Třinec – K. Vary 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Sparta 5:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Sparta Praha
Pátek 01.10.2021, 17:30 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je hotovo. Českobudějovičtí hráči byli střelecky úspěšnější i v poslední dvacetiminutovce. Celkově se proti Spartě trefili rovnou pětkrát. Nyní si mohou užít zaslouženou děkovačku se svými fanoušky.

    Nejlepším hráčem hostí byl vyhlášen Miroslav Forman, z domácího celku pak gólman Dominik Hrachovina.

    Děkujeme za pozornost, z jihu Čech je to pro dnešek vše. Hezký víkend! (20:03:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Alexander Salák – 2 min., hrubost). Trest odpyká Zdeněk Doležal.
     
    59:58
    Tak pozor, Alexandr Salák se právě pustil do jednoho z domácích hráčů, pravděpodobně do Miroslava Holce. Právě domácí hráč o brankáře trochu zavadil, nicméně Salákova reakce se zdá být velmi přehnaná. Na výsledku to ovšem nic nemění.
     
    59:45
    Fanoušci v Budvar aréně povstávají a tleskají. Radují se z výhry svého celku. Motor proti Spartě, favoritovi tohoto utkání, ukořistil všechny tři body.
    58:30 Milan GULAŠ - 5:2
     
    58:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A v Budvar aréně je hotovo! MILAN GULAŠ dostal přihrávku na kruh. Tam pak rychle musel zacílit na branku, která byl stále odkrytá. A úspěšně. Asistence: Lukáš Pech.
     
    57:26
    Daniel Voženílek vyjel s kotoučem do středního pásma. Tam ale byl bráněn hostujícím obráncem, a tak nakonec nezamířil do odkryté klece včas.
     
    57:21
    Pražané jdou do šesti! Chystá se tedy závěrečný nápor. Uvidíme, zda se Motor dokáže ubránit.
     
    55:17
    Milan Gulaš dostal nabito na levý kruh. Jeho pokus byl velmi razantní, letěl k pravé brankářově tyči. Jeho pokus nebyl špatný, nicméně Salák se přemístil a jeho pokus vytěsnil.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jan Buchtele – 2 min., podrážení).
     
    53:46
    A znovu. Sparťanská rozehrávka končí jen na zakázaném uvolnění. Alexandr Salák už se tak znovu chystá na vhazování po své levé ruce.
     
    53:05
    Obrázek hry se příliš nemění. Sparťané se snaží udržet v útočném pásmu, což se jim v posledních okamžicích nedaří. Nyní se snažili o rychlý přechod do pásma, jenže puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    52:22
    Michal Řepík dostal dobrou přihrávku. Následně se snažil dostat do lepší střelecké pozice, ovšem obránce ho nakonec ze střelecké pozice vychýlil úplně.
     
    51:31
    Sparta se snaží přidat kontaktní branku. Zatím se ji však nedaří dostat skrze modrou čáru, tu nyní českobudějovičtí hráči dobře brání.
     
    50:27
    Petr Šenkeřík se z pozice obránce dostal do palebné pozice. Neměl ale dostatek prostoru, a tak jeho pokus Saláka příliš nevylekal.
     
    49:11
    Milan Gulaš nebyl vůbec daleko od branky. Kotouč sebral soupeři na útočné modré čáře. Gulaš se následně ladně otočil a vydal se do útoku. Zkusil Saláka "vykoupat", hostující brankář se ale položil na led a zabránil puku v cestě do brankoviště.
     
    48:36
    Jakub Konečný dostal přihrávku ve středním pásmu. Pak se zkusil prodrat až do zakončení. Jeho zakončení nebylo vůbec špatné, nicméně končí jen těsně mimi pravou tyč.
     
    47:44
    Tomáš Dvořák neměl příliš prostoru na útočné modré čáře, přesto to zkusil. Jeho pokus ale neměl potřebnou razanci a na branku soupeře nedoletěl. Hrachovina tentokrát nemusí zasahovat.
     
