Bologna – Lazio 3:0 (kon.) | Sampdoria – Udinese 3:3 (kon.) | Hellas Verona – Spezia 4:0 (kon.)
AS Řím – Empoli 2:0 (kon.) | Fiorentina – Neapol 1:2 (kon.) | Atalanta BC – AC Milán 2:3 (kon.)
konec
Bologna FC
3:0 (2:0)
S. S. Lazio
Neděle 03.10.2021, 12:30Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 4:16. (14:26:15)
     
    Je konec! Bologna nakonec poráží Lazio 3:0. O úvodní branku se krásnou střelou postaral Musa Barrow. Na jeho zásah po rohovém kopu navázal Theate. Za Lazio mohl snížit Muriqi, ale mířil jen do brankáře. Po změně stran Lazio sice tlačilo, ale nevypracovalo si šance. Třetí zásah domácích navíc přidal Hickey. Definitivní tečku za ambicemi Lazia napsal Acerbi, který se nechal vyloučit.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Lorenzo De Silvestri (Bologna FC).
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Luiz Felipe (S. S. Lazio).
     
    90+2
    Domácí v nastavení kontrolují závěrečné minuty kombinací s míčem na kopačkách. Lazio už působí hodně rezignovaným dojmem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí brankář si pohlídal nepřesnou přihrávku za obranu Bologni a bez problémů rozehrál na levou stranu. Lazio je teď poněkud zaskončené.
     
    89
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Aaron Hickey, přichází Kevin Bonifazi.
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Musa Barrow, přichází Emanuel Vignato.
     
    88
    Lazio se znovu dostalo do pokutového území, ale opět se nikdo v modrém nedostal až do zakončení. Fanoušci domácích už pomalu slaví.
     
    87
    Anderson se středem tlačil do pokutového území, ale nedokázal zakončit. Jeden z domácích zadáků mu míč vypíchl ve skluzu.
     
    86
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Federico Santander.
     
    85
    Medel si skvěle splnil defenzivní povinnosti na hranici velkého vápna a jednoduše odkopl míč do zámezí. Zkušený stoper odehrál parádní duel.
     
    84
    Bologna zahrávala rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, kde hlavičkoval Soumaré, ale jeho pokus skončil nad břevnem.
     
    83
    Musa Barrow se na hranici velkého vápna tlačil k volnému míči, jenže si jej posunul jen do prostoru, kde číhal jeden z obránců Lazia.
     
    82
    Domácí brankář musel spoluhráčům pomoci s rozehrávkou. Gólman Bologni nakopl míč na levou stranu, kde byl faulován Musa Barrow.
     
    81
    Adama Soumaoro dostal přihrávku na pravou stranu, přenesl hru na levou stranu, nicméně jeho pobídka byla příliš dlouhá a skončila v autu.
     
    80
    Muriqi si sice naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže míč pouze sklepl vedle sebe, kde už neměl nikoho v modrém dresu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Barrow (Theate), 18. Theate (Barrow), 69. Hickey (Barrow)

    Karty:   90+4. De Silvestri (BLG) – 53. S. Milinković-Savić (LAZ), 68. Pedro (LAZ), 76. Lazzari (LAZ), 77. Acerbi (LAZ), 90+3. Luiz Felipe (LAZ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 4:16.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Theate, Soumaoro, Hickey (89. Bonifazi) – Domínguez, Medel – Svanberg, R. Soriano, Barrow (89. Vignato) – Arnautović (86. Santander).
    Náhradníci: F. Bardi – Binks, Bonifazi, Cangiano, Orsolini, Mbaye, N. Sansone, Santander, Skov Olsen, van Hooijdonk, Vignato.

    S. S. Lazio: Reina – Marušić, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj (59. Lazzari) – Alberto, Lucas Leiva (72. Cataldi), S. Milinković-Savić (59. Bašić) – Anderson, Muriqi, Pedro.
    Náhradníci: Adamonis, Strakoša – Akpa-Akpro, D. Anderson, Bašić, Cataldi, Escalante, Lazzari, Moro, Patric, S. Radu, Romero.
    bahis siteleri