Poruba 2011 – Jihlava 4:2 (kon.) | Přerov – Kadaň 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 3:2 (3:2 po s.n.)
Litoměřice – Kolín 5:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Sokolov – Havířov 2:3 (po pr.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 0:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 18.09.2021, 17:00Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 František HRDINKA - 5:2
     
    58:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    A páté branky se hokejisté domácího celku přeci jen dočkají! Kadaň ve své hře polevila a Zubrům začala opět věnovat prostor, jako tomu bylo v první třetině. Zámku využil FRANTIŠEK HRDINKA, který od modré čáry i díky cloně Pšurného prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Roman Pšurný, Tomáš Doležal.
     
    57:02
    Na 5:2 mohl brzy zvyšovat Matouš Kratochvil, ale z velké blízky se neprosadil a druhou branku proto nepřidal!
    56:30 Tomáš ŠOUSTAL - 4:2
     
    56:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ale nakonec Kadani odskakují na rozdíl dvou branek! V mezikruží obdržela přihrávku od Pšurného čerstvá a staronová posila TOMÁŠ ŠOUSTAL, který parádně mířenou střelou rozvlnil sít Běhulovy kasy! Svěřenci Vladimíra Růžičky to budou mít velmi, velmi těžké. Asistence: Roman Pšurný, Tomáš Doležal.
     
    50:37
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Eric Mežnar – 2 min., podrážení).
    45:28 Matouš KRATOCHVIL - 3:2
     
    45:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři v přesilovce dlouho nic nevymýšleli a po 18 vteřinách trestu Jáchyma se poprvé v zápase ujímají vedení! MATOUŠ KRATOCHVIL si vybruslil zpoza branky k pravému kruhu a počkal si na moment, kdy Richard Běhula neměl ideální postoj. Následně ho prudkou ránou prostřelil pod teploměr! Asistence:
     
    45:10
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Miloslav Jáchym – 2 min., sekání).
     
    43:58
    V obrovské šanci se nyní ocitla také Kadaň! Její "zámořská lajna" se ale ani přes odkrytou část klece nedostala ke gólu!
     
    43:20
    Filip Dvořák měl na hokejce pátou brankou dnešního večera, když mu byla adresována přihrávka v přečíslení! Kotouč mu ale zamířil pod brusle a nebylo pro něj jednoduché zakončit.
    39:59 Robert ČERNÝ - 2:2
     
    39:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je mi teda srovnání! Na tabuli svítily 3 vteřiny při posledním buly před Běhulou a Zubři během nich přeci jen stihli srovnat! Po vyhraném buly na nic nečekal Hrabal, který okamžitě pálil puk na branku. Ten sice do kontaktu s brankářem Běhulou přišel, ale pouze takovým způsobem, že se odrazil přímo na ROBERTA ČERNÉHO, který se do odkryté branky nemýlil! Asistence: Josef Hrabal, Matěj Svoboda.
    37:18 Kyle HEFFERNAN - 1:2
     
    37:18
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A na hráče soupeře nyní pozapomněli i domácí, kteří jsou potrestání druhou brankou v síti Postavy! Já na bráchu – brácha na mě. Shane Heffernan prohodil obranou puk na bratra KYLA HEFFERNANA, jenž přesně prostřelil domácího brankáře! Asistence: Shane Heffernan, Matěj Zabloudil.
     
    37:00
    Další minela v kadaňské defenzivě! Jan Svoboda jel sám na Běhulu a měl dostatek času k zakončení, že si mohl dovolit i zpomalit. Nakonec zvolil střelu, na kterou hostující gólman zareagoval pravým betonem!
     
    34:12
    Obrovská chyba Richarda Běhuly, který vyjel proti puku a naservíroval ji na hokejku přímo přerovskému Doležalovi! Ten evidentně zaskočený kiksem soupeře nereagoval pružně a na zcela odkrytou branku začal pálit až v momentě, kdy se před ni rychle stáhl Michal Steinocher.
    32:01 Daniel INDRÁK - 1:1
     
    32:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři srovnávají stav zápasu! Nutno ovšem dodat, že DANIEL INDRÁK měl po zmařené šanci ze stejného střídání štěstí! V přečíslení totiž hledal hůl dobře pokrytého spoluhráče, puk se mu ale odrazil zpátky na hokejku právě od bránícího Tomáše Běhuly, zatímco jeho bratr v brance Richard už se přesouval na druhou stranu. To Indrákovi neuniklo a druhý pokus už namířil mezi gólmanovu nohu a odkrytou tyč! Asistence: Tomáš Šoustal.
     
    22:41
    Kyle Heffernan zahodil gólovou pozici! Kordule jej našel z místa vedle Postavovy tyče osamoceného na pravém kruhu, jemu ale puk sjel a vystřelil až napodruhé, kdy se do vzniklé dálnice stáhli přerovští beci!
     
    21:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (František Hrdinka – 2 min., hákování).
    19:13 Tomáš BERNAT - 0:1
     
    19:13
    Kadaň právě vstřelila branku!
    V MEO Aréně se konečně dočkáváme branky! Jednička sice připadá na konto Kadaně, která je o poznání pasivnějším celkem, zatím však těží z minima – 4 střel – maximum! TOMÁŠ BERNAT využil chyby domácího hráče na kadaňské modré a řídil útok 2 na 2. Nakonec zvolil nechytatelnou střelu přes obránce přímo pod horní tyč! Postava neměl mnoho možností zasáhnout. Bez asistence.
     
    14:48
    Šoustal s Janem Svobodou mohli otevírat skóre! Zubři po dobrém pokusu kadaňského Matěje Zabloudila pláchli do přečíslení na opačnou stranu, ale nakonec z jejich snah gólové oslavy nevzešly. Ba prchající dvojici se v rychlosti nepovedlo ani zakončit.
     
    12:41
    Jan Süss se dostal do samostatného úniku, kadaňský brankář však nakonec neměl tolik práce, jelikož domácího útočníka se povedlo rozhodit dojíždějícímu obránci Kubošovi. Ani brzká dorážka z dobré pozice k následnému úspěchu nevedla!
     
    03:00
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Kyle Heffernan – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 33. D. Indrák (Šoustal), 40. R. Černý (Hrabal, Matěj Svoboda), 46. M. Kratochvil (Jakub Svoboda, Hrdinka), 57. Šoustal (Pšurný, T. Doležal), 59. Hrdinka (Pšurný, T. Doležal) – 20. Bernat, 38. K. Heffernan (S. Heffernan, M. Zabloudil)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Petrásek) – R. Černý, Hrabal, Kubeš, Hrdinka, Krisl (C), Seemann – T. Doležal (A), Pšurný (A), Süss – M. Kratochvil, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, M. Novák – Jan Svoboda, D. Indrák, Šoustal.
    SK Trhači Kadaň: R. Běhula – M. Jáchym (C), Steinocher (A), Zorko (A), O. Havlín, Kuboš, T. Běhula, Ferbas – Kordule, Mežnar, Routa – Bernat, Berčík, M. Zabloudil – K. Heffernan, S. Heffernan, Z. Zabloudil – Konášek, D. Čech, L. Koblížek.

    Rozhodčí: Dědek, Fiala – Gančarčík, Konvička
    thejrc.org