    47:25
    Michal Řepík se ocitl s kotoučem na holi na pravém křídle z brankářova pohledu. Jeho následné zakončení směřovalo k bližší tyči. Tam však stál připravený Dominik Hrachovina, který si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    46:20
    Českobudějovčtí hokejisté se drží v útočném pásmu a kombinují. Mezitím si jejich fanoušci žádají "ještě jeden." Uvidíme, zda domácí hráči přání svých příznivců vyslyší.
     
    45:11
    Rozhodčí zkoumají domácí branku na videu.
    45:11 Jindřich ABDUL - 4:2
     
    45:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Důležitá branka pro českobudějovický tým! Petr Šenkeřík vystřelil od modré čáry, do jeho střely ještě sáhl JINDŘICH ABDUL a je to opět o dvě branky. Právě Abdulova teč se zkoumala na videu. Nakonec je vše v rámci regulí. Asistence: Petr Šenkeřík, Lukáš Pech.
     
    44:49
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (David Vitouch – 2 min., vysoká hůl).
    44:24 Zdeněk DOLEŽAL - 3:2
     
    44:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na jednobrankový rozdíl. Pavelka nahrál kotouč zhruba za vrcholek útočného kruhu. Tam stál ke střele připravený ZDENĚK DOLEŽAL. Exbudějovický útočník se trefil přesně. Asistence: Tomáš Pavelka, Patrik Prymula.
     
    43:37
    Bindulis bránil jednoho z hostujících útočníků. Jeho střele nakonec stačil zabránit včas. Jeho pokus srazil mimo brankovou konstrukci a mimo dosah soupeře.
     
    43:15
    Dobrá šance pro Spartu. Má možnost snížit stav utkání v dostatečném předstihu. Zatím kombinuje v útočném pásmu při přesilové hře. Uvidíme, zda ji to k něčemu bude.
     
    42:53
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Petr Šenkeřík – 2 min., hákování).
     
    42:29
    Sparťané se vrací do plného počtu. Buchtele je zpět na ledové ploše. O kotouč se bojuje ve středním pásmu.
     
    42:06
    Teď už ale Motor zacílil na Saláka přesně. Hostující gólman kotouč kryje ve výstroji. Bude se tak vhazovat v útočném domácím pásmu.
     
    41:46
    Jindřich Abdul dostl přihrávku na levý kruh z brankářova pohledu. Odtud to pak zkusil z nápřahu. Jeho pokus byl velmi razantní, nicméně stejně jako pokus přechozí i tento končí mimo brankovou konstrukci.
     
    41:03
    Zajímavá souhra dvou domácích hráčů. Lukáš Pech poslal kotouč na teč před branku. Zde už stál připraven Jiří Ondráček. Do střely opravdu vložil hůl, jenže kotouč si to potom namířil vysoko nad horní tyčku.
     
    40:31
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jan Buchtele – 2 min., hákování).
     
    40:13
    Českobudějovičtí se snažili dostat rychle do útoku, jenže nepřesně rozehráli, a tak se hra dostane před Dominika Hrachovinu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Oba týmy jsou nastoupeny na ledové ploše. Sparta bude začínat třetinu v oslabení.
     
    Další třetina začne v 19:15.
     
    Je za námi druhá perioda, která byla výrazně lepší, alespoň co se střelecké efektivity týče, pro domácí Motor. Českobudějovičtí si připsali dvě branky. Nejprve se kotouč odrazil od Martina Beránka, načež se ještě trefil po aktivním napadání JIří Ondráček. Sparta měla také dobré šance. Hned dva samostatné úniky. V brance domácích ale stojí Dominik Hrachovina, který si se všemi šancemi poradil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Sparta mohla udeřit v oslabení! Filip Chlapík totiž ujel sám na gólmana, když Petr Šenkeřík ho nedokázal zastavit po ne úplně dobré přihrávce Pecha. Skvělým zákrokem se však prezentoval Hrachovina, který vytasil beton a touš vyrazil!
     
