Mountfield HK – Třinec 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Středa 22.09.2021, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:03
    Erik Hrňa nyní oslabuje svůj tým, když fasuje dvě trestné minuty za hákování. Hradec si tak může vzít svůj náskok zase zpět.
     
    49:46
    Hradec má možnost vzít si vedení zpět! Vrána v obranném pásmu fauloval na levém kruhu a fasuje dvě trestné minuty za podrážení.
     
    45:28
    Filip Pavlík už sedí na trestné lavici, kde pobude dvě minuty za sekání. Tedy...on určitě doufá, že tam celé dvě minuty vydrží.
     
    35:52
    Hradec si zahraje přesilovku. Hříšným hokejistou je Marko Daňo, který fasuje dvě trestné minuty za sekání.
     
    33:32
    Další přesilovka pro Slezany a velká možnost srovnat před koncem druhého dějství! Jeremie Blain je potrestaným hráčem, který bude chybět na oslabení. Ve vlastním pásmu se provinil hrou vysokou holí.
     
    22:53
    Filip Pavlík byl při návratu do obranného pásma až příliš důrazný a sudí si toho všimli, vylučují jej na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:50
    V závěru třetiny ještě fasuje dvouminutový trest za nebezpečnou výstroj Kevin Klíma, který bude rád, když si posedí na trestné lavici i na začátku druhé třetiny.
     
    19:00
    Tři vteřiny přesilovky pět na tři pro Hradec. Tohle už se pískat muselo, Hrňa podrazil ve vlastním pásmu pronikajícího soupeře a fasuje dvě minuty za podrážení.
     
    17:03
    Přesilovka pro Hradec. David Kofroň vyfasuje dvouminutový trest za hákování, kterého se nesmyslně dopustil v útočném pásmu.
     
    14:40
    Jakub Lev odchází na trestnou lavici na dvě minuty za napadení. Publiku se ale nelíbil už předchozí zákrok na hráče Mountfieldu, který sudí ale netrestají.
     
    08:06
    Mazanec nakonec ukrývá kotouč ve výstroji a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Martin Růžička zřejmě zamířil do kabin. Vyloučení jsou za hrubost Radek Smoleňák a Marian Adámek. Hrát se tak bude ve čtyřech.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 6. Oksanen (R. Pilař, McCormack), 20. McCormack (Smoleňák, Lalancette) – 22. A. Nestrašil (Marinčin), 50. Hrňa (Marcinko), 57. Miloš Roman (M. Adámek, Hrňa)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Kalina, McCormack, Jank – Smoleňák (C), Cingel, Jergl – R. Pilař, Lev (A), Orsava – Perret, Lalancette, Oksanen – Kevin Klíma, Koukal, Kelly Klíma.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, Marinčin, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Miloš Roman – Kofroň, Dravecký (A), Hrňa.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pilný – Lučan, Kis.

    Diváci: 3109
    thejrc.org