Třinec – K. Vary 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Sparta 5:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:0, 1:2, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 01.10.2021, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., hrubost).
     
    59:48
    Tygři to ještě zkouší v šesti.
    59:47 Robert KOUSAL - 3:4
     
    59:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, Dynamo třináct sekund před koncem využívá přesilovku a jde znovu do vedení! Po střele Juraje Mikuše od modré čáry se před Petrem Kváčou vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž se nejlépe zorientoval ROBERT KOUSAL, který poslal kotouč za bezmocného libereckého gólmana.
     
    58:40
    Tak tohle je pro Tygry velká nepříjemnost. Jsou totiž vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odpyká Martin Faško-Rudáš.
     
    57:39
    Marek Hecl mohl rozhodnout! Dostal se do přečíslení 2 na 1, které vzal sám na sebe, Petr Kváča ale jeho ránu lapil!
    54:17 Marek HECL - 3:3
     
    54:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno! Opět o sobě dala vědět dnes skvěle hrající třetí pardubická formace. Camara našel z levé strany MARKA HECLA, který z mezikruží krásně umístěnou střelou pod břevno nedal Kváčovi šanci. Asistence: Anthony Camara.
     
    49:24
    Domácí další gól nabudil a teď si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici podruhé za sebou míří Anthony Camara (PCE), jenž se tentokrát provinil podrážením.
    48:35 Jaroslav VLACH - 3:2
     
    48:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka a Tygři jdou do vedení! Hned po buly pálil od modré čáry Ladislav Šmíd, jehož ránu Klouček vyrazil pouze na hůl JAROSLAVA VLACHA, který dotlačil kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Ladislav Šmíd.
     
    46:53
    Tygři nadále tlačí a teď jsou za svou aktivitu odměněni přesilovkou. Za držení hole byl vyloučen Anthony Camara (PCE).
    43:23 Michal IVAN - 2:2
     
    43:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se prosazují v oslabení a máme vyrovnáno! Jaroslav Vlach vybojoval kotouč v rohu a poslal ho před branku, kde zůstali úplně volní dva domácí hráči. Nakonec to na sebe vzal obránce MICHAL IVAN a tváří v tvář Kloučkovi se nemýlil. Asistence: Jaroslav Vlach.
     
    42:10
    Dynamo si zahraje další přesilovku, za hákování si trest odpyká Mislav Rosandič (LIB).
     
    39:39
    Další obrovská šance! Petr Jelínek se v oslabení dostal do samostatného úniku, jenže Milan Klouček jeho střelu vyrazil!
     
    39:09
    Dynamo si zahraje první dnešní přesilovku, za hrubost byl vyloučen Jaroslav Vlach (LIB).
     
    38:40
    Dvě velké šance v rychlém sledu! Nejdřív Tomáš Filippi přes celé hřiště našel Michala Birnera, jehož tvrdou ránu Milan Klouček vyrazil. Následně se kotouč dostal na druhou stranu, kde zůstal nehlídán Patrik Poulíček, na Kváču však bekhendovou kličkou nevyzrál!
     
    35:53
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Dennis Robertson – 2 min., hrubost).
     
    35:27
    Skvěle hrající třetí formace Dynama si opět vytvořila velkou šanci! Anthony Camara z pravé strany našel Marka Hecla, ten ale z bezprostřední blízkosti těsně minul libereckou branku.
     
    32:36
    Martin Faško-Rudáš se z levé strany řítil na Milana Kloučka, z bezprostřední blízkosti však na pardubického gólmana nevyzrál!
    30:37 Anthony CAMARA - 1:2
     
    30:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav ale nevydržel vůbec dlouho, Dynamo jde opět do vedení! Pardubičtí při ponechané výhodě předvedli krásnou kombinaci, Juraj Mikuš z levé strany krásně našel ANTHONYHO CAMARU, jenž z první trefil poloodkrytou branku. Asistence: Juraj Mikuš, Marek Hecl.
    29:57 Tomáš FILIPPI - 1:1
     
    29:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři bleskově využívají přesilovku a je vyrovnáno! Hned po buly putoval kotouč přes Rosandiče až k TOMÁŠI FILIPPI, který střelou z první propálil Kloučka. Asistence: Mislav Rosandič, Jan Ordoš.
     