    38:38
    Hned po vhazování šance! Kotouč totiž po střele domácího hráče propadl až za gólmana, kterého zachránil jeden ze spoluhráčů, jenž kotouč odpálil.
     
    38:31
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Martin Jandus – 2 min., hákování).
     
    37:46
    Jeden z domácích hráčů upadl v obranném pásmu a fanoušci se zlobí. Faul se ale pískat nebude a Motor se musí bránit. Nyní se musí Budějovice bránit.
     
    37:15
    Následně ujížděli Pražané do přečíslení tři na dva, ale nedostali se ani ke střele...
     
    36:38
    Patrik Prymula posunul kotouč tečí do útočného pásma, avšak Sparta musela rychle do obrany. Jan Piskáček ovšem trefil jen prvního hráče před sebou.
     
    36:08
    Milan Gulaš je na ledě!
     
    35:30
    Kristofers Bindulis dnes působí v obraně velmi dobře. Dvakrát zamezil brance, nyní schytal tvrdou ránu do ruky, načež puk srazil do rohu hřiště.
     
    34:58
    Pražané zamkli svého soupeře v pásmu. Viděli jsme několik svižných přihrávek, šance však nepřišla.
     
    34:08
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Milan Gulaš – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:37
    Komerční přestávka.
     
    33:06
    Sparta to má z obranného pásma daleko na střídačku, čehož se České Budějovice snaží využít delší kombinací. Nakonec ale hosté touš vyvezli.
     
    32:19
    Jihočeši se ale jinak snaží přitopit pod kotlem! Do Saláka najel jeden ze spoluhráčů, ovšem Motor toho nedokázal využít. Nadále se však drží v pásmu.
     
    31:51
    Velká šance na pražské straně! Ránu Horáka vyrazil Hrachovina jen vedle sebe, kde se k pohotové dorážce dostal Michal Řepík. Dominik Hrachovina ale následně předvedl skvělý zákrok, kterým sebral hostujícímu kapitánovi jasnou branku.
     
    30:54
    Sledujeme zatím zápas v obrovském tempu, který musí dnes diváky bavit. Navíc domácí hokejisté vedou o dvě branky, snad to bude stále pokračovat.
     
    30:02
    Petr Šenkeřík vyslal tvrdou ránu od modré, kterou ještě trefil někoho před brankou. Následně se puk vznesl, avšak nakonec spadl těsně vedle branky.
     
    29:20
    Sparta se snaží vrátit do zápasu. Erik Thorell vyslal střelu z levé strany, ale Dominik Hrachovina sklapl betony včas. Následovat bude buly po jeho pravici.
    28:52 Jiří ONDRÁČEK - 3:1
     
    28:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Budvar aréna je znovu na nohou, Budějovice během chvilky jdou do dvoubrankového vedení. JIŘÍ ONDRÁČEK sebral při napadání soupeře kotouč. Následně si sjel do středu hřiště a střelou na zadní tyč rozvlnil pražskou sít'ku potřetí! Bez asistence.
    28:21 Martin BERÁNEK - 2:1
     
    28:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže nyní už to branka je a Budvar aréna je na nohou! Roman Vráblík vyslal tvrdou ránu od modré, které se odrazila od spojnice tyčí před branku. Tam se puk odrazil od brusle MARTINA BERÁNKA, který se letos prosazuje poprvé! Asistence: Roman Vráblík a Jan Štencel.
     
    27:44
    Obrovská šance Motoru na to jít do vedení! Alexander Salák nezvládl rozehrávku, když byl z branky. Kotouč sebral Miroslav Holec, a jehož pobídku o kousek nedosáhl Martin Beránek.
     
    27:09
    Jakub Valský je na ledě!
     
