Motor ČB – Plzeň 3:4 (po pr.) | K. Vary – Kladno 7:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:7 (kon.)
Liberec – Zlín 3:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:7 (1:0, 0:6, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 21.09.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu další kolo české extraligy a v jeho rámci budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Dynamo Pardubice.
     
    HC Dynamo Pardubice

    Dynamo si do Litvínova veze dvě porážky v zádech, naposledy padlo na ledě brněnské Komety. Brněnští hokejisté si v první třetině vytvořili tříbrankový náskok, na který Pardubice nedokázaly odpovědět. Snížit dokázali hosté až ve třetí periodě, kdy perníkaři vstřelili dvě branky, nicméně srovnat se jim nepovedlo. Nejlepším střelcem pardubického celku je Robert Říčka se čtyřmi přesnými trefami, David Cienciala si zapsal v dosavadní sezoně 4 asistence. Nejvíce trestaným hráčem je Patrik Poulíček, jenž si odseděl 8 trestných minut.
    Do utkání s Litvínovem nezasáhne Dennis Robertson a Ondřej Vála, oba inkasovali trest od disciplinární komise.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští za sebou mají první porážku, v neděli padli s Rytíři rozdílem jedné branky. V zápase se třemi body blýskl Jaromír Jágr. Dosavadní průběh sezony není pro chemiky nepříznivý. Po čtyřech odehraných zápasech má Verva na kontě 6 bodů. Zásluhu na tom má jistě kanonýr Richard Jarůšek, který zaznamenal 3 góly. Nejlepším nahrávačem mužstva je Matěj Stříteský, jenž zatím bodoval v každém zápase a má zároveň nejlepší +/- týmu. Nejtrestanějším hráčem litvínovského celku je Jan Strejček, který si na trestné lavici odseděl 27 minut. Premiérovou trefu v nedělním klání zaznamenal Lukáš Stehlík. Podaří se litvínovským hokejistům navázat na výkony z předchozích zápasů a urvou na domácím ledě cenné body?
    Vrátí se Verva doma proti Pardubicím na vítěznou vlnu?
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Demel, Stříteský, Balinskis, Hrbas, O. Baláž, D. Zeman – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), Pospíšil – P. Zdráhal, Estephan, Jarůšek – Kudrna, Jícha, Straka (A) – Zygmunt, M. Havelka, L. Stehlík.

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – J. Zdráhal, Košťálek, Mikuš, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek – R. Kousal, A. Musil, Camara – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Říčka, Cienciala, Hecl – Koffer, Anděl, Rohlík.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Ganger, Klouček.
     
    Oba celky se už stahují ke středovému kruhu a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Domácí hokejisté se hned po vhazování natlačili do útočného pásma, ale tam kotouč záhy ztratili. Následně ho ve středním pásmu získali zpět a nyní se už v hostujícím teritoriu usadili.
     
    01:06
    Po ztrátě puku šli do akce na druhé straně Pardubičtí, ale ti před Denisem Godlou nevymysleli nic a i oni velmi rychle o touš přišli.
     
    01:43
    Milan Klouček bez větších problémů vedle branky stáhl puk k sobě a poslal ho spoluhráčům. Následně pak v útoku pálil Marek Hecl z pravého kruhu, jeho pokus však branku Litvínova minul.
     
    02:37
    Ondřej Rohlík před Denisem Godlou, nakonec se však puku nedočkal a rázem tak končí slibně se rodící akce pardubického Dynama.
     
    02:58
    Do postavení mimo hru se dostal pardubický Robert Kousal a hra je tak vykázána do středního pásma, buly blíže litvínovské brance.
     
    03:31
    Domácí nyní zabrousili opět před pardubickou branku, kde pohotově vystřelil Uvis Janis Balinskis, jeho nepříjemný pokus ale skončil jen vedle Kloučkovy brány.
     
    03:58
    Matěj Blümel na druhé straně vyslal o něco nebezpečnější střelu, která šla jen těsně vedle Godlovy pravé tyče!
     
    04:40
    Po dvou šancích Pardubic otočili litvínovští hráči hru na opačnou stranu, kde chvíli operovali před Milanem Kloučkem, ovšem jejich pokus ho vůbec neohrozil.
     
    05:15
    Denis Godla si pohlídal místo u své pravé tyče a před dotírajícími hosty raději přikryl puk pod lapačku a nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    05:32
    Adam Musil se neprokličkoval mezi dvěma obránci Litvínova, napodruhé se to už bývalému útočníkovi Liberce povedlo, ale nakonec na Godlu pořádně nevystřelil.
     
