Fürth – Bayern 1:3 (kon.)
konec
SpVgg Greuther Fürth
1:3 (0:2)
Bayern Mnichov
Pátek 24.09.2021, 20:30 • Sportpark Ronhof Thomas Sommer, Fürth • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Fürth právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dočkal snížení! Po akci pravou stranou přilétl centr na CÉDRICA ITTENA, ten si naběhl mezi dva obránce a prudkou hlavičku umístil mimo Neuerův dosah – 1:3.
     
    68
    Bayern právě vstřelil branku!
    A je tu gól číslo tři. Hosté rozehráli přímý kop, na centr si nabíhal Lewandowski, toho chtěl ubránit SEBASTIAN GRIESBECK, jenže jeho snaha měla opačný efekt. Špičkou kopačky srazil míč na vlastní branku a je to 0:3.
     
    31
    Bayern právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky. Bayern potáhl levou stranou. Davies našel na středu Saného, ten lehce přiklepl na JOSHUU KIMMICHA a ten technickou ranou přes obránce uklidil míč k tyči. Burchert se sice natahoval, seč jen mohl, ale nedosáhl – 0:2.
     
    10
    Bayern právě vstřelil branku!
    No a je tu první gól na straně hostů. Bayern podnikl rychlý brejk, Davies zasprintoval levou stranou, jeho přihrávku po zemi Bauer pouze nechtěně přiklepl k nohám THOMASE MÜLLERA a ten umístěnou ranou o tyč otevřel skóre – 0:1.

    Aleš Pur

    Branky: 88. Itten (Tillman) – 10. T. Müller, 31. Kimmich (Sané), 68. Griesbeck (vla.)

    Karty:   20. Hrgota (FRT), 53. Viergever (FRT), 67. Abiama (FRT), 83. Barry (FRT) – 44. Sané (BAY), 64. Nagelsmann - trenér (BAY)   48. Pavard (BAY)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 18:13.
    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Meyerhöfer, Bauer, Viergever, Willems (76. Barry) – Green (86. Leweling), Seguin, Griesbeck (76. Tillman), Dudziak – Nielsen (67. Abiama), Hrgota (C) (76. Itten).
    Náhradníci: Funk – Abiama, Sarpei, Barry, Christiansen, Tillman, Seufert, Itten, Leweling.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle (86. Stanišić), Upamecano, Lucas Hernández – Kimmich, Goretzka (87. Musiala) – Sané (61. Sabitzer), T. Müller (76. Gnabry), A. Davies – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl – Stanišić, Musiala, Sabitzer, B. Sarr, O. Richards, Gnabry, Choupo-Moting, Nianzou.

    Rozhodčí: Schröder – Neitzel, Kleve
    thejrc.org