Česko – Itálie 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (2:1, 4:1)
Itálie
Sobota 18.09.2021, 20:15 • Pala Bolino, Roccaraso (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji • Semifinále
Partner:
     
    39:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    A teď už je opravdu hotovo. MARTIN FIALA získal na polovině kotouč a dovezl jej pohodlně až do prázdné italské branky. Asistence: Aleš Chamrád.
     
    37:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tato přesilovka zasadila Itálii pátý úder. Je pravděpodobně rozhodnuto o postupujícím. JAKUB BERNAD se dobře zorientoval v brankovišti, kde poskakoval neposedný kotouč a z voleje jej napálil do italské branky.
     
    33:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle Češi potřebovali jako sůl. Dvě slepené branky zřejmě otupí nebezpečnou Itálii. JAKUB CIK z levé strany projel do prostoru kruhů a střelou pod vyrážečku Maie zvyšuje na 4:2! Asistence: Marek Loskot.
     
    32:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to vyšlo a poprvé na šampionátu skóruje KAMIL SKÁCEL. Ten byl připraven na dorážku, když střílel Patrik Šebek a okamžitě kotouč nacpal zpět na branku, kdy už Mai nestihl reagovat. Asistence: Patrik Šebek.
     
    24:21
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je srovnáno, ale tohle nebylo úplně podle pravidel. Po jednom souboji před italskou brankou totiž stále leží Jakub Novák, v rohu se těžko zvedá Kamil Skácel. Sudí ale hru nechali běžet dál a Italové šli do přečíslení proti dvěma obráncům Česka. To využil přesnou střelou nad Brabcovo rameno TOBIA VENDRAME. Asistence: Matteo Carlo Francon.
     
    15:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Radost Itálii dlouho nevydržela, protože Češi rychle odpovídají. U české střídačky dobře zakombinoval Šebek s Loskotem a vyřadili obránce. Loskot se pak dostal do situace, kdy si mohl vybírat, koho vyzve ke skórování a vybral si PETRA ŠKOLOUDA, jenž připraven u levé tyče pověsil nad Maie. Asistence: Marek Loskot.
     
    13:40
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je srovnáno a osazenstvo v Pala Bolino se postavilo na nohy. EMANUELE BANCHERO stál připraven na rychlou střelu z levého kruhu, proti které se Brabec nestihl přemístit. Asistence: Andrea Delfino.
     
    01:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je parádní nástup. Češi si schovali svou údernou čtveřici až na druhé střídání a vyplatilo se. Marek Loskot hledal před brankou PATRIKA ŠEBKA, který dokázal protlačit puk v brankovišti za Mattiu Maie. Asistence: Marek Loskot.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 2. Šebek (Loskot), 16. Školoud (Loskot), 33. Skácel (Šebek), 34. Cik (Loskot), 38. Bernad, 40. Fiala (Chamrád) – 14. Banchero (Delfino), 25. Vendrame (Francon)


    Česko: Brabec (Mahdal) – Chamrád, Cik, Strýček, Bernad, Školoud, Skácel, Andrýsek, Šebek, Fiala, Loskot, Novák L., Novák J.
    Itálie: Mai (Laner) – Calore, Delfino, Ustignani, Ederle, Banchero, Vendrame, Campulla, Rossetto, Francon, Lettera, Mazzarol, Dal Ben
    thejrc.org