Ostrava B – Vrchovina 3:0 (kon.) | Slovácko B – Zlín B 2:0 (kon.) | Znojmo – FKM Vysočina Jihlava 2:2 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava B
3:0 (1:0)
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
Neděle 19.09.2021, 10:00 • TJ Sokol Markvartovice • Moravskoslezská fotbalová liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Baník Ostrava zvládl tento duel a svého soupeře porazil výsledkem 3:0. Domácí celek byl i ve druhém dějství výrazně aktivnější a nebezpečnější a povedlo se mu přidat další dvě branky. Po třetí brance atraktivita utkání hodně uvadla, proto jsme se žádné další trefy nedočkali a domácí tak berou tři body. (11:51:01)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Holman, přichází Boušek.
     
    88
    Baník rovněž zahrával rohový kop, který putoval přímo na nohu Sotorníka, jehož zakončení pravou nohou putovalo vysoko nad.
     
    86
    Vrchovina bude zahrávat rohový kop.
     
    85
    S míčem se na druhou stranu vydal také Harušťák, který u postranní lajny dokázal najít Sotorníka, jenž mu rychle vracel zpět.
     
    83
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Chloupek, přichází Hlaváč.
     
    82
    Doležal nyní nemusel zasahovat, hlavička domácího celku putovala nad branku a na řadu tak přijde odkop od branky.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Atraktivita hodně uvadla, domácí zcela jistě získají tři body.
     
    79
    Baníkovci rozjeli hodně pomalou kombinaci, při které se k míči dostal také Sotorník, který pouze přeposlal na Pokorného.
     
    77
    K pokutovému území se poté dostával domácí kapitán Jánoš, který se ke střele neprotlačil. Až poté vysoko nad pálil Kostka.
     
    76
    Ven z branky poté musel vystartovat domácí brankář Murin, kterému se povedlo odehrát míč do zámezí a vhazovat bude Hekerle.
     
    75
    Hodně prostoru měl kolem sebe domácí Granečný, kterou to zkoušel centrem levou nohou, se kterým si Vrchovina dokázala poradit.
     
    74
    Do protiútoku se po pravém křídle dostával hostující Partl, který se rovněž pokoušel o centr, jenž ale nebyl vůbec přesný.
     
    73
    Do pokutového území nyní přiletěla centrovaná nabídka z kopačky Kostky, který odehrál míč za branku soupeře a bude se vykopávat.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední dvacetiminutovka. Baník stále vede o tři branky a má tedy nakročeno k vítězství.
     
    69
    Na pravém křídle si o nahrávku řekl hostující Partl, kterému se nepovedlo zachytit míč na hrací ploše a vhazovat bude soupeř.
     
    67
    O odkop od své branky se postaral brankář Doležal, jehož nabídku za sebe prodlužoval Svoboda, který našel pouze Kostku.
     
    66
    Ofsajd domácích.

    David Suchý

    Branky: 36. Buchta, 50. Buchta, 56. Chvěja


    FC Baník Ostrava B: Murin – Buchta, Granečný, Harušťák, Chvěja (62. Kostka), Jánoš (C), Jaroň (70. Kulig), Pokorný, Sanneh (70. Říha), Smékal (70. Sotorník), Zálešák (62. Zouhar)
    Náhradníci: Číž – Kostka, Kulig, Říha, Sotorník, Stoklásek, Zouhar

    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Doležal – Bača, Černý, Duba, Duda (57. Partl), Hekerle, Holman (89. Boušek), Chloupek (83. Hlaváč), Smetana (C), Svoboda, Vacek
    Náhradníci: Šmída – Boušek, Hlaváč, Jícha, Partl, Sytar

    Rozhodčí: Kotala – Dudek, Páral

    Diváci: 150
    bahis siteleri