Kladno – Hvězda Praha 5:1 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:10 (kon.) | Kobra – Tábor 5:3 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 3:2 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 1:6 (kon.) | Slavia – Technika Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.)
Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 2:7 (kon.)
HK MD Šumperk – Poruba 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:7 (0:4, 1:0, 1:3)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 30.09.2021, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    59:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté čtyřicet sekund před koncem zápasu přece jen přidávají další gól. Stáhli se okolo vsetínské branky, vyměnili si několik přihrávek a ONDŘEJ KOS poslal puk od pravé tyče za rozpohybovaného gólmana. Asistence: Robin Rakus, Matěj Bělohlav.
     
    49:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tahle početní výhoda neměla dlouhého trvání. Do vhodné střelecké pozice si nabruslil JAKUB ZDUBA a poslal puk přesně do levého horního rohu. Vsetínský gólman měl na střelu ztížený výhled a nestihl včas zareagovat. Asistence: Tomáš Šantora.
     
    45:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská radost otřásá stadionem. Z hranice brankoviště dotlačil kotouč okolo pravé tyče až za Kavanova záda domácí kapitán MATĚJ JURÁŇ. Asistence: Marek Stodůlka, Matěj Šedlbauer.
     
    44:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa sevřela svého soupeře v pásmu, což nese své ovoce. Po neúspěšných pokusech přišla střela DENISE SVOBODY přes obránce z mezikruží. Trefil se pod Konečného pravou ruku. Asistence: Jakub Zduba.
     
    31:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po všech neúspěšných pokusech nakonec Vsetínští přece jen vymysleli takovou kombinaci, po které dostali kotouč za Kavanova záda. Na jejím konci stál u pravé tyče ŠIMON RIGO. Asistence: Adam Koláček.
     
    14:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu dostali do stejné situace a je z toho další gól hostujícího týmu. Tentokrát to byl TOMÁŠ ŠANTORA, který zůstal v mezikruží sám a poslal puk do šibenice. Asistence: Ondřej Kos.
     
    14:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dominik Halačka našel z rohu kluziště dobře postaveného JAKUBU ZDUBU. Ten se střelou z mezikruží chvíli počkal, a i když se mohlo zdát, že ideální čas pro střelu prováhal, poslal kotouč bezchybně do pravého horního rohu. Asistence: Dominik Halačka, Matěj Pavlík.
     
    09:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zato Kometa hned z dalšího střeleckého pokusu navyšuje své vedení. MATĚJ BĚLOHLAV skóruje pohotovou střelou z mezikruží, kterou poslal bez přípravy k pravé tyči. Asistence: Matěj Pavlík.
     
    05:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Valaši neproměnili dvě přečíslení v krátkém časovém sledu, na což přišla odpověď v podobě prvního gólu Komety. Po zakončení Vsetínských se v podobném rychlém protiútoku objevili Ondřej Kos s ROBINEM RAKUSEM, který sám před gólmanem zakončil do pravého horního rohu. Asistence: Ondřej Kos.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 32. Rigo (Koláček), 46. Juráň (Stodůlka, Šedlbauer) – 6. Rakus (Kos), 10. Bělohlav (Pavlík), 15. Zduba (Halačka, Pavlík), 15. Šantora (Kos), 45. Svoboda (Zduba), 50. Zduba (Šantora), 60. Kos (Rakus, Bělohlav)


    VHK ROBE Vsetín: Čada (Konečný) – Stodůlka, Zedek, Šedlbauer, Kotrla – Ürge, Rigo, Bartoněk, Koláček, Juráň, Pořízka, Kovář, Škvarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    HC Kometa Brno: Kavan (Matoušek) – Svoboda, Zubíček, Máša, Spanel, Mitro, Kuswito – Kos, Rakus, Pavlík, Halačka, Nesvadba, Zduba, Červenka, Škodík, Bělohlav, Nekvapil, Šantora.

    Rozhodčí: Grygera – Poláček, Návrat
    bahis siteleri