Barcelona – Granada 1:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:1 (0:1)
Granada CF
Pondělí 20.09.2021, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký pondělní večer. Španělská La Liga má dnes na programu dohrávku 5. kola. Favorizovaná Barcelona přivítá na svém stadionu Granadu, s níž v domácí soutěži naposledy prohrála. Oklepou se svěřenci trenéra Ronalda Koemana z úterního debaklu v Lize mistrů a připíšou si do tabulky očekávané tři body?
     
    Barcelona se v tabulce La Ligy nachází se sedmi body na desáté pozici, výhrou by si ovšem mohla pomoci až na třetí místo. Navíc má oproti konkurentům odložený zápas k dobru. Katalánci vstoupili do sezony výhrou 4:2 nad Realem Sociedad. Na konci srpna pak doma porazili 2:1 Getafe. Body Barcelona ztratila pouze venku, kde remizovala 1:1 s Bilbaem. V týmu jsou momentálně tři fotbalisté, kteří se v aktuálním ročníku prosadili dvakrát. Jsou jimi útočníci Martin Braithwaite s Memphisem Depayem a záložník Sergi Roberto. Prvně jmenovaný ovšem momentálně laboruje s kolenem a na listině zraněných je i další hvězdný forvard Sergio Agüero. Barcelona si bude chtít v utkání udobřit fanoušky. Pod palbu kritiky se dostal klub poté, co v úterý podlehl v úvodním vystoupení Ligy mistrů na Camp Nou rozdílem třídy 0:3 Bayernu Mnichov.
     
    Granada má oproti Barceloně o jeden odehraný zápas více. Do sezony vstoupila remízami s Villarrealem (0:0) a Valencií (1:1). Další dvě utkání s Vallecanem (0:4) a Betisem (1:2) loňský účastník Evropské ligy prohrál. Ve dvacetičlenné tabulce se klub nachází se dvěma body na sedmnácté pozici. Jediným střelcem Granady je v probíhajícím ročníku La Ligy Luis Suarez. Kolumbijský útočník obstaral obě letošní trefy svého týmu. Pokaždé se tak stalo doma, venku Granada ještě neskórovala. Z posledních patnácti ligových zápasů na hřištích soupeřů vyhrála jen dva.
     
    Jasným papírovým favoritem utkání bude Barcelona. Granadu na svém stadionu porazila ve 24 z celkových 25 vzájemných soubojů. Onen jediný úspěch Granady se zrodil při posledním měření sil z letošního dubna. Katalánci tehdy v utkání 33. kola vedli, o triumf ale v poslední půlhodině přišli a prohráli překvapivě 1:2.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Barcelona: ter Stegen – Dest, García, R. Araújo, Balde – Roberto, S. Busquets, F. de Jong – Demir, Depay, Coutinho.
    Náhradníci: Neto, Peña – L. de Jong, Gavi, Lenglet, Mingueza, Piqué, Puig, Umtiti.

    Granada CF: Maximiano – Quini, D. Duarte, Abram, Escudero – Monchu, Milla, Eteki – Puertas, J. Molina, Machís.
    Náhradníci: A. Escandell – Arias, Bacca, Díaz, Gonalons, Montoro, Neva, Rochina, Ruiz, G. Sánchez, Soro, Suárez.

    Rozhodčí: S. Jaime – J. L. González, I. López.
     
    Hráči už jsou nastoupeni na trávníku. Barcelona bude hrát v tradičních modro-červených dresech, Granada v bílých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Darwin Machís potáhl balon po levé straně. Při pokusu odcentrovat se mu pod nohy vrhl Eric García, jenž blokoval na roh.
     
    2
    Granada právě vstřelila branku!
    Hosté jdou hned ze své první akce do nečekaného vedení! Escuderův centr na hranici malého vápna Barcelona pokryla, stejný hráč se ale dostal k balonu ještě jednou a našel dalším vzdušným pasem na zadní tyči DOMINGOSE DUARTEHO. Ten přeskočil de Jonga a umístil míč hlavou do sítě. Zápletka je na světě.
     
    4
    Barcelona si žádala pokutový kop. Do šestnáctky se vřítil Philippe Coutinho a po drobném kontaktu s Monchuem upadl. Sudí Jaime měl situaci hodně blízko a do píšťalky nefoukl.
     
