Kladno – Hvězda Praha 5:1 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:10 (kon.) | Kobra – Tábor 5:3 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 3:2 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 1:6 (kon.) | Slavia – Technika Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.)
Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 2:7 (kon.)
HK MD Šumperk – Poruba 2:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:6 (1:1, 0:4, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 30.09.2021, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, přeji hezký večer a někdy u dalších přenosů se budu těšit. Na počtenou. (20:08:00)
     
    Utkání je u konce! Jihlavští hokejisté si ve třetí třetině pohlídali své vedení a Matěj Vojáček v závěrečných minutách uzavřel gólovou listinu. Sparťané si po porážce 1:6 nepřipíšou body do tabulky, jihlavští hráči mají pro změnu v kapse další cenné vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    56:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté svoji početní výhodu sice nevyužili, ale o pár okamžiků později se přeci jen prosazují pošesté v tomto utkání! Další gól svého týmu obstaral MATĚJ VOJÁČEK, pro kterého se zároveň jedná o druhou trefu v utkání. Bez asistence.
     
    54:21
    Hosté budou hrát v závěrečných minutách třetího dějství další přesilovou hru. Útočník Petr Křišťan (SPA) vyfasoval od rozhodčích menší trest za podrážení.
     
    47:14
    Jihlavští si ve třetí třetině připíší na své konto již třetí vyloučení. Na trestné lavici stráví několik okamžiků útočník Jakub Modl (JIH), který se provinil hákováním.
     
    46:47
    Jihlavští hokejisté špatně střídali, čehož si rozhodčí všimli a okamžitě vylučují. Trest příliš mnoho hráčů odpyká útočník Adam Veselský (JIH).
     
    43:02
    Jihlavští hokejisté se na startu třetí třetiny budou muset znovu bránit. Útočník Andrej Klapica (JIH) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla gólově velmi pestrá. Čtyřmi zásahy se prezentovali jihlavští hokejisté, kteří vedou po čtyřiceti minutách o čtyři branky. Druhý gól Jihlavy obstaral Matěj Vojáček, na střeleckou listinu se vzápětí zapsal Václav Kudrna, Hynek Peš a gólovou tečku za druhou třetinou udělal Tobias Chlubna.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté pokračují ve své kanonádě a před koncem druhé třetiny se prosazují popáté v tomto utkání! Po přihrávce Jungwirtha mířil do černého útočník TOBIAS CHLUBNA. Asistence: Jáchym Jungwirth.
     
    38:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté pokračovali v tlaku, ze kterého vytěžili další vstřelený gól! Kudrnovu přihrávku zužitkoval útočník HYNEK PEŠ, který se zapisuje na střeleckou listinu v tomto utkání. Asistence: Václav Kudrna.
     
    37:55
    Čtvrtým sparťanským hráčem, který stráví několik okamžiků na trestné lavici, je obránce Albert Vrabec (SPA). Sparťanský bek se provinil podrážením.
     
    35:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hráči se ve hře čtyři na čtyři prosazují a odskakují domácímu týmu do dvoubrankového vedení. Třetím úspěšným střelcem Jihlavy je útočník VÁCLAV KUDRNA. Asistence: Hynek Peš.
     
    34:44
    Prvním vyloučeným hráčem na straně Jihlavy v tomto utkání je útočník Andrej Klapica (JIH), který dostává od rozhodčích dvě trestné minuty za sekání.
     
    34:19
    Třetí nedovolený prohřešek ze strany domácích. Hříšníkem je znovu sparťanský obránce Jan Janský (SPA), jenž dostává menší trest za krosček.
     
    31:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté svoji druhou přesilovou hru využívají! Na listinu střelců se tentokrát zapisuje MATĚJ VOJÁČEK, který využil přihrávky Hamříka. Jihlavští hráči jdou poprvé v utkání do vedení. Asistence: Jan Hamřík.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Novák (Vašíček) – 19. Jungwirth (Kudrna), 32. Vojáček (Hamřík), 36. Kudrna (Peš), 39. Peš (Kudrna), 40. Chlubna (Jungwirth), 57. Vojáček


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Vrabec, Marton, Šeba, Bartoň, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Potoma, Žemlička, Novák, Fábry, Skuratov, Poláček, Křišťan, Žmola.
    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Černý) – Ošmera, Hamřík, Löffler, Jeletz, Topol, Vandas – Modl, Váňa, Klapica, Peš, Coufal, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský.

    Rozhodčí: Valda – Bernard, Jurak
    thejrc.org