    29:52
    Tygři si zahrají další přesilovku, za krosček míří na trestnou lavici Ondřej Vála (PCE).
     
    28:30
    Po rychlé akci třetí liberecké formace se do perfektní střelecké pozice dostal obránce Michal Ivan, z levého kruhu však minul!
    26:16 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    26:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou do vedení! Hosté se dostali do přečíslení 3 na 2, které vyřešili skvěle. David Cienciala potáhl kotouč a předložil ho ROBERTU ŘÍČKOVI, jenž střelou z první poslal puk do odkryté sítě. Asistence: David Cienciala.
     
    24:34
    Trestného střílení se ujal Matěj Paulovič, Petr Kváča si ale jeho střelu nad vyrážečku pohlídal. Skvělá práce libereckého gólmana!
     
    24:34
    Lukáš Anděl se dostal do samostatného úniku a byl faulován, Dynamo pojede trestné střílení!
     
    23:48
    Dávid Gríger se vřítil do útočného pásma, hezky si obhodil obránce a ze strany mířil sám na Kloučka, bekhendem ho ale nepřekonal!
     
    22:36
    Tygři jsou v úvodu druhé třetiny na ledě více vidět a teď si zahrají přesilovku. Za hákování byl vyloučen Ondřej Rohlík (PCE).
     
    21:56
    Velká šance druhé liberecké formace! Po rychlé akci pálil bekhendem z mezikruží Tomáš Záborský, Milan Klouček však chytil jak jeho pokus, tak i následnou dorážku Jana Ordoše!
     
    17:40
    Formace Roberta Kousala dnes Libereckým dělá velké problémy! Teď pardubický centr pálil z první z prostoru mezi kruhy, Petr Kváča jeho ránu lapil. Domácí gólman zatím drží svůj tým.
     
    15:52
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Dominik Frodl, přichází Milan Klouček.
     
    10:39
    První velká šance Tygrů! Po střele Martina Faška-Rudáše vznikla před Dominikem Frodlem nepřehledná skrumáž, v níž byli hodně aktivní Michal Birner a sám Faško-Rudáš, Pardubičtí ale nakonec odpálili kotouč do bezpečí.
     
    09:20
    Ke konci oslabení mohli hosté ještě jít do vedení! Matěj Blümel vyvezl kotouč do útočného pásma a vypálil, jeho rána byla ztečována přesně na hůl Ondřeje Rohlíka, který se zničehonic zjevil sám před Kváčou, z bezprostřední blízkosti však na libereckého gólmana nevyzrál!
     
    07:25
    Uvidíme první dnešní přesilovku, zahrají si ji domácí Tygři. Na trestnou lavici usedl Patrik Poulíček (PCE) za sekání.
     
    05:39
    Pardubice jsou teď lepším týmem, teď neproměnily další slibnou příležitost! Střelu Jakuba Nakládala vyrazil Petr Kváča pouze před sebe, kde byli Adam Musil a David Cienciala, ani jeden z nich však kotouč za ležícího libereckého gólmana nepropasoval!
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 30. Filippi (M. Rosandić, Ordoš), 44. M. Ivan (J. Vlach), 49. J. Vlach (Šmíd) – 27. Říčka (Cienciala), 31. Camara (J. Mikuš, Hecl), 55. Hecl (Camara), 60. R. Kousal


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Melancon, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Štibingr – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Záborský, Gríger, Ordoš – A. Najman, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Rychlovský – J. Šír.
    HC Dynamo Pardubice: Frodl (16. Klouček) – D. Robertson, Košťálek, J. Mikuš, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek, Vála – Říčka, A. Musil, Cienciala – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Hecl, R. Kousal, Camara – Koffer, Anděl, O. Rohlík.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Zíka, Šimánek

    Diváci: 4 761
    bahis siteleri