Bologna – Lazio 3:0 (kon.) | Sampdoria – Udinese 3:3 (kon.) | Hellas Verona – Spezia 4:0 (kon.)
AS Řím – Empoli 2:0 (kon.) | Fiorentina – Neapol 1:2 (kon.) | Atalanta BC – AC Milán 2:3 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
1:2 (1:1)
SSC Neapol
Neděle 03.10.2021, 18:00Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Neapol nakonec dotáhla výsledek do vítězného konce, povedlo se jí vyhrát 2:1. Hostující celek vstoupil do druhého poločasu ukázkově, hned v jeho úvodu se mu totiž povedlo dostat se poprvé v tomto duelu do vedení. Fiorentina sice následně měla poměrně velkou převahu, přesto se jí nepovedlo vyrovnat. Neapol tak naplno bodovala i v sedmém ligovém utkání v řadě! (20:01:22)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Fialky měly k dispozici zajímavou standardní situaci. Ta nabídla rozehrávku vysokým obloučkem, po kterém mířil vysoko nad branku Vlahović.
     
    90+1
    Poměrně tvrdý souboj, po kterém skončil na zemi domácí González. Žlutá karta putuje na konto Demmeho.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Neapol hraje maximálně zkušeně, ještě ale musíme počítat s nastavením.
     
    86
    Fiorentina se po dlouhé kombinaci dostala s míčem na opačnou stranu, kde ovšem zodpovědně zasahoval Koulibaly, který odvracel do bezpečí.
     
    85
    Neapol nyní propadla při bránění a při protiútoku to měl hodně složité Vlahović, který neuspěl proti dvojici protihráčů a bude se odkopávat.
     
    84
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Fabián Ruiz, přichází Dries Mertens.
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Victor Osimhen, přichází Andrea Petagna.
     
    83
    Standardní situace nakonec nepřinesla nic nebezpečného. V pokutovém území totiž zasahoval domácí Biraghi, kterému se povedlo odklidit do zámezí.
     
    82
    Na levém křídle se pokoušel uvolnit hostující Rui, který se dostal za záda protihráče a navíc se mu povedlo vybojovat standardní situaci.
     
    81
    Je před námi poslední desetiminutovka. Fiorentina poměrně dlouho okupuje opačnou polovinu hrací plochy, kde rozjela další kombinaci.
     
    80
    Poprvé se k míči dostal také střídající Maleh, který se pokoušel přenést hru na levou stranu, kde před Gonzálezem zasahoval Di Lorenzo.
     
    79
    Nyní si s míčem zahrál také hostující brankář Ospina, který to zkoušel nákopem zhruba ke středovému kruhu, kde se ovšem prosadil protihráč.
     
    77
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Álvaro Odriozola Arzallus, přichází Marco Benassi.
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Alfred Duncan, přichází Alexandr Kokorin.
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giacomo Bonaventura, přichází Youssef Maleh.
     
    76
    Dragowski předvedl dalekonosný odkop do své branky, po kterém to na sebe zkoušel vzít záložník Sottil, který se ovšem nedostal přes soupeře.
     
    75
    Demme se sympatickým způsobem dostal až do pokutového území, kde to měl na levou nohu, avšak jeho rána putovala vedle branky.
     
    74
    Na levém křídle to na sebe vzal hostující Elmas, který se drze dostával za záda protihráče, jenž ho zastavil dalším nedovoleným zákrokem.

    David Suchý

    Branky: 28. Lucas Martínez (Vlahović) – 39. Lozano, 50. Rrahmani

    Karty:   31. Bonaventura (FIO), 36. Lucas Martínez (FIO), 52. Pulgar (FIO) – 54. Anguissa (NEA), 67. Rui (NEA), 90+1. Demme (NEA)

    Neproměněná penalta: 39. L. Insigne (NEA), brankář Drągowski zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:12.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Odriozola Arzallus (77. Benassi), Milenković, Lucas Martínez, Biraghi (C) – Bonaventura (77. Maleh), Pulgar (65. Torreira), Duncan (77. Kokorin) – Callejón (57. Sottil), Vlahović, N. González.
    Náhradníci: Terracciano – S. Amrabat, Benassi, Igor, Kokorin, Torreira, Venuti, Terzić, Sottil, Nastasić, Maleh, Munteanu.

    SSC Neapol: Ospina – Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui – Anguissa, Ruiz (84. D. Mertens), P. Zieliński (57. Elmas) – Lozano (57. Politano), Osimhen (84. Petagna), L. Insigne (C) (70. Demme).
    Náhradníci: Marfella, Meret – Demme, Elmas, Malcuit, Politano, Zanoli, Manolas, Juan Jesus, Petagna, D. Mertens, Ghoulam.
    bahis siteleri