HK MD Šumperk – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kobra 2:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Vsetín 2:3 (kon.)
Přerov – Písek 5:1 (kon.) | Warriors Brno – Chrudim 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Technika Brno 4:2 (kon.)
konec
HK Kralupy nad Vltavou
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 26.09.2021, 13:30Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    59:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté za sedm sekund odpovídají a půl minuty před koncem základní hrací doby jsou opět ve vedení! Po celý zápas jsme mohli vidět vsetínská přečíslení dva na jednoho a nyní, v nejdůležitější moment, se Janu Ramertovi s ONDŘEJEM BROŽOU povedlo. Asistence: Jan Ramert.
     
    59:23
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Domácí se chopili příležitosti a v poslední minutě vyrovnávají. Rozhodčí nejprve rozpažil, ale pak se JAKUBU SULÍKOVI podařilo procpat puk okolo pravého betonu brankáře Janury. Asistence: Adam Stupka.
     
    46:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčí skóre zápasu. Hosté obestoupilu kralupské brankoviště a od levé tyče dostal kotouč za gólmanova záda VOJTĚCH VRÁNA. Asistence: Adam Bachánek.
     
    31:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka v řadě už se Valachům povedla a srovnávají. ŠTĚPÁN JUREK nejprve z vrcholu levého kruhu nahrál blíže postavenému Vojtěchu Vránovi a následně si sám našel dobrou pozici v mezikruží, odkud po Vránově přihrávce střelou z první poslal kotouč pod Němcovu lapačku. Asistence: Vojtěch Vrána.
     
    02:22
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Hostující brankář nedosáhl na teč ERIKA ZAJÍCE, který k levé tyči usměrnil střelu Matyáše Toulce z mezikruží. Asistence: Matyáš Toulec.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Zajíc (Toulec), 60. Sulík (Stupka) – 32. Jurek (Vrána), 47. Vrána (Bachánek), 60. Broža (Ramert)


    HK Kralupy nad Vltavou: Němec (Král) – Hron, Vrbka, Kratochvíl, Toulec, Šmíd – Zajíc, Náhončík, Cihelka, Hanousek, Typolt, Šilhavý, Stupka, Sulík.
    VHK ROBE Vsetín: Janura (Tkadlec) – Sýkora, Houser, Machů, Prčík, Fojtík, Čapka, Macík – Kopřiva, Janíček, Vrána, Sopek, Jurek, Bednařík, Koláček, Bachánek, Ramert, Broža.

    Rozhodčí: Battěk – Karda, Stacho
    thejrc.org