    06:06
    Následuje komerční přestávka a po ní si domácí celek jako první vyzkouší početní výhodu.
     
    06:06
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Juraj Mikuš – 2 min., podrážení).
     
    06:19
    Verva roztočila před Kloučkem přesilovkový kolotoč, proti nebezpečné střele pak pardubický brankář zakročil a má kotouč u sebe. Hra je zastavena a buly bude vhozeno po jeho levici.
     
    06:24
    Aaron Irving hned po buly dostal přihrávku na levý kruh a hned z první vyslal hodně nebezpečnou střelu směrem na branku Dynama, ovšem na místě byl připraven Milan Klouček.
     
    06:42
    A druhá střela Irvinga, nejvíce střílející hráč Vervy se pokusil opět překonat Kloučka, ten podruhé proti němu zastavil jeho pokus. Hra je opět zastavena.
     
    06:54
    Nyní se hosté dostali v obranném pásmu na kotouč a poslali ho daleko od své branky.
     
    07:25
    Závar před brankou Kloučka, hosté se ale rychle vymanili a dostali kotouč až daleko do středního pásma.
     
    08:06
    Pardubice jsou v plném počtu.
     
    08:35
    Richard Jarůšek dorážel u hostujícího brankoviště střelu spoluhráče, ale nepovedlo se mu kotouč propasírovat za záda Milana Kloučka.
     
    09:42
    Marek Hecl po Poulíčkově pasu střílel z prostoru mezi kruhy, ale proti němu vystartoval Denis Godla s dalším zákrokem.
     
    10:29
    Milan Klouček nyní po nebezpečné střele Patrika Zdráhala pohotově zakročil a notně svůj tým podržel. Nicméně stále mají domácí kotouč a kombinují před jeho klecí.
     
    11:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání hostujícího brankáře, které trestá litvínovský TOMÁŠ POSPÍŠIL. Milan Klouček se vydal za vlastní branku, aby zachytil puk a pomohl ho pak získat na hokejky spoluhráčů, ovšem ten se od zadního mantinelu odrazil a v mezikruží si ho našel právě Pospíšil, jenž bez větších problémů zasunul touš do prázdné branky – 1:0. Asistence: Viktor Hübl a Ondřej Baláž.
    11:11 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    12:48
    Hosté se hned po vhazování dostali do útočné akce, ale beci Litvínova je zastavili v rozletu a velmi rychle přenesli hru zpět do teritoria pardubického Dynama.
     
    13:32
    Litvínovské zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Denise Godlu. Vhazovat se tam bude po jeho levé ruce.
     
    14:09
    Nepříjemné nahození hostů končí na zákroku Denise Godly, jenž raději nechal hru přerušit. A nyní si na chvilku oba týmy odpočinou, následuje totiž další komerční přestávka.
     
    14:23
    Patrik Demel hledal přihrávkou Andreje Kudrnu, který se už napřahoval ke střele, ale tu nenasměroval mezi tři pardubické tyče.
     
    15:10
    Marek Hecl od pravého hrazení poslal kotouč do předbrankového prostoru Litvínova, tam ale nebyl nikdo, kdo by jeho střílené nahození sklepl za Denise Godlu.
     
    16:13
    Pawel Zygmunt obešel dva hostující hráče a poté se dostal dovnitř hostujícího pásma, nakonec ho ale hosté zastavili a otočili hru.
     
    17:01
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Kolář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:28
    Matěj Blümel se dostal dvakrát od akce ve vlastním oslabení, sice se nedokázal prosadit, ale pošetřil cenné vteřiny z pardubického oslabení.
     
    17:59
    První minuta početní výhody Litvínova se tedy vůbec nevydařila, kdo v ní byl aktivnější, byli oslabení hosté. Nejen že se dostali ke dvěma pokusům, ale ještě se dokázali i na chvíli usadit v teritoriu Vervy.
     
    18:48
    Skrumáž před Kloučkem, domácí zakončovali dvakrát, naposledy Richard Jarůšek, ale znovu se mu nepovedlo prostrčit puk za záda Milana Kloučka.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    19:01
    Hosté se bez větších problémů ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    19:50
    Pardubičtí se ještě dostali do útočného pásma, tam ale puk zachytil Hrbas a už ho jen drží na své holi za vlastní brankou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Litvínovem a Pardubicemi je minulostí. V ní se do vedení dostali domácí hráči, když chybu brankáře Pardubic potrestal Tomáš Pospíšil, který pohotově zasunul puk do prázdné klece. Hosté se snažili o vyrovnání, velké šance měli v závěru ve vlastním oslabení, ale vyrovnat se jim nepovedlo. Uvidíme, co nám nabídne další část hry, která začne přibližně v 18:21.
     
