Bochum – Stuttgart 0:0 (kon.) | Freiburg – Augsburg 3:0 (kon.)
konec
VfL Bochum
0:0 (0:0)
VfB Stuttgart
Neděle 26.09.2021, 15:30 • Vonovia Ruhrstadion, Bochum • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:26:58)
     
    Zápas 6. kola německé Bundesligy mezi Bochumí a Stuttgartem skončil bezbrankovou remízou. Jak výsledek napovídá, tak střetnutí nebylo příliš atraktivní, pár příležitostí však k vidění přeci jen bylo. V první půli neproměnil velkou šanci Löwen, jen o pár minut později předvedl výborný dvojzákrok Florian Müller. Ve druhém poločase dokonce padl gól, o který se postaral Konstantinos Mavropanos, avšak byl odvolán, neboť si řecký stoper při zpracování pomohl rukou.

    Bochumi remíza příliš nepomohla, nadále zůstává v sestupovém pásmu na 17. místě. Stuttgart se posunul na 13. pozici o skóre před Frankfurt a Augsburg.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 10:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:12.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90
    Vysoký centr prodloužil mimo hrací plochu Marc-Oliver Kempf. Akce domácích pokračovala rohovým kopem, po němž se nejvýše vyšplhal bránící Waldemar Anton.
     
    90+3
    Na druhé straně se hvizd ozval. Chris Führich poslal Asana k zemi zhruba třicet metrů od brány a může být rád, že ze situace vyvázl bez karetního trestu.
     
    90+2
    Volný přímý kop se snažil nafilmovat Daniel Didavi po lehkém kontaktu s Bockhornem. Arbitr Dingert situaci velmi dobře viděl a nechal pokračovat ve hře.
     
    90+1
    Sosa hledal centrem z levé strany nejspíše Thommyho. Před něj ovšem natlačil tělo Mašović, hostující hráč tak neměl šanci zakončovat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Útočným faulem se provinil Elvis Rexhbecaj. Při sprintu se totiž ohnal pravou rukou a neúmyslně jí trefil do obličeje Antona.
     
    88
    Konstantinos Stafylidis dlouho neotálel a vyslal střílený centr do pokutového území soupeře. Marc-Oliver Kempf v hlavičkovém souboji přetlačil Poltera.
     
    87
    Zajímavá střelecká pozice se otevřela pro Roberta Massima. Nově příchozí fotbalista vystřelil pravačkou těsně nad horní tyčku.
     
    86
    Z velké dálky vypálil Wataru Endo. Manuel Riemann na jeho pokus dobře viděl, hrací předmět bez větších problémů schoval do náruče.
     
    85
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Orel Mangala, přichází Daniel Didavi.
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Tanguy Coulibaly, přichází Roberto Massimo.
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Konstantinos Mavropanos, přichází Marc-Oliver Kempf.
     
    84
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Gerrit Holtmann, přichází Danny Blum.
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Anthony Losilla, přichází Konstantinos Stafylidis.
     
    83
    Borna Sosa po levé lajně posunul míč na Coulibalyho, který zkusil vyzrát na Soarese. Bek se nenechal, navíc vybojoval aut pro Bochum.
     
    82
    Rychlý protiútok domácího mužstva završil Anthony Losilla střelou z pětadvaceti metrů. Střele dal opačnou faleš, než požadoval.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Nadále platí bezbrankový stav, dělba bodů by vzhledem k průběhu zápasu nejspíše byla zasloužená.

    Tomáš Kalas

    Milan Huppert

    Branky:

    Karty:   38. Bella-Kotchap (BOC), 75. Mašović (BOC) – 14. Sosa (STU), 19. Klimowicz (STU), 43. Al Ghaddioui (STU), 57. Endo (STU), 63. Coulibaly (STU)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 10:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:12.
    VfL Bochum: Riemann – Bockhorn, Mašović, Bella-Kotchap, Soares – Losilla (84. Stafylidis), Löwen (78. Tesche) – Antwi-Adjei (71. Asano), Rexhbecaj, Holtmann (84. Blum) – Polter.
    Náhradníci: Esser – Stafylidis, Pantovič, Osterhage, Asano, Lampropoulos, Ganvoula, Tesche, Blum.

    VfB Stuttgart: F. Müller – Mavropanos (85. Kempf), Karazor, Anton – Endo – Coulibaly (85. Massimo), Mangala (85. Didavi), Klimowicz (46. Führich), Sosa – Marmúš, Al Ghaddioui (46. Thommy).
    Náhradníci: Bredlow – Thommy, Führich, Didavi, Mola, Kempf, Klement, Massimo, Ito.

    Rozhodčí: Dingert – Bandurski, Gerach
    thejrc.org