Zlín – Vítkovice 3:6 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 5:2 (kon.) | Liberec – Kladno 3:2 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Sparta – Třinec 4:7 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:6 (1:1, 2:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 17.09.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:51:18)
     
    Střely na branku: 20 – 44
     
    Je dobojováno. Zlínští Berani nakonec ve druhé třetině inkasovali další dva góly a s tímto stavem už nic neudělali. Na svém ledě tak nezískali ani bod, zatímco hosté si do Vítkovic povezou všechny tři. Sledovali jsme slušnou přestřelku, která nakonec čítala devět vstřelených gólů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Zápas se už jen dohrává, hosté nikam nespěchají a domácí už ví, že s takovým stavem už těžko něco udělají.
     
    58:44
    Domácí získali puk a hned ho poslali až před branku Vítkovic, šetří tak vteřiny ze svého oslabení. Hosté tak musejí další akci zakládat od svého brankáře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Peter Trška – 2 min., hákování).
     
    57:49
    Kochova rána končí v náruči Libora Kašíka a ten má puk pod kontrolou.
    56:32 Roberts BUKARTS - 3:6
     
    56:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Místo toho ale přichází asi rozhodující rána hostů. Rostislav Marosz prostrčil puk na najíždějícího ROBERTSE BUKARTSE, který pak zblízka nedal šanci Kašíkovi. Je to jeho druhá přesná trefa v dnešním duelu – 3:6. Asistence: Rostislav Marosz a Vladimír Svačina.
     
    56:03
    Od vlastní branky se ještě chystají do útočné akce domácí hráči, kteří by velmi rádi vsítili kontaktní branku, která by je ještě mohla vrátit zpět do zápasu.
     
    55:44
    Vítkovice jsou v plném počtu.
     
    55:27
    Další osvobození hostů a vypadá to, že své oslabení zvládnou bez úhony.
     
    54:58
    Zdeněk Okál nabral rychlost ve středním pásmu, Lukáš Kovář ho však zastavil v rozletu a posunul puk směrem k brance Libora Kašíka.
     
    54:25
    Zlínští se sice uhnízdili v pásmu soupeře, ale zatím hosté hrají velmi dobře v obraně a k zakončení Berany nepouštějí. Následně pak se Vítkovice osvobozují.
     
    53:44
    Následuje další komerční přestávka, po které si domácí celek zahraje přesilovou hru.
     
    53:44
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Koch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:41
    Před hostujícím útočníkem se otevřel ve zlínské obraně dobrý prostor k zakončení, nakonec to ale neklaplo a kotouč získali domácí borci.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. T. Mikúš (Trška), 24. Fořt (T. Mikúš, Trška), 31. Kubiš (T. Mikúš, Fořt) – 15. Bernovský (Krejsa, Chlán), 21. Roberts Bukarts (Flick, R. Polák), 25. L. Krenželok (Roberts Bukarts, Marosz), 33. Fridrich (Svačina, Galvinš), 47. L. Krenželok (Roberts Bukarts, Marosz), 57. Roberts Bukarts (Marosz, Svačina)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, Žižka, Dluhoš, Trška, Gazda, M. Novotný, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt (C), T. Mikúš – Šlahař, Fryšara, Okál – Karafiát, P. Sedláček, Köhler (A) – Chludil, Hejcman, Sebera.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Stezka) – Plášil, R. Polák (C), Galvinš, Gewiese, Koch, L. Kovář, Machů – R. Bondra, Flick, M. Kalus – L. Krenželok (A), Marosz, Roberts Bukarts – Fridrich, Dej, Svačina – Bernovský, Chlán, Krejsa.

    Rozhodčí: Šír, Obadal – Pešek, Malý

    Diváci: 2856
    bahis siteleri