    6
    Ke střele z pravé strany velkého vápna se odhodlal Antonio Puertas. Jeho rána byla zblokována na druhý roh. Ten první skončil gólem...
     
    7
    Tentokrát to tak nebezpečné nebylo. Na lehce přetažený centr si nabíhal Yan Eteki. Při svém počínání si pomohl faulem na Sergia Busquetse.
     
    8
    Sergiño Dest dostal přetažený pas na pravé křídlo, který na hrací ploše už nezastihl. Brankář Luís Maximiano poté brnkal pomalou rozehrávkou na nervy domácím příznivcům.
     
    10
    Na centrovaný balon za obranu si naběhl Memphis Depay. Dobře ale zasáhl Domingos Duarte, který hlavou poslal míč na svého brankáře.
     
    11
    Po faulu Alejandra Baldeho bude rozehrávat Granada.
     
    12
    Po centru z levé strany zakončoval před malým vápnem z voleje jen těsně nad břevno Jorge Molina! Tohle byla další velká možnost Granady. Z hlediště se ozývá pískot.
     
    13
    Rodící se brejk Barcelony zastavil podkopnutím Frenkieho de Jonga Antonio Puertas. Tohle byl faul na žlutou, rozhodčí ale do kapsičky překvapivě nesáhl.
     
    15
    Barcelona se usadila okolo hostující šestnáctky. Ze zdlouhavé kombinace nakonec vytěžil Memphis Depay alespoň roh z levé strany.
     
    16
    Eric García se ve vápně přetlačoval s Yanem Etekim. Domácímu obránci byl po delším centru pískán útočný faul.
     
    17
    Memphis Depay se z levé strany snažil prokličkovat do zakončení. V souboji s Quinim a Domingosem Duartem mu nakonec utekl balon z vápna do zámezí.
     
    18
    Hostující obrana musela odvracet na rohový kop centrovaný balon z pravé strany.
     
    18
    Katalánci rozehráli roh nakrátko. Následovat centr Philippeho Coutinha, po němž střílel křižným obloučkem Sergi Roberto. Jeho technický pokus orazítkoval spojnici břevna a levé tyče!
     
    19
    Memphis Depay se z levé strany opět pokoušel dostat do vápna. Je z toho v krátkém sledu už třetí rohový kop pro Barcelonu.
     
    20
    Tentokrát z toho pro Granadu žádné nebezpečí nebylo. Vzdušný balon si sebral do rukavic Luís Maximiano.
     
    21
    Z levé strany odcentroval Alejandro Balde. Balon odvrátil do bezpečí obránce Luis Abram.
     
    22
    Sergiño Dest se prezentoval dobrým obranným zákrokem, následně se ale zamotal do balonu a poskytl Granadě možnost kopat roh.
     
    23
    Luis Milla poslal do malého vápna prudký centr z levé strany. Míč hlavou nikdo nezasáhl, a tak jej mohl vyboxovat z šestnáctky Marc-André ter Stegen.
     
    24
    Hra už se opět přesunula na protější konec hrací plochy. Zpoza vápna se do balonu opřel Memphis Depay. Svou střelu zakroutil poměrně výrazně nad břevno.
     
    25
    Na trávníku se octl kamerunský středopolař Yan Eteki. Vypadá to na problém s pravým stehenním svalem. Na hřišti jsou lékaři.
     
    26
    Hostující záložník odklopýtal v doprovodu zdravotníků ze hřiště. Granada bude muset provést vynucené střídání.
     
    27
    Barcelona v těchto chvílích hraje proti deseti. Na pravé straně tancoval s míčem Sergiño Dest. Jeho pokus o centr byl zblokován na další roh.
     
    28
    Yan Eteki se na chvíli vrátil na hrací plochu, aby po chvíli znovu usedl na zem a jasným gestem si řekl o vystřídání. Znovu se tak čeká. Tribuny reagují ohlušujícím pískotem.
     
    29
    Jenže pozor! Zdravotní problémy má zřejmě i Ronald Araújo, který bude muset asi rovněž střídat. Rozcvičovat se začal Oscar Mingueza.
     
    30
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Yan Eteki, přichází Ángel Montoro.
     
    31
    Zdá se, že Ronald Araújo signalizoval na střídačku problémy nikoliv své, ale Alejandra Baldeho. Ten má teď velké problémy s pohybem na hřišti.
     
