Bohemians B – Chlumec n/C 1:1 (kon.) | Dukla B – Živanice 1:1 (kon.) | Ml. Boleslav B – Přepeře 1:3 (kon.)
Liberec B – Ústí n/O 1:1 (kon.) | Jablonec B – Hr. Králové B 3:1 (kon.) | Teplice B – Pardubice B 3:1 (kon.)
Brozany – Zápy 0:0 (kon.) | Velvary – Zbuzany 1:3 (kon.)
konec
Slovan Liberec B
1:1 (0:0)
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Úterý 28.09.2021, 10:30 • Městský stadión Liberec • Česká fotbalová liga (B) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:39:17)
     
    Utkání mezi libereckou rezervou a Ústí nad Orlicí skončilo nerozhodný výsledkem 1:1. Domácí byli po celé utkání aktivnější týmem a kýženého vedení se dočkali v 58. minutě zásluhou Christiana Frýdka, avšak tři body doma nezůstali protože po dlouhé malé domu předvedl obrovské zaváhání gólman Vliegen, jemuž míč propadl pod nohy a doskákal až za brankovou čáru.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Jan Souček správně očekával, že Ondřej Novotný zkusí průnikovou nahrávku na Michala. Ve skluzu míč uzmul pro sebe.
     
    88
    Tlak libereckých hráčů pokračuje, ale hosté brání velmi dobře. Jen jediný hráč je více vysunutý, zbylá desítka působí v blízkosti vlastního vápna.
     
    87
    Taktický faul Jana Součka, jenž moc dobře věděl, že za stažení protihráče inkasuje žlutý kartónek. Příliš tuto skutečnost neřešil a okamžitě se stáhl ještě hlouběji do defenzivy.
     
    86
    Levou stranou nastartoval motory Radim Černický. Zvolil vysoký centr, který si početná obrana hostujícího mužstva pokryla.
     
    85
    Odvážnou kličku po pravé lajně si Marek Bína dovolil jakožto poslední bránící hráčů. Měl velké štěstí, že mu Vošlajer vypíchl míč do autu.
     
    84
    Nicolas Šmíd vystartoval na obránce. Byli totiž tři, přesto si přes ně Kazda našel prostor ke střele, ale rozvlnil jen boční síť.
     
    83
    Radek Tichý si sice prohodil míč mezi dvěma protihráči, ale v momentě, kdy běžel čelem k vlastní bráně, takže si příliš nepomohl.
     
    82
    Andrij Juzvak našel vysokým pasem u levé lajny Matyáše Kazdy. Jeho střílený centr se stal kořistí včas vyběhnuvšího Šmída.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Skóre mezi Libercem B a Ústí nad Orlicí stále ukazuje vyrovnané skóre, za remízu by určitě byli rád hlavně hosté.
     
    80
    Žlutou kartu si vykoledoval Kristian Michal. Neporadil si se zpracováním, míč pustil za sebe, načež hasil nebezpečí faulem proti Faltovi.
     
    79
    Olivier Vliegen si zakřičel a kulatý nesmysl ze vzduchu sebral do své moci. Dlouho nezdržoval a hodil jej k volnému Purzitidisovi.
     
    78
    Příliš okatě nafilmoval pár Kristian Michal. Zprvu to vypadalo, že upadne, ale ještě udržel stabilitu. Až když pochopil, že míč nestihne, tak skutečně spadl, ale rozhodčího neobelstil.
     
    77
    Domácí fanoušci se dožadovali odpískání pokutového kopu. Arbitr Pilný skutečně foukl do píšťalky, ale z úplně jiného důvodu, Frýdek byl v ofsajdu.
     
    76
    Se zpracováním nahrávky do vápna si Andrij Juzvak poradil. Následně si posunul míč kolem Lněničky a vystřelil těsně vedle.
     
    75
    Kristian Michal u levé lajny skvěle podržel balón a Jan Souček jej atakoval nedovoleným způsobem. Volný přímý kop pro Liberec.
     
    74
    Fotbalisté v bílých dresech kombinují na útočné polovině. Průnikovým pasem hledal Šulc Gembického, toho na jedničku pokryl Tomáš Koukola.

    Milan Huppert

    Branky: 49. Frýdek – 66. Gembický (vla.)

    Karty:   80. Michal (LBB) – 36. Hynek (UNO), 87. Souček (UNO)


    Slovan Liberec B: Vliegen – Černický (C), Lehoczki, Bína, Šulc, Koscelník (61. Málek), Michal, O. Novotný, Gembický, Frýdek (61. Juzvak), Purzitidis (61. Kazda).
    Náhradníci: Pešl – Málek, Juzvak, Kazda, Winkler, Horňáček.

    TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: Šmíd – Chleboun, Langer (69. Ptáček), Lněnička, Hynek, Špatenka (39. Souček), Koukola, Vymětalík, Galus (61. Tichý), Vošlajer (61. Mayer), Falta (C) (69. A. Novotný).
    Náhradníci: Jeřábek – Ptáček, Souček, Tichý, Mayer, A. Novotný.

    Rozhodčí: Pilný – Erlebach, Vitvar

    Diváci: 120
    thejrc.org