Chomutov – Klášterec nO 14:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
14:2 (4:1, 4:1, 6:0)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Neděle 03.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 3. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a zase někdy u hokeje na počtěnou. (18:32:08)
     
    Je dobojováno. Velký favorit utkání, ale i celé Krajské ligy jasně přehrál i svého třetího soupeře. Piráti svého soupeře zasypali čtrnácti góly a jsou po třech zápasech stoprocentní.

    Piráti Chomutov – HC Klášterec nad Ohří 14:2 (4:1, 4:1, 6:0)
    8. Freiberg (Kostourek, Žižka), 9. Rindoš (Chlouba, Kůs), 10. Rindoš, 16. Huňady (Hartman), 24. Chlouba (Rindoš), 25. Chrpa (Mála), 28. Huňady (Kostourek, Mála), 31. Chrpa (Mála, Kuncl), 41. Chlouba (Charousek, Bártek), 47. Řezníček (Freiberg, Kostourek), 48. Huňady (Mála, Chrpa), 54. Kůs (Bártek, Rindoš), 55. Kostourek (Hartman), 58. Žižka (Řezníček, Kostourek) – 6. Dejmek (Týr), 26. Kulich (Tenkáč, Toman).
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Vít Procházka dostával přihrávku do ofsajdu, ale i tak svůj pohyb již nezastavil. V posledních vteřinách dnešního utkání se vhazuje ještě ve střední třetině.
     
    59:02
    Na startu poslední minuty utkání to dvakrát zkoušel junior Cestr, ale ani jedna jeho střela od modré čáry se mezi tři tyče nedostala.
     
    58:22
    Roman Chlouba přihrávkou zpoza branky hledal Tomáše Klapku, který zakončoval na první tyčku. Puk se mu ale do branky nakonec nepvoedlo dostat.
     
    57:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti hráli přesilovou hru a velice rychle ji využili. MICHAL ŽIŽKA dostal přihrávku zpoza branky mezi kruhy, kde hned plácl do kotouče a přidal již čtrnáctý domácí gól v utkání. Asistence: Radim Řezníček a Milan Kostourek.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Jaroslav Hartman.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Jiří Vlastník – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Kuncl – 2 min., hrubost).
     
    57:02
    Hned po vhazování se do sebe pustili Miroslav Kuncl a Jiří Vlastník. Hostující hráč pak pokřikoval na všechny strany a velice aktivně na něj koukal obrovitý Petr Freiberg.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 505 diváků.
     
    56:53
    Velmi povedená akce hostujícího Jiřího Vlastníka! Hráč Tygrů se po stahovačce dostal přes posledního bránícího hráče a zakončoval do vzdálenější šibenice, ale trefil jen spojnici břevna a tyčky! Tato akce si zasloužila gól...
     
    55:30
    Piráti to nyní neuvěřitelně přehráli. Domácí celek si už dělá na ledě co chce. Trojice hráčů před brankou to překombinovala a do útoku jde Klášterec.
     
    54:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také MILAN KOSTOUREK se dnes ještě neprosadil, a tak to nyní napravil a ke třem asistencím přidal gól. Domácí osmaosmdesátka zakončovala na pravém kruhu do prázdné branky poté, co Hrdina vyrazil puk jen před sebe. Asistence: Martin Hartman.
     
    53:25
    Za cenu zakázaného uvolnění se osvobodili Tygři. Šest a půl minut před koncem utkání se bude vhazovat u branky Petra Hrdiny.
     
    53:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se dnes za Piráty prosazuje také dvorní nahrávač a hráč, co většinou tvoří hru. JAROSLAV KŮS dