Opava – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:5 (po pr.) | Hronov – Letňany 3:0 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Bílina 8:1 (kon.) | Cheb – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Písek – Klatovy 8:4 (kon.)
Příbram – Kobra 6:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Nová Paka 12:1 (kon.) | Kometa Brno B – Kopřivnice 3:4 (po pr.)
Vel. Meziříčí – Nový Jičín 2:4 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 0:5 (kon.) | Tábor – Řisuty 7:2 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
8:4 (2:1, 2:3, 4:0)
HC Klatovy
Sobota 02.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Jih (ČR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Písek právě vstřelil branku!
    Nešťastný odraz od mantinelu nachytal Brtníka na švestkách! Dominik Bílek střílel a jeho střela se odrazila od zadního mantinelu a pod nohami brankáře Brtníka kotouč odcestoval až přímo na hokejku VÁCLAVA BROŽE, který puk uklidil do brány. Asistence: Dominik Bílek.
     
    50:39
    Písek právě vstřelil branku!
    Střelec hattricku Matějček nahrál Matějkovi, který posunul k JAKUBU ČÍŽKOVI, jenž se dostal ke dvou střelám. S první si Polívka poradil, ale s druhou nikoliv. Asistence: David Matějka, Martin Matějček.
     
    49:16
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Dravý FRANTIŠEK JANUŠKA překonal Polívku. Asistence: David Matějka, Jan Turek.
     
    40:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši využívají přesilovou hru! MARTIN MATĚJČEK vyslal střelu, která se od horní části brány odrazila do sítě. Asistence: Jan Sýbek, Vojtěch Šuhaj.
     
    38:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! MARTIN MATĚJČEK si připisuje další přesný zásah. Asistence: David Matějka, Filip Novák.
     
    37:43
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Kříž nebyl nalepen u pravé tyče a toho využil JOSEF ROUBAL, který poslal kotouč přímo do malé mezírky. Asistence: David Roubal, Jiří Uhlík.
     
    34:27
    Klatovy právě vstřelily branku!
    S góly se nám roztrhl pytel! VOJTĚCH TULAČKA nalezl skulinku mezi betony brankáře Kříže. Asistence: Jakub Procházka, Petr Eret.
     
    33:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové si berou vedení okamžitě zpět! Střela MARTINA MATĚJČKA zaplavala do pravého horního růžku. Asistence: Jakub Čížek.
     
    33:12
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovy vyrovnávají stav utkání na 2:2! Sklenička od modré vypálil na Kříže, který betonem vyrazil puk přímo na hůl JOSEFA ROUBALA, který měl už jednoduchou práci. Asistence: Jindřich Sklenička, Jiří Uhlík.
     
    14:58
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Do situace dva na jednoho se dostaly i Klatovy! JOSEF ROUBAL se rozhodl vzít odpovědnost do vlastních rukou a střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře Kříže. Asistence: David Roubal.
     
    05:45
    Písek právě vstřelil branku!
    Rychlá akce Písku končí brankou! VOJTĚCH ŠUHAJ inkasoval přesnou přihrávku od Lukáše Bednaříka. Písecký mladík pak našel skulinku mezi betony brankáře Polívky. Asistence: Lukáš Bednařík.
     
    03:26
    Písek právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Uhlík se objevil sám před brankářem a ani nadvakrát se mu nepovedlo překonat Kříže. Z následujícího protiútoku domácích padla branka, o kterou se zasloužil kapitán JAN SÝBEK. Asistence: Lukáš Bednařík, Filip Novák.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 4. Sýbek (Bednařík, Novák), 6. Šuhaj (Bednařík), 34. Matějček (Čížek), 39. Matějček (Matějka, Novák), 41. Matějček (Sýbek, Šuhaj), 50. Januška (Matějka, Turek), 51. Čížek (Matějka, Matějček), 56. Brož (Bílek) – 15. Roubal (Roubal), 34. Roubal (Sklenička, Uhlík), 35. Tulačka (Procházka, Eret), 38. Roubal (Roubal, Uhlík)


    IHC Králové Písek: Kříž (41. Novák D.) – Dosek, Bílek, Turek, Novák F. – Čížek, Matějka, Karbulka, Šuhaj, Brož, Novotný, Januška, Sýbek "C", Matějček, Bednařík
    HC Klatovy: Polívka (51. Brtník) – Houdek, Sklenička, Kovářík, Sysel, Jánský, Walter – Kolář, Fořt, Roubal J., Tulačka "A", Eret, Uhlík "A", Kaiser, Roubal D. "C", Morawetz, Procházka, Beránek, Kolda

    Rozhodčí: Zeliska – Tuháček, Teršíp

    Diváci: 240
    thejrc.org