Havířov – Prostějov 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (kon.) | Jihlava – Přerov 3:1 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 6:0 (kon.) | Frýdek-M. – Sokolov 1:4 (kon.) | Kolín – Slavia 4:3 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 4:3 (po pr.) | Kadaň – Vrchlabí 2:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 22.09.2021, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Ještě jedna přesilovka pro domácí v závěru zápasu. Za podražení frýdeckého hráče na modré čáře byl vyloučen sokolovský Petr Hašek.
    57:35 Roman SZTURC - 1:4
     
    57:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Cichoň se nuly nedočká! Přesilovku využil ROMAN SZTURC, který dostal zpětnou přihrávku od pravé tyče a prudkou střelou propálil sokolovského gólmana! Asistence: David Bartoš, Vít Christov – 1:4.
     
    57:08
    Matyáš zahodil obrovskou šanci, když měl před sebou pouze ležící hráče, ale z mezikruží trefil lapačku brankáře Cichoně! Fantastický zákrok sokolovského gólmana.
     
    56:42
    První přesilovka pro domácí celek. Na dvě minuty za držení byl vyloučen Tomáš Rohan.
     
    42:20
    Michálek zpoza branky našel u bližší tyče Bartoše, ale ten z první neprostřelil sokolovského brankáře.
     
    40:54
    Frýdecká obrana pozapomněla na Jurčíka, který z pravé strany ujel na bránu a střelu namířil do horní poloviny brány. Tu měl brankář Šimonů pokrytou a puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    35:27
    Domácí trenéři sáhli ke změně gólmana. Foltána nahradil mladíček Šimonů.
    35:27 Radek POŘÍZEK - 0:4
     
    35:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je error! RADEK POŘÍZEK se chtěl opřít do přihrávky Vracovského, ale střela mu nesedla. Brankář Foltán nedokázal zareagovat na pomalu padající kotouč ze střední výšky a propustil jej do brány! Asistence: Tomáš Vracovský, Vít Jiskra – 0:4.
    34:15 Marek SLOBODA - 0:3
     
    34:15
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí rána! Z protiútoku se prosadil proti frýdeckému brankáři MAREK SLOBODA a zvýšil náskok Sokolova na rozdíl tří branek! Asistence: František Klejna – 0:3.
     
    33:31
    Po střele Krenželoka od modré se puk odrazil k Peterkovi, ten si sjel do pravého kruhu, ale střelou zápěstím minul ležícího brankáře i odkrytou horní polovinu branky!
     
    33:31
    Po střele Krenželoka od modré se puk odrazil k Peterkovi, ten si sjel do pravého kruhu, ale střelou zápěstím minul ležícího brankáře i odkrytou horní polovinu branky!
     
    30:34
    Závar před sokolovskou bránou nedopadl pro domácí dobře, hosté se vydali do protiútoku a Matyáš podrazil soupeře. Následuje druhá přesilovka zápasu.
    23:41 Otakar ŠIK - 0:2
     
    23:41
    Baník právě vstřelil branku!
    Krásný průnik po levém mantinelu zakončil přesnou střelou pod břevno OTAKAR ŠIK! Asistence: Karel Klikorka – 0:2!
     
    21:38
    Máme tady vyloučená na domácí straně. Vít Christov je potrestán na dvě minuty za podrážení.
     
    19:35
    Zajímavá akce domácích, Klimšovu střelu z levého kruhu vyrazil Cichoň vedle sebe, jenže dorážející Čmiel nedokázal dopíchnout puk za brankáře Sokolova!
    18:24 Vít JISKRA - 0:1
     
    18:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Klejna přihrál z pravého rohu před branku VÍTU JISKROVI, který udělal krok do středu a svižnou střelou pod břevno nedal Foltánovi šanci! Asistence: František Klejna, Vojtěch Tomi – 0:1.
     
    11:07
    Matiaško procedil puk přes sokolovskou obranu na rozjetého Čmiela, ten zápěstím vystřelil na bránu, ale střelou k levé tyči netrefil bránu Cichoně!
     
    09:12
    Přečíslení Sokolova tři na jednoho, Šik si vyměnil puk z pravé strany na střed s Haškem, ale následnou střelou z pravé strany nepřekonal brankáře Foltána!
     
    07:17
    Obrovská šance Sokolova, po přihrávce Kverky na pravou stranu zkoušel zakončovat mezi betony Vracovský, ale puk pod brankářem Foltánem nedostal do brány!
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 58. R. Szturc (David Bartoš, Christov) – 19. Jiskra (Klejna, Tomi), 24. Šik (Klikorka), 35. M. Sloboda (Klejna), 36. Pořízek (Vracovský, Jiskra)


    HC Frýdek-Místek: Foltán (36. Šimonů) – Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, D. Krenželok, Matyáš – R. Szturc, David Bartoš, Šedivý (A) – Lyszczarczyk, Peterek, Christov (C) – Klimša, Komorski, Martynek – Ján Blaško, Čmiel, Matiaško – Ramik.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – A. Rulík, J. Novák, Vodička, Strejček, Kadeřávek, Klikorka, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Pořízek – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – Šik, T. Rohan (C), M. Sloboda – T. Jandus, Hašek, Šmerha.

    Rozhodčí: L. Bejček, F. Vrba – R. Komínek, M. Hranoš

    Diváci: 701
    thejrc.org