Žďár n/S – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Kometa Brno B – Vel. Meziříčí 2:3 (kon.) | Děčín – Bílina 2:3 (kon.)
Letňany – Mostečtí Lvi 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 4:2 (kon.) | Hronov – Dvůr Králové n. L. 0:4 (kon.)
Kobra – Řisuty 7:2 (kon.) | Klatovy – Cheb 3:0 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Písek – Příbram 7:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 9:0 (kon.) | Kopřivnice – Opava 2:3 (po pr.)
konec
HC Děčín
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Draci Bílina
Středa 22.09.2021, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dostávají opět Bílině na kontaktní branku a ještě vykřesali jiskru naděje. Jakub Černohorský vyslal od modré puk do mezikruží, kde byl dobře postavený ONDŘEJ SÝKORA, jenž trefil částečně odkrytou hostující klec. Asistence: Jakub Černohorský a Tomáš Faigl.
     
    43:57
    Draci právě vstřelili branku!
    Dan Bartoš vystřelil na Lavingera, ten jeho pokus vyrazil před sebe a následně pak puk za jeho záda dorazil TOMÁŠ URBAN, jenž trefil odkrytou síť – 1:3. Hosté tak mají své dvoubrankové vedení zase zpátky. Asistence: Dan Bartoš a Jakub Zdeněk.
     
    43:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dostávají na kontaktní branku a jsou zpátky ve hře o body. Jakub Černohorský vyzval přihrávko PAVLA ZAJANA, který šel do samostatného úniku. Následně pak zblízka překonal Michajlova střelou mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Jakub Černohorský a Ondřej Sýkora.
     
    30:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Vojtěch Kubinčák zpoza domácí branky poslal kotouč na ALEXANDRA KLISUNOVA, který z úhlu zamířil ke vzdálenější tyči, kde našel odkryté místo Lavingerovy klece – 0:2. Hosté tak jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Vojtěch Kubinčák a Michal Daniel.
     
    05:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Nyní už se to ale hostům povedlo a jdou do vedení. Skóre zápasu otevírá MICHAL DANIEL, kterému z mezikruží posunul puk před děčínskou branku Vojtěch Kubinčák a poté ho prvně jmenovaný doklepl za Lavingera, který neměl touš pod kontrolou – 0:1. Asistence: Vojtěch Kubinčák a Jan Bittner.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 44. Zajan (Černohorský, Sýkora), 59. Sýkora (Černohorský, Faigl) – 6. Daniel (Kubinčák, Bittner), 31. Klisunov (Kubinčák, Daniel), 44. Urban (Bartoš, Zdeněk)


    HC Děčín: Lavinger (Blažek) – Černohorský, Mareš, Balcar, Loukota, Arnold, Stuchlý, V. Tůma – Fojt, Sýkora, Hruška – Faigl (A), Volráb (C), Smola – Zajan (A), Gottfried, J. Tůma – Janoušek
    HC Draci Bílina: Michajlov (Kmoch) – Kolíček, Bittner, Urban (C), Klapka, DelMarche, Šefl, Eklund – Klisunov, Daniel, Uher – Bartoš, Kučera, Jungvirt – Kubinčák (A), Zdeněk, Svoboda

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Pěkný

    Diváci: 268
    thejrc.org