    26:36
    Skvělou práci odvedl v oslabení Daniel Voženílek, jenž vybojoval několik cenných vteřin v pásmu.
     
    26:10
    Patrik Prymula je na ledě!
     
    25:37
    Skvělou práci odvedl Lukáš Pech, který vybojoval puk v obranném pásmu a zavezl ho až do útočného. Následně vyslal tvrdou ránu Roman Vráblík, gólman chytá.
     
    25:09
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jakub Valský – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:58
    Jihočeši zatím mají problémy se dostat do útočného pásma. Respektive udržet se v něm. Druhá přesilovková formace se zatím moc nepředvedla.
     
    24:10
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Patrik Prymula – 2 min., hákování).
     
    23:19
    Václav Karabáček pálil ze středu hřiště, avšak jeho pokus byl sražen do rohu. Na druhé straně to zkusil Zdeněk Doležal, ale Dominik Hrachovina chytá.
     
    22:52
    Viděli jsme velmi nepřesnou rozehrávku z hole domácího beka, a tak je pískáno zakázané uvolnění.
     
    22:28
    No, úvodní minutky nás rozhodně zatím nenudí. David Kaše se snažil dostat s pukem na holi do pásma, ale jeho střídající spoluhráči byli v ofsajdu.
     
    21:16
    Velké šance na hostující straně! Nejprve Roman Horák pelášil sám na gólmana, když Kristofers Bindulis skvělým zákrokem sebral touš z hokejky pražského útočníka. Poté ještě přišla nepřehledná situace před domácí brankou, kdy Hrachovina byl překonán, ale Kristofers Bindulis zastavil puk ještě před brankovou čárou!
     
    20:55
    Vladimír Sobotka je na ledě!
     
    20:09
    A už se nám rozjela i druhá perioda dnešního duelu! Jihočeši mají k dispozici ještě skoro polovinu přesilové hry. Povede se jim dostat do vedení?
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první perioda dnešního zápasu, po které je stav vyrovnaný 1:1. Lepší úvod zápasu měli jednoznačně hosté, kteří to potvrdili také brzkou brankou, o kterou se střelou od modré postaral David Vitouch. Postupem času ale převzali iniciativu domácí, kteří se dočkali vyrovnání. Pohlednou kombinaci zakončil Jindřich Abdul střelou pod horní tyč. Jihočeši klidně mohli jít i do vedení, avšak další branku nepřidali.

    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Milan Gulaš naskočil po svém trestu rovnou do hry a hledal dlouhou přihrávkou najíždějícího spoluhráče. Ten jen těsně na tuto pobídku nedosáhl.
     
    19:24
    Milan Gulaš je na ledě.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:55
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Vladimír Sobotka – 2 min., podrážení).
     
    18:08
    Alexander Salák musel zastavit kotouč, jelikož za ním velmi rychle jel Matouš Venkrbec. Ten tak vybojoval vhazování v pásmu a může jet střídat.
     
    17:49
    Milan Gulaš se rozhodl vyříkat si s rozhodčím předešlou situaci, kde došlo k jasnému faulu. Následně ale vyfasoval dvojku, a tak domácí budou hrát ve čtyřech.
     
    17:26
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Milan Gulaš – 2 min., nesportovní chování).
     
    17:07
    Spar'tané jen vyhazují kotouče! Následně jeden z domácích hráčů upadl na led, zaviněním soupeře. Rozhodčí ovšem vylučovat Pražany nebudou.
     
    16:30
    Tomáš Dvořák je na ledě!
     
    15:55
    První přesilovková formace opět dostává hodně prostoru na ledě. Opět jsme viděli uzamčení hostujícího týmu v jeho pásmu, tentokrát bez větší šance.
     
    15:16
    Obrovský závar před brankou Sparty! Kotouč totiž po zákroku Saláka spadl zpět do brankoviště, kde vznikla nepřehledná situace. Touš ale nakonec vyjel z branky ven!
     