    Střely na branku: 14 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Camara vyzval ke střele Jana Košťálka, ten sice nevystřelil, ale byl z toho faul a hosté si zahrají první přesilovku.
     
    20:36
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Petr Straka – 2 min., sekání).
     
    21:08
    Domácí hokejisté zatím své oslabení hrají velmi dobře, dostali puk do bezpečí a i zakončili, ale nic z toho nebylo.
     
    21:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Také slabší chvilka pro domácího brankáře Denise Godlu. Ten se v momentě přihrávky na JANA KOŠŤÁLKA nacházel na levé části branky a zatímco druhý jmenovaný už napřahoval ke střele z levého kruhu, Godla se se zpožděním přesouval zpět a už jen koukal, jak mu puk míří do odkryté sítě – 1:1. Asistence: Juraj Mikuš a Robert Kousal.
    21:21 Jan KOŠŤÁLEK - 1:1
     
    22:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrat hostů je na světě. O chvilku později dostal pas od Blümela PATRIK POULÍČEK, který nabral rychlost a nabruslil si do levého kruhu, odkud svižnou ranou nedal Godlovi šanci – 1:2. Nyní je to domácí Verva, která musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Matěj Blümel a Matej Paulovič.
    22:11 Patrik POULÍČEK - 1:2
     
    22:46
    Domácí se oklepali a teď se dostali do teritoria Pardubic, ale střela Ondřeje Baláže od modré čáry si cestu do hostující klece nenašel.
     
    23:51
    Josef Jícha se natlačil před branku Kloučka, kde rychle tečoval puk, ale ten končí pod lapačkou pardubického brankáře a raději nechává dění na ledě přerušit.
     
    24:31
    Paulovič z otočky nahodil puk před litvínovskou branku, je tu další akce hostů.
     
    24:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují své vedení a vyhánějí z branky Denise Godlu. MATĚJ BLÜMEL zachytil kotouč a nabruslil si s ním před domácí klec. Tam poté vystřelil zpoza obránce Litvínova a kotouč zapadl za Godlova záda – 1:3. Bez asistence.
    24:39 Matěj BLÜMEL - 1:3
     
    24:39
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov: ze hřiště odchází Denis Godla, přichází Šimon Zajíček.
     
    25:12
    Šimon Zajíček si hned připisuje dobrý zákrok a podržel svůj tým.
     
    25:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Filip Koffer objel domácí branku a poté před ní zakončoval MAREK HECL nepříliš prudkou střelou. Šimon Zajíček pak chtěl sklapnout betony, ale nešťastně si jimi srazil kotouč za svá záda – 1:4. Asistence: Filip Koffer a Juraj Mikuš.
    25:57 Marek HECL - 1:4
     
    26:30
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:50
    Domácí jsou pochopitelně jako opaření, nicméně se snaží najít cestu k tomu, aby se dostali zpět do zápasu, času mají ještě opravdu hodně.
     
    27:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Místo toho ale přichází další zářez v podobě hostů. Lukáš Anděl nechal puk ONDŘEJI ROHLÍKOVI, který na pravém kruhu z otočky vymetl protější roh v Zajíčkově kleci – 1:5. Nyní to už s domácími hráči vůbec dobře nevypadá – 1:5. Asistence: Lukáš Anděl a Jakub Nakládal.
    27:24 Ondřej ROHLÍK - 1:5
     
    28:40
    Martin Havelka nepřesně zakončoval před hostující brankou, Pardubice pak puk získaly na svou stranu a otočili hru před Šimona Zajíčka.
     
    30:10
    Polovina základní hrací doby je minulostí, hosté po pětigólové smršti v úvodních osmi minutách jsou ve vedení o čtyři góly. Verva zatím marně hledá způsob, jak se vrátit zpět.
     
    30:44
    Pawel Zygmunt na pravé straně svižnou střelou chtěl překvapit Milana Kloučka, ten vytasil další dobrý zákrok a má puk u sebe, zároveň také hru přerušuje.
     
