Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 1:0 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno B – SHK Hodonín 5:2 (kon.)
Žďár n/S – Vel. Meziříčí 4:2 (kon.) | Letňany – Děčín 4:1 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 5:14 (kon.)
Hronov – Nová Paka 5:3 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 3:4 (kon.) | Klatovy – Řisuty 3:4 (kon.)
Písek – Havlíčkův Brod 4:8 (kon.) | Tábor – Příbram 2:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
4:8 (2:0, 1:3, 1:5)
BK Havlíčkův Brod
Středa 29.09.2021, 18:00 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Jih (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostům se povedlo využít přesilovou hru! Ukázkovou kombinaci předvedlo trio Vojtěch Holenda – Petr Kuchta – MAREK TECL. Poslední jmenovaný zakončoval v podstatě do odkryté brány. Asistence: Petr Kuchta, Vojtěch Holenda.
     
    55:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kliment našel přesnou přihrávkou ve středním pásmu rozjetého JAKUBA ČEJKU, který ujel všem a brankáře Nováka prostřelil. Asistence: Michal Kliment.
     
    54:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čermák vypálil od modré čáry a Novák betonem jeho střelu odrazil přímo na hůl Čejky, který ještě posunul na TOMÁŠE MLYNÁŘE. Asistence: Jakub Čejka, Roman Čermák.
     
    43:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácích v obranném pásmu vyústila ve vedoucí branku Havlíčkova Brodu! Holenda získal kotouč a přihrál úplně volnému PETRU KUCHTOVI, jenž propálil Nováka. Asistence: Vojtěch Holenda, Tomáš Ludvík.
     
    42:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když ty, tak i já! Havlíčkův Brod opět srovnává krok se svým sokem. MAREK TECL se zapisuje na lisitnu střelců. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    42:30
    Písek právě vstřelil branku!
    FRANTIŠEK JANUŠKA nejprve neuspěl tváří v tvář gólmanovi, ale na druhý pokus mu to znamenitě vyšlo! Asistence: Jan Turek, Daniel Dudáček.
     
    37:11
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí se však nevzdávají a po chvilce vyrovnávají! Mládežnický reprezentant JAKUB ČÍŽEK se dostal do samostatného úniku a s brankářem hostů si hravě poradil. Asistence: David Matějka, Filip Novák.
     
    36:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku Havlíčkův Brod skóruje a dostává se tak do jednobrankového vedení! Mlynář přihrál JAKUBOVI ČEJKOVI, který poslal svůj tým do vedení. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    23:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rázem máme vyrovnáno! ROMAN ČERMÁK vymetl horní růžek branky! Asistence: Tomáš Ludvík, Tomáš Mlynář.
     
    22:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Petr Kuchta zakončoval z veliké blízkosti. Jeho střelu ale dokázal Novák zastavit. Neporadil si ale s dojíždějícím DANEM FIALOU, který propasíroval puk za brankovou čáru. Asistence: Petr Kuchta, Patrik Vacík.
     
    05:54
    Písek právě vstřelil branku!
    Veliký důraz před brankářem nám teď předvedl domácí kapitán JAN SÝBEK, který díky své dravosti dopravil kotouč až za záda brankáře Chaloupky. Bez asistence.
     
    01:07
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši se velmi rychle ujímají vedení! LUKÁŠ BEDNAŘÍK se u levého mantinelu ujal kotouče a udělal si výlet mezi kruhy. Jeho následný střelecký pokus skončil za brankovou čárou. Asistence: Jakub Čížek, David Matějka.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 2. Bednařík (Čížek, Matějka), 6. Sýbek, 38. Čížek (Matějka, Novák), 43. Januška (Turek, Dudáček) – 23. Fiala (Kuchta, Vacík), 24. Čermák (Ludvík, Mlynář), 37. Čejka (Mlynář), 43. Tecl (Mlynář), 44. Kuchta (Holenda, Ludvík), 55. Mlynář (Čejka, Čermák), 56. Čejka (Kliment), 60. Tecl (Kuchta, Holenda)


    IHC Králové Písek: Novák D. (Kříž) – Dvořák, Dudáček, Bílek, Dosek, Novák F., Turek – Čížek, Novotný, Karbulka, Brož, Matějka, Volf "A", Januška, Matějček, Sýbek "C", Bednařík, Rod, Šuhaj
    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Ludvík J., Nepokoj, Zvěřina, Janoušek, Najman, Kliment, Čermák – Fiala, Mlynář, Vacík, Holenda, Čejka, Ludvík "A", Kalač, Voříšek "A", Tecl, Kuchta "A", Košťál

    Rozhodčí: Kosnar – Bělohlav, Rubáš
    bahis siteleri