    14:48
    Motor to nemyslel špatně, když Gulaš přihrával na střed Ondráčkovi. Ten byl ale dobře pokrytý, a tak s jeho slabou střelou nejmenší problémy.
     
    14:30
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Tomáš Dvořák – 2 min., držení).
     
    13:53
    Velká škoda, Jihočeši nyní zatlačili Spartu v jeho obranném pásmu. Nakonec ale přišla špatná přihrávka po modré a kotouč se dostal mimo třetinu.
     
    13:04
    Matouš Venkrbec se vydal napadat na útočnou modrou a trochu zavařil svým protihráčům.
     
    12:25
    Před několika okamžiky mohl vrátit hostům vedení Michal Řepík! Ten měl dvě velké šance před Dominikem Hrachovinou, ten ale tým podržel.
    10:56 Jindřich ABDUL - 1:1
     
    10:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor srovnává, a to po velmi rychlé kombinaci! Milan Gulaš objel branku, načež naservíroval kotouč pro JINDŘICHA ABDULA, který si touš zpracoval a poslal ho přesně pod horní tyčku! Asistence: Milan Gulaš a Stuart Percy.
     
    10:33
    Milan Jurčina zkoušel rychlou rozehrávku z obranné modré, ovšem jeho pokus nenašel adresáta. Pražanům je tak pískáno zakázané uvolnění.
     
    09:56
    Jiří Ondráček je na ledě!
     
    09:14
    Jihočeši znovu vyhodili až za branku soupeře, takže celá čtyřka mohla jít opět na střídačku.
     
    08:51
    Je za námi první minutka přesilové hry domácího celku, která zatím moc vzrušení nepřinesla. České Budějovice se zatím brání bez větších problémů.
     
    08:16
    Zdeněk Doležal si sjel před branku na střed hřiště, kam mu byla adresována skvělá přihrávka, hokejka mu však byla na poslední chvíli zblokována.
     
    07:56
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jiří Ondráček – 2 min., držení).
     
    06:53
    Obrovská šance hostujícího celku na vedení! Erik Thorell zavezl kotouč po pravé straně do útočného pásma. Následně naservíroval kotouč na hokejku Romana Horáka, který dorážkou trefil jenom boční sít'.
     
    06:37
    Komerční přestávka.
     
    06:16
    Avšak České Budějovice nakonec jen odpálily kotouč tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Načež se oba týmy raději vydaly na střídačku, máme tu čerstvé síly.
     
    05:32
    Roman Vráblík musel svést souboj u mantinelu hned se dvěma soupeři, nakonec mu ještě na pomoc přispěchal Milan Gulaš, načež Motor puk vybojoval.
     
    04:58
    Alexander Salák pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Následoval forčeking domácího celku, avšak Sparta nakonec bez potíží toto napadání vykombinovala.
     
    04:11
    Motor se pokoušel dvakrát o založení akce takovým jednoduchým nahozením, ale ani jednou se mu to nepovedlo. Motor se tak musí zase stáhnout.
     
    03:30
    Jihočeši tak prohrávají velmi brzy a musí dotahovat. Navíc Dominik Hrachovina musel zase zasahovat.
    02:26 David VITOUCH - 0:1
     
    02:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    A po dvou a půl minutách jsme se dočkali první branku, ta skončila v domácí síti! DAVID VITOUCH napřáhl na modré a parádní střelou zápěstím trefil horní růžek. Brankář Motoru toho moc neviděl, byla před ním clona složená z několika hráčů. Asistence: Martin Jandus a Adam Polášek.
     
    02:05
    Dominik Hrachovina již za sebou má také první úspěšný zákrok. Navíc udržel kotouč ve své výstroji, a tak nikdo ze soupeřů nemohl dorážet.
     
    01:15
    Jan Štencel zastavil akci hostujícího celku, Jakub Valský následně zkoušel objet branku, avšak Alexander Salák stihl sklapnout betony naprosto včas.
     
    00:43
    Jen je dobré si také připomenout, kdo hraje v jakých dresech. České Budějovice nastupují kompletně v modrém, u Pražanů převažuje bílá barva.
     
    00:14
    A dnešní utkání nám před chvilkou začalo! Úvodní vhazování vyhráli hostující hokejisté. Avšak do první šance se naopak žene domácí celek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Percy, Bindulis, Šenkeřík, Piskáček, Vráblík, Štencel, Štich – J. Ondráček, L. Pech, Gulaš – Venkrbec, D. Voženílek, Karabáček – Abdul, Toman, Valský – Holec, M. Hanzl, M. Beránek.

    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – M. Jandus, A. Polášek, Jurčina, Mikliš, T. Pavelka, Tomáš Dvořák – M. Řepík, R. Horák, E. Thorell – F. Chlapík, D. Kaše, Sobotka – M. Forman, Z. Doležal, Buchtele – Prymula, Vitouch, J. Konečný.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Kajínek, Axman.
     
    Motor České Budějovice

    Motor si bude chtít po minulé sezóně spravit reputaci a už nyní má mnohem lepší vstup než v té minulé. Po osmi odehraných duelech má na svém kontě třináct bodů a patří mu osmá pozice. Tabulka je však v těchto místech hodně nahuštěná, a tak může každý zisk nebo ztráta okamžitě změnit místo týmu. V posledních třech duelech brali Jihočeši tři body, když v posledním utkání porazili Kometu na jejím ledě, předtím ale padli rovnou třikrát, když nestačili na Mladou Boleslav, Pardubice a Plzeň.

    Nejproduktivnější hráči:
    Lukáš Pech – 11 bodů (1+10)
    Milan Gulaš – 10 bodů (7+3)
    Michal Vondrka – 6 bodů (5+1)
     
    HC Sparta Praha

    Sparta může být se vstupem do extraligy spokojená. Po sedmi zápasech má na svém kontě šestnáct bodů, které jí stačí na třetí pozici. Na první Boleslav navíc ztrácí jen dva body, přestože má o dva zápasy odehráno méně. Pražané mají navíc dobrou formu, vždyť mají pět výher v řadě! Všechny duely však odehráli na domácím ledě, kde postupně přehráli Plzeň, Mladou Boleslav, Litvínov, Kometu a Vítkovice. Poslední prohra tak přišla před dvěma týdny, když doma Sparta padla 4:7.

    Nejproduktivnější hráči:
    Erik Thorell – 10 bodů (5+5)
    Filip Chlapík – 10 bodů (4+6)
    Michal Řepík – 7 bodů (3+4)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u zápasu desátého kola Tipsport extraligy! Spolu se podíváme na duel mezi Českými Budějovicemi a Spartou. Úvodní vhazování je naplánováno na 17:30 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 11. Abdul (Gulaš, Percy), 29. M. Beránek (Vráblík, Štencel), 29. J. Ondráček, 46. Abdul (Šenkeřík, L. Pech), 59. Gulaš (L. Pech) – 3. Vitouch (M. Jandus, A. Polášek), 45. Z. Doležal (T. Pavelka, Prymula)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Percy, Bindulis, Šenkeřík, Piskáček, Vráblík, Štencel, Štich – J. Ondráček, L. Pech, Gulaš – Venkrbec, D. Voženílek, Karabáček – Abdul, Toman, Valský – Holec, M. Hanzl, M. Beránek.
    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – M. Jandus, A. Polášek, Jurčina, Mikliš, T. Pavelka, Tomáš Dvořák – M. Řepík, R. Horák, E. Thorell – F. Chlapík, D. Kaše, Sobotka – M. Forman, Z. Doležal, Buchtele – Prymula, Vitouch, J. Konečný.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Kajínek, Axman
    bahis siteleri