Pardubic v dnešním zápase! Znovu to byl Říčka, který po vhazování zakončoval a nastřelil břevno domácí branky!
     
    59:26
    Na útočné modré čáře zkusil trefit odkrytou branku Krištof a puk minul branku jen o několik centimetrů! Píská se znovu zakázané uvolnění.
     
    58:45
    Klouček míří na střídačku a Dynamo tak bude hrát v šesti! Navíc hosté drží puk v útočném pásmu.
     
    54:33
    Po chybě Pardubic na útočné modré čáře se vydal do samostatného úniku Zaťovič, který zkusil kličku do backhandu, jenomže Klouček je dnes nejvýraznější postavou Dynama a odmítl další branku!
     
    52:53
    Obrovská komplikace pro Kometu. Luboš Horký vyhodil z vlastního pásma kotouč mimo hrací plochu a míří na trestnou lavici.
     
    51:35
    A mohlo být vyrovnáno! Od modré čáry nahodil puk na branku Mikuš, Tomek toho moc neviděl a rána hostujícího zadáka se zastavila až na spojnici branky!
    44:46 Ondřej VÁLA - 3:2
     
    44:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Velmi podobná situace se opakuje o střídání později! Puk na modré čáře udržel ONDŘEJ VÁLA a on nádherně vymetl s pomocí horní tyče kout domácí branky. V krátkém sledu druhá branka a Dynamo je už na dostřel! Asistence: Lukáš Anděl, Jakub Nakládal.
    43:51 Robert ŘÍČKA - 3:1
     
    43:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají zpět do zápasu! Rychlost v útočném pásmu měl ROBERT ŘÍČKA, jenž se prezentoval krásnou ránou z vrcholku pravého kruhu. Proti přesné ráně pod horní tyč neměl Tomek moc šancí. Asistence: Jakub Nakládal, Juraj Mikuš.
     
    43:15
    Přihrávku ke vzdálenější tyči dostal Mallet a jen centimetry chyběly od čtvrté domácí branky! Klouček se rychle přesunul a dokázal puk zastavit.
     
    40:37
    Pardubice byli blízko první radost! Z levého kruhu vyslal nenápadnou střelu Musil a Tomka od inkasování zachránila horní tyč!
     
    39:27
    Pěkná souhra hostujících hráčů! Útok podpořil z obrany Kolář, který zůstal úplně volný před Tomkem, ovšem ten chytá dnes v pohodě a po rychlém přesunu zastavil kotouč.
     
    37:15
    Po jednom ze soubojů v obranném pásmu Dynama míří na trestnou lavici za hákování Mallet.
     
    32:43
    Další dobrá šance domácích! Z bodu pro vhazování zakončoval Horký a Klouček jen reflexivně vyrazil těsně mimo pravou tyč!
     
    26:51
    Podobná situace na druhé straně! Camara využil chyby domácí obrany a dostal se do samostatného úniku, jenže jeho zakončení mířilo výrazně nad branku!
     
    26:32
    Do samostatného úniku se řítil Mallet a mířil nad beton Kloučka, který ho ale skvěle vychytal a poradil si i s následnou dorážkou. Nutno říct, že Klouček výrazně drží Dynamo v zápase.
     
    23:52
    Dobrou nabídku na ránu z voleje dostal na pravém kruhu Holík. Klouček se bleskově přesunul, ale zasahovat nemusel, neboť puk lízl boční síť.
     
    17:46
    Domácí hokejisté jsou při chuti. Nakládal půjde navíc na trestnou lavici za držení.
     
    16:55
    A mohlo to být o čtyři branky! Znovu se v oslabení Kometa dostala do přečíslení dva na jednoho. Holík našel přesnou přihrávkou u pravé tyče Muellera, jehož vychytal čerstvý Klouček v brance!
     
    16:25
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Dominik Frodl, přichází Milan Klouček.
    16:25 Daniel RÁKOS - 3:0
     
    16:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak domácí se trefují i v oslabení! Rychlý brejk po ztrátě kotouče hostů založil DANIEL RÁKOS. Nejprve přihrával u vzdálenější tyče Kučeříkovi, který neuspěl a Frodl zastavil i dorážku. Bohužel pro něj na další dorážku byl připraven DANIEL RÁKOS, který už puk do branky dostal! Asistence: Radek Kučeřík.
     
    15:32
    Ve středním pásmu nešťastně podrazil Krištof protihráče a první přesilovku si zahraje i Dynamo.
     
    13:39
    Kometa sehrála skvělou akci, Mueller našel u vzdálenější tyče Holíka. Ten sice puk neposlal za Frodla ale velmi blízko dorážel Bartejs! Obrana Dynama obstála s těží.
     
    12:50
    Kousal nestíhal dobruslit svého protihráče a fauloval. Na trestnou lavici jde za hákování a to je první vyloučení dnešního utkání.
    11:26 Peter MUELLER - 2:0
     
    11:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Kometa přidává druhou branku! Do přečíslení dva na jednoho vyslal Zaťovič svého patáka z útoku Petra Holíka. Ten položil nejen obránce Dynama, ale i Frodla a poté skvělou přihrávkou našel u vzdálenější tyče PETERA MUELLERA, který neměl žádný problém zvýšit vedení. Asistence: Petr Holík a Martin Zaťovič.
    11:01 Alexandre MALLET - 1:0
     
    11:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ve středu hřiště získal puk ALEXANDRE MALLET, který ho zavezl do útočného pásma. Ještě zkoušel křižnou přihrávkou najít na pravém kruhu jednoho ze svých spoluhráčů. To se mu sice nepovedlo, ale štěstí stálo při něm, neboť nešťastně si puk srazil do vlastní branky Paulovič! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 12. Mallet, 12. Mueller (P. Holík, Zaťovič), 17. Rákos (Kučeřík) – 44. Říčka (Nakládal, Mikuš), 45. Vála (Anděl, Nakládal)


    HC Kometa Brno: Tomek (Klimeš) – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši, D. Mikyska – Zaťovič, P. Holík, Mueller – M. Haščák, Krištof, Vincour – L. Horký, Kollár, R. Pavlík – Mallet, Rákos, Magee – Dočekal.
    HC Dynamo Pardubice: Frodl (17. Klouček) – Mikuš, Košťálek, Robertson, Nakládal, J. Kolář, Vála – R. Kousal, A. Musil, Camara – Paulovič, Poulíček, Blümel – Říčka, Cienciala, Hecl – Koffer, Anděl, Rohlík.

    Rozhodčí: Hejduk, Hradil – Hynek, Gerát
    thejrc.org