    31:21
    Jan Košťálek se rozjel a dostal se ke střele před Zajíčkem, jeho pohotový beton však kotouč poslal do bezpečí. Nicméně nadále trvá hostující akce.
     
    32:20
    Po ofsajdovém postavení hostů je hra přerušena a následuje komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat ve středním pásmu blíže brance Šimona Zajíčka.
     
    32:37
    Hosté velmi dobře pokryli své pásmo a nepustili domácí celek k ohrožení Kloučkovy branky. A po chvilce se po zisku puku vydali zase na útočnou stezku.
     
    33:21
    Nic z toho nebylo a záhy získali touš zase domácí, ti ale před Kloučkem nemířili přesně, konkrétně Aaron Irving. Klouček má puk skrytý mezi betony a zastavuje hru.
     
    34:27
    Nahození Denise Zemana končí v ochranné síti a hra je přerušena. Buly bude vhozeno ve středním pásmu.
     
    35:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se nadechovali k dalším akcím a snažili se snížit. Jenže opět se hosté dostali do akce po zisku puku a udeřili pošesté. Paulovic v tandemu dva na jednoho poslal přesnou přihrávkou na levý kruh pro MATĚJE BLÜMELA, jenž střelou z první prostřelil Šimona Zajíčka – 1:6. Pro hostujícího útočníka je to dnes druhá přesná trefa a má zaděláno na hattrick. Asistence: Matej Paulovič.
    35:40 Matěj BLÜMEL - 1:6
     
    36:33
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Ondřej Rohlík – 2 min., hákování).
     
    37:01
    Hosté se hned na začátku oslabení osvobodili a domácí se museli vracet zpět. Nyní už jsou v pásmu soupeře, kde střílel Aaron Irving, ale kotouč má ve své moci znovu Milan Klouček.
     
    37:32
    Domácí se usadili před Kloučkem, Aaron Irving zase vystřelil, jeho osmá střela na branku však znovu brankou nekončí.
     
    38:18
    Hosté opět velmi dobře brání v oslabení a znovu poslali puk až před Šimona Zajíčka. Tohle oslabení hráči Pardubic už zvládnou bez úhony.
     
    38:33
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Stříteský nahodil puk do útočného pásma kde ho před Kloučkem tečoval Richard Jarůšek, ale i tahle nebezpečná akce Litvínova končí zmarem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je u konce a z pohledu Litvínova byla opravdu hororová. Hosté totiž srovnali a poté postupně přidali dalších pět gólů a před třetí částí hry jsou ve vedení 6:1! Před hráči Litvínova je tu velmi těžký úkol, a sice se zápasem ještě něco udělat. Budou to mít ale opravdu hodně těžké. Pardubice zatím působí velmi svižným dojmem.
     
    Střely na branku: 29 – 20
     
    Další třetina začne přibližně v 19:23.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Martin Havelka zakončil z levé strany a puk mířil na branku hostů. Milan Klouček však roztáhl nohy a betonem kotouč vytěsnil do bezpečí!
     
    40:37
    A další zákrok hostujícího brankáře, který po střele Kudrny sklapl betony a opět svůj tým podržel. Hra je přerušena.
     
    41:20
    Verva se dostala potřetí za sebou do další velké šance. Před Kloučkem střílel po přihrávce od Viktora Hübla Tomáš Pospíšil, ale také jeho střela končí na Kloučkovi!
     
    42:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Gól Vervy visel ve vzduchu, nyní se už domácí prosazují a snižují. Hrbas od modré čáry nahazoval puk před branku, v mezikruží si ho sebral RICHARD JARŮŠEK, jenž z otočky propálil Kloučka a umístil puk po víko jeho klece – 2:6. Asistence: Marek Hrbas a Patrik Zdráhal.
    42:07 Richard JARŮŠEK - 2:6
     
    43:08
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., sekání).
     
    43:45
    Marek Hrbas ve vlastním oslabení zakončil z levé strany ale nekončí za zády Kloučka. Poté vytahují kotouč do útočné akce zase hosté.
     
    45:08
    Litvínov je v plném počtu.
     
    45:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté opět svému soupeři odskakují a mají zpět pětigólový náskok. Kousalovu střelu těsně před Zajíčkem dorazil za jeho záda MAREK HECL a také on je dnes dvougólovým střelcem pardubického Dynama – 2:7. Asistence: Robert Kousal a Filip Koffer.
    45:52 Marek HECL - 2:7
     
    47:30
    Matěj Blümel si najel rychle na levý kruh a vyslal štiplavou střelu na Šimona Zajíčka, domácí brankář však pohotovým zákrokem sebral hostujícímu hráči hattrick.
     
    47:46
    Následuje další komerční přestávka.
     
    48:25
    Andrej Kudrna vyslal tvrdou ránu a orazítkoval konstrukci branky Milana Kloučka!
     
    48:46
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Marek Hecl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:03
    Aaron Irving znovu pohotově zakončil, ale jen vedle branky soupeře. Následně pak se hosté osvobozují a posílají puk až před Šimona Zajíčka.
     
    50:46
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    51:31
    Lukáš Stehlík se vystavil ofsajdové pasti a hra je přerušena a stěhuje se zpět do středního pásma.
     
    52:10
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    52:35
    Viktor Hübl nebezpečně atakoval branku soupeře, nakonec svou střelu poslal jen těsně vedle tyče Kloučkovy branky. Následně pak jdou do akce pardubičtí hokejisté.
     
    53:20
    Hosté nadále hýří aktivitou a znovu se do zakončení natlačil Marek Hecl, i on zatím na hattrick nedosáhl. Na opačné straně pak střílel jeden z domácích, ale puk končí na boční síti.
     
    54:18
    Pawel Zygmunt se vydal do úniku před hostující klec, ale zblízka pak Milana Kloučka nepřekonal. Následně po dalším pokusu už hostující gólman hru zastavuje.
     
    54:47
    Další rychlá akce Pardubic, tu hatí zákrokem Šimon Zajíček a ten nechává hru zase na chvíli pozastavit. Buly po jeho pravé ruce.
     
    56:14
    Po střele Lukáše Anděla končí puk v ochranné síti a hra je přerušena, buly bude vhozeno po pravé ruce litvínovského brankáře Šimona Zajíčka.
     
    56:39
    Nyní se ke střele v prostoru mezi kruhy dostal Viktor Hübl, ale po ní zakročil Milan Klouček a má puk v rukavici.
     
    57:28
    Anthony Camara pohotově zakončil, proti Zajíčkovi ale neuspěl. Ten drží znovu kotouč u sebe a hned ho rozehrává svým spoluhráčům.
     
    57:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jeden z hostů nahazoval puk směrem do středního pásma, ale Patrik Demel ho sebral a nasměroval ho dalekonosnou střelou na branku hostů, kde ho za záda Kloučka nasměroval PAWEL ZYGMUNT – 3:7. Asistence: Patrik Demel.
    57:44 Pawel ZYGMUNT - 3:7
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:10
    Domácí se usadili v pásmu hostů a ještě se snažili alespoň o jeden gól, který by zmírnil debakl, ale nakonec je z toho jen přerušená hra.
     
    59:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pět vteřin před koncem zápasu se ještě prosazuje PATRIK DEMEL, jenž tak pečetí konečný stav. Verva tak alespoň zmírnila debakl – 4:7. Bez asistence.
    59:55 Patrik DEMEL - 4:7
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Po jedenáctigólové přestřelce se z výhry radují hosté z Pardubic, které o ní rozhodli ve druhé třetině, kterou vyhráli 6:0. Domácí hráči tak doma na body nedosáhli, naopak hostům se do Pardubic pojede s velmi dobrou náladou a třemi body do tabulky.
     
    Střely na branku: 43 – 27
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:07:34)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Pospíšil (V. Hübl, O. Baláž), 43. Jarůšek (Hrbas, P. Zdráhal), 58. Zygmunt (Demel), 60. Demel – 22. Košťálek (Mikuš, R. Kousal), 23. Poulíček (Blümel, Paulovič), 25. Blümel, 26. Hecl (Koffer, Mikuš), 28. Rohlík (Anděl, Nakládal), 36. Blümel (Paulovič), 46. Hecl (R. Kousal, Koffer)


    HC VERVA Litvínov: Godla (25. Zajíček) – Irving, Demel, Stříteský, Balinskis, Hrbas, O. Baláž, D. Zeman – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), Pospíšil – P. Zdráhal, Estephan, Jarůšek – Kudrna, Jícha, Straka (A) – Zygmunt, M. Havelka, L. Stehlík.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – J. Zdráhal, Košťálek, Mikuš, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek – R. Kousal, A. Musil, Camara – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Říčka, Cienciala, Hecl – Koffer, Anděl, Rohlík.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Ganger, Klouček

    Diváci: 2464
    thejrc.org