    32
    Barceloně se oproti začátku daří čím dál častěji držet balon. Možnosti k zakončení z toho zatím nejsou.
     
    33
    Pokračuje dobývání hostujícího pokutového území. Sergiño Dest uvede kousek od rohového praporku do hry vhazování.
     
    34
    Pozornost znovu upřena na Sergiña Desta. Ten dostal míč na pravý okraj šestnáctky, odskočil mu ale až za brankovou čáru. Rozehrávat bude Luís Maximiano, který zřejmě opět spěchat nebude.
     
    35
    Střídající Ángel Montoro fauloval u půlící čáry v souboji defenzivních záložníků Sergia Busquetse.
     
    36
    Barcelona se posunula na dostřel branky. Darwin Machís si počínal na pravé straně nedovoleně proti Sergiñu Destovi.
     
    37
    Rozehrávky standardky se ujal Memphis Depay. Po jeho nízkém centru se natahoval Eric García, na balon ale nakonec nedosáhl. Po chvíli se prvně jmenovaný dostal s míčem na pravé straně až do zámezí.
     
    38
    Katalánský velkoklub musí rozehrávat novou postupnou kombinaci až od vlastní svatyně. Do hry nyní zadáci Barcelony zapojili i brankáře ter Stegena.
     
    39
    Domácí se přetaženým pasem na Sergiña Desta sami připravili o balon. Rozehrávat budou k nelibosti tribun fotbalisté v bílých dresech, kteří stále vedou.
     
    40
    Eric García si pomohl rukama v souboji s Jorgem Molinou. Je opět pískáno.
     
    40
    Ángel Montoro stihl po deseti minutách na trávníku vyfasovat první žlutou kartu tohoto střetnutí. Teď je hra hodně rozkouskovaná.
     
    41
    Barcelona z dalšího dlouhého pobytu na útočné polovině vytěžila pouze přetažený centr Philippa Coutinha, který doskákal za brankovou čáru. Následně dojde na avizované domácí střídání.
     
    42
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Alejandro Balde, přichází Oscar Mingueza.
     
    43
    Granada měla k dispozici standardní situaci. Na přímou střelu to nebylo, po centru a několika odrazech se ovšem dostal k zajímavému zakončení Monchu. Jeho dělovku z necelých dvaceti metrů musel Marc-André ter Stegen efektivně vyrážet.
     
    44
    Hlavní arbitr Santiago Jaime ještě komunikoval na dálku s kolegou u videa, zda-li nedošlo při předešlé situaci k faulu ve vápně. Vše ale bylo vyřešeno velmi rychle. Penalta se kopat nebude.
     
    45
    Hosté nyní můžou děkovat svému brankáři! Po centru na střed šestnáctky vyrazil Luís Maximiano hlavičku Ronalda Araúja konečky prstů vedle levé tyče! Následoval rohový kop, po kterém zakončoval stejný hráč hlavou o zem pro změnu vedle pravé tyčky.
     
    45+1
    Úvodní poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    45+2
    Barcelona zahrávala další roh. Po kratším centru na bližší tyč hlavičkoval střídající Oscar Mingueza přesně do rukavic brankáře Luíse Maximiana.
     
    45+3
    Katalánci mají v závěru dějství obrovský tlak. Přízemní dělovku zpoza šestnáctky vyslal Sergio Busquets. Křižný pokus letěl výrazně vedle pravé tyčky.
     
    45+4
    Frenkie de Jong musel zpracovávat na levé straně vápna míč ve skluzu. K balonu se dostal Domingos Duarte a posunul ho na Monchua, který zklidnil situaci vývozem dále od pokutového území.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Zápas mezi Barcelonou a Granadou se zatím vyvíjí překvapivě. Hosté z Andalusie vstoupili do utkání bleskovým gólem, když se už ve 2. minutě prosadil hlavou po rohovém kopu Domingos Duarte. Katalánský favorit s postupem času převzal taktovku duelu a držel míč po většinu času na útočné polovině, ve vyrovnání ale snaha domácích nevedla, a to ani přes závěrečný tlak. Dvakrát byl blízko brance zejména Araújo. Poprvé ale jeho hlavičku hbitým skokem vytěsnil na roh Maximiano, podruhé zakončoval domácí bek hlavou o zem kousek vedle pravé tyče.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Luuk de Jong.
     
    46
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Sergio Escudero, přichází Carlos Neva.
     
    47
    Barcelona nevstoupila do druhého poločasu zrovna ideálně. Domácí si příliš neví rady s aktivním napadáním Granady a kombinují s balonem jen poblíž vlastního vápna.
     
    48
    Memphis Depay si naskakoval před malým vápnem na centr z pravé strany. K zásahu míče efektivními nůžkami mu pár čísel scházelo.
     
    48
    Sergiño Dest odcentroval z levé strany na zadní tyč. Skákavý balon byl hostující obranou odvrácen.
     
    49
    Hra se přesunula do střední části kolbiště, kde momentálně probíhá tuhý boj o balon.
     
    50
    Dnešní utkání sleduje 27 097 diváků. Povolená kapacita činila 30 tisíc návštěvníků.
     
    51
    Granada měla k dispozici standardní situaci. Centrem z pravé strany ji rozehrál tradičně Luis Milla. Do zakončení se hosté nedostali, míč ale zachytil Monchu, jenž ho posunul zpět na vlastní polovinu. Andalusané za tohoto stavu nikam pospíchat nepotřebují.
     
    52
    Sergiño Dest se na levé straně elegantní otočkou zbavil Quiniho. O chvíli později si pomohl Antonio Puertas faulem v souboji s Busquetsem.
     
    53
    Obrana Granady vykombinovala domácí na relativně malém prostoru a může vyvézt balon z vlastní poloviny.
     
    54
    Sergio Busquets šel za půlící čárou zezadu tělem až příliš důrazně do Monchua, který skončil na trávníku. Další cenné desítky vteřin pro Granadu.
     
    55
    Memphis Depay se z levé strany snažil prodrat do šestnáctky skrze početní přesilu. Míč mu odebral čistým skluzem Luis Milla.
     
    56
    Z další ofenzivní snahy už vytěžila Barcelona alespoň rohový kop. Po kratším centru hlavičkoval zprava více než metr vedle bližší tyče Ronald Araújo.
     
    57
    Sergiño Dest si narazil balon s Memphisem Depayem. Následoval centr na malé vápno, který ale opět skončil jen na hlavě jednoho z hostů. Monchu po chvíli doslova odevzdal balon nákopem na domácí polovinu.
     
    58
    Memphis Depay rozehrál centrem na bližší tyč už devátý rohový kop Barcelony. Obrana Granady byla znovu na svém místě.
     
    59
    Philippe Coutinho posunul míč do šestnáctky na Memphise Depaye. Jeho první pokus byl zastaven hostujícím trojblokem. Následná dorážka mířila přesně do míst, v nichž operoval brankář Luís Maximiano.
     
    60
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Gavi.
     
    61
    Memphis Depay se ve vápně dostal k odraženému míči z pravé strany a z otočky vypálil jen těsně nad břevno! Celé akci ale předcházel těsný ofsajd Luuka de Jonga, takže veškeré vzrušení bylo zbytečné.
     
    62
    Teď je to čistě na jednu branku. Oscar Mingueza posílal na hranici malého vápna prudký centr. Míč byl odvrácen za postranní čáru.
     
    64
    A další centr z pravé strany. Na zadní tyči si na něj nabíhal nehlídaný Luuk de Jong. K zásahu míče mu ale pár decimetrů přeci jen scházelo.
     
    65
    Domingos Duarte rozhodčímu signalizoval, že chce Granada střídat. Sudí Jaime dal ale pokyn k rozehrávce.
     
    66
    Sergiño Dest si na levé straně pokutového území navedl míč na střelu. Ta ale nabrala úplně opačnou faleš a balon se tak stočil směrem od branky.
     
    67
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Jorge Molina, přichází Luis Javier Suárez.
     
    67
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází Maxime Gonalons.
     
    68
    Čtyřiačtyřicetiletý kouč Granady Róbert Moreno ještě více zahušťuje obrannou řadu. Hosté chtějí stůj co stůj uhájit hubené vedení.
     
    69
    Ángel Montoro rozehrával roh z pravé strany. S jeho exekucí si dal pořádně načas, což znovu notně pobouřilo velkou část domácího publika. To může těšit alespoň fakt, že po útočném faulu Darwina Machíse mohou hrát s míčem opět jejich miláčci.
     
    70
    Prudký centr z levé strany odvracel na roh hlavou Carlos Neva.
     
    71
    Barcelona nerozehrála rohový kop dobře a Granadě se rýsovala možnost na rychlý protiútok. Maxime Gonalons od sebe ale odstrčil Ronalda Araúja, což v kombinaci s nějakými řeči směrem k rozhodčímu vyústilo ve žlutou kartu.
     
    72
    Následoval přímý kop Barcelony z nějakých dvaceti metrů. Memphis Depay střílel jen do zdi a domácí reklamovali Suárezovu hru rukou. Penalta se ovšem nepíská!
     
    73
    Hosté získali faul poblíž středového kruhu a znovu nikam nespěchají. Tento obraz hry Granadě maximálně vyhovuje.
     
    74
    Oscar Mingueza adresoval z pravé strany na zadní tyč přetažený centr. Do zámezí ho poté odklízel Quini. Bude se kopat roh, ale až po dvojitém střídání Barcelony.
     
    75
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Ricard Puig.
     
    75
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Yusuf Demir, přichází Gerard Piqué.
     
    76
    Luis Abram skončil po přetlačované s Ronaldem Araújem na trávníku. Z domácího rohu nebylo nic. Momentálně se navíc nehraje, neboť hostující bek potřebuje ošetření.
     
    77
    Oscar Mingueza si po autovém vhazování na pravé straně pustil ústa až příliš na špacír. Rozhodčí jeho komentář potrestal žlutou kartou.
     
    78
    Domácí bek opět v diskuzi s rozhodčím. Oscar Mingueza reklamoval, že Luís Maximiano jeho centr z pravé strany tečoval lehce do břevna. Rozhodčí ale dotek brankáře nepostřehli a nařídili odkop do branky.
     
    78
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Luis Abram, přichází Germán Sánchez.
     
    79
    Luuk de Jong přepadl v pokutovém území přes jednoho z protihráčů. Následovat bude pouze rohový kop.
     
    80
    Barcelona byla nesmírně blízko vyrovnání! Po Depayově centru hlavičkoval Luuk de Jong z malého vápna trestuhodně nad břevno! To byla gólovka jako hrom!
     
    81
    Další zakončení na straně domácího celku. Po Destově centru z levé strany hlavičkoval Ronald Araújo hlavou o zem do rukavic Luíse Maximiana. Ten drží deset minut před koncem řádné hrací doby stále čisté konto.
     
    82
    Luís Maximiano opět v plné permanenci. Nyní ukryl do náruče centrovaný balon před dotírajícím Gerardem Piquém.
     
    83
    Monchu si na polovině hřiště chytře vynutil faul na Ricardu Puigovi. Barceloně se velmi rychle krátí čas.
     
    84
    Sledujeme stále stejný obrázek. Barcelona dobývá šestnáctku soupeře, který s vypětím všech sil brání hubené jednogólové vedení.
     
    85
    Monchu v krátkém sledu podruhé na trávníku. Tentokrát jej poslal k zemi Eric García. Domácímu kouči Ronaldu Koemanovi se odpískání faulu vůbec nelíbilo a svými protesty si vysloužil žluté napomenutí.
     
    86
    Už se k tomu nějakou tu dobu schylovalo. Rozhodčímu Jaimemu došla trpělivost se zdržovací taktikou Luíse Maximiana a udělil brankáři Granady žlutou kartu.
     
    87
    Další žlutá karta. Tentokrát ji vyfasoval za skluz na protihráče hostující záložník Monchu.
     
    88
    Ronald Araújo se po drobném kontaktu s Germánem Sánchezem skácel k zemi v pokutovém území. Druhý jmenovaný mu vyčinil, za což jej nevybíravě odstrčil Eric García. Udělují se další žluté karty za menší strkanici.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Ronald Araújo (FC Barcelona).
     
    88
    Žlutou kartu dostává Quini (Granada CF).
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona srovnává na konci řádné hrací doby stav! Z pravé strany poslal kratší centr na hranici malého vápna Gavi. Memphis Depay balon podskočil, dostal se k němu ale RONALD ARAÚJO, který hlavičkoval do pravé spodní části branky a odčaroval kouzlo dosud neprůstřelného Luíse Maximiana.
     
