Novosibirsk – Dynamo Moskva 4:5 (kon.) | Ufa – Kunlun 5:1 (kon.) | Jokerit – N.Novgorod 5:4 (1:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Riga – Barys 3:2 (kon.) | Soči – Petrohrad 0:2 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 3:5 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 16.09.2021, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Nikita MICHAJLIS - 3:2
     
    59:58
    Barys právě vstřelil branku!
    No, na vyrovnání možná ano, ale aspoň jeden gól se do posledních sekund základní hrací doby přeci jen ještě vešel! Darren Dietz se rozhodl Mattssona prověřit slabší střelou, kterou domácí gólman vyrazil přímo na hůl opodál stojícího NIKITY MICHAJLISE... a zbytek si už asi můžete domyslet sami – 3:2! Asistence: Darren Dietz, Matt Frattin.
    52:08 Joe MORROW - 3:1
     
    52:08
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí gólman nakonec bitvu s čistým štítem neopustí, hosté necelých osm minut před koncem snižují na rozdíl dvou branek! Špetku naděje na kazašské hokejky vrací JOE MORROW, který zachytil přihrávku zpoza branky a následně pryž usměrnil do obrovského prázdného prostoru v domácí kleci – 3:1! Asistence: Curtis Valk, Nikita Michajlis.
    43:09 Emile POIRIER - 3:0
     
    43:09
    Riga právě vstřelila branku!
    Klíčovým faktorem dnešního střetnutí nakonec zřejmě budou přesilovky, Dinamo se podruhé v zápase prosazuje v početní výhodě a odskakuje do tří brankového náskoku! Čtveřice bránících hráčů si nyní nepohlídala EMILEHO POIRIERA, který si najel před pravou tyč a po zachycení Radilovy laserové přihrávky puk bez milosti uklidil za bezmocného Ortia – 3:0! Asistence: Lukáš Radil, Frank Corrado.
    12:41 Sebastian WÄNNSTRÖM - 2:0
     
    12:41
    Riga právě vstřelila branku!
    No, tak to je pořádně studená sprška pro Barys! Krátce po vhazování se Dinamo dostalo do přečíslení dva na jednoho, ve kterém Tiivola nabídl kotouč připravenému SEBASTIANU WÄNNSTRÖMOVI a jeho zakončení následně se štěstím proskákalo za finského gólmana – 2:0! Asistence: Peter Tiivola.
    12:27 Frank CORRADO - 1:0
     
    12:27
    Riga právě vstřelila branku!
    Přetaví, a to pořádně rychle! Morrow se na led vrací po pouhých dvaadvaceti sekundách, a to kvůli přesné střele FRANKA CORRADA! Radil zadákovi s pětkou na zádech nabil na hranici útočného pásma, přičemž Ortio na následný projektil nezvládl včas zareagovat – 1:0! Asistence: Lukáš Radil.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Corrado (Radil), 13. Wännström (Tiivola), 44. Poirier (Radil, Corrado) – 53. Morrow (Valk, Michajlis), 60. Michajlis (D. Dietz, Frattin)


    Dinamo Riga: Mattsson (Machovský) – Ališauskas, Cibulskis (C), Gormley, Scarlett, Čukste, Corrado, Freibergs – J. Karjalainen, Wännström, Tiivola – Shinkaruk (A), Poirier, Jelisejevs – Protapovič, Radil, Meija (A) – Skvorcovs, Buncis, Zabusovs.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – D. Dietz (C), Morrow, Alsing, Martinsson, Šalapov, Orechov, Samat Danijar – Michajlis (A), Valk, Lilja – Kunyk, Savickij, Thomas – J. Berglund, Frattin, Asetov (A) – Šestakov, Musorov, Šaichmeddenov – Zubov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ravodin – Sivov, Šeljanin.

    Diváci: 1 719
    thejrc.org