    90+1
    Teď domácím zřejmě trochu zatrnulo. Po zákroku Frenkieho de Jonga se mohla kopat penalta. Podle rozhodčích ale záložník Barcelony nefauloval.
     
    90+2
    Závěr zápasu je hodně vyhrocený. Rezervní rozhodčí nesignalizoval údaj o plánovaném nastavení a Granada si žádala ukončení duelu. Z protestů u střídačky vzešla žlutá karta pro Carlose Baccu.
     
    90+3
    Nastavovat se nakonec bude rovnou šest minut. Dost času na to ještě pohnout na jedné či druhé straně s výsledkem.
     
    90+3
    Za svůj skluz inkasoval žluté napomenutí také Gerard Piqué. V závěru je to solidní karetní Mariáš.
     
    90+4
    Pro Granadu by byla zlatá i remíza. Darwin Machís podržel balon u rohového praporku. Nakonec byl při souboji s přesilou faulován.
     
    90+5
    Standardku rozehrál nízkým centrem Ángel Montoro. Míč se dostal na domácí kopačky, po nedobrém odkopu ale ještě zkusil zakončení z voleje Monchu. Meruna letěla dost mimo.
     
    90+6
    Do hostujícího pokutového území přilétly dva centrované balony. Po tom druhém byl pískán útočný faul Gerarda Piquého.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Barcelona v dohrávce 5. kola La Ligy nečekaně ztratila body s Granadou a propásla možnost polepšit si v tabulce do elitní čtyřky. Duel ovlivnila blesková branka, kterou vsítil Domingos Duarte hlavou po rohovém kopu už ve 2. minutě. Barcelona poté po většinu zápasu marně dobývala hostující šestnáctku. Když už se domácí dostali do slibné šance, ztroskotali na nepřesné koncovce či skvěle chytajícím Maximianovi. Ten se na konci první půle vytasil skvělým zákrokem proti hlavičce Ronalda Araúja, nakonec ho ale v poslední minutě řádné hrací doby stejný hráč přeci jen překonal. Po Gaviho kratším centru hlavičkoval zadák Barcelony z hranice malého vápna do pravé spodní části branky. Následné vyhrocené šestiminutové nastavení už gól nepřineslo, a tak si oba soupeři rozdělili po bodu.
     
    Držení míče: 77 % : 23 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:20.
     
    Barcelona, která má oproti většině účastníků La Ligy odehrán o jeden zápas méně, je po čtyřech utkáních s osmi získanými body sedmá. Granada zůstala po zisku třetího bodu sedmnáctá.
     
    Už za tři dny se fotbalisté katalánského velkoklubu představí na hřišti Cádizu, kde budou platit znovu za velké papírové favority. Granada zabojuje v domácím prostředí o premiérové letošní vítězství proti Realu Sociedad.
     
    Z tohoto nesmírně zajímavého utkání je to vše. Děkujeme za pozornost a u fotbalu zase někdy na viděnou. (23:13:07)

    Filip Lefenda

    Branky: 90. R. Araújo (Gavi) – 2. D. Duarte (Escudero)

    Karty:   77. Mingueza (BAR), 88. R. Araújo (BAR), 90+3. Piqué (BAR) – 40. Montoro (GRN), 71. Gonalons (GRN), 86. Maximiano (GRN), 87. Monchu (GRN), 88. Quini (GRN), 90+2. Bacca (GRN)


    Držení míče: 77 % : 23 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:20.
    FC Barcelona: ter Stegen – Dest, García, R. Araújo, Balde (42. Mingueza) – Roberto (46. L. de Jong), S. Busquets (75. Puig), F. de Jong – Demir (75. Piqué), Depay, Coutinho (60. Gavi).
    Náhradníci: Neto, Peña – L. de Jong, Gavi, Lenglet, Mingueza, Piqué, Puig, Umtiti.

    Granada CF: Maximiano – Quini, D. Duarte, Abram (78. G. Sánchez), Escudero (46. Neva) – Monchu, Milla, Eteki (30. Montoro) – Puertas (67. Gonalons), J. Molina (67. Suárez), Machís.
    Náhradníci: A. Escandell – Arias, Bacca, Díaz, Gonalons, Montoro, Neva, Rochina, Ruiz, G. Sánchez, Soro, Suárez.

    Rozhodčí: S. Jaime – J. L. González, I. López

    Diváci: 27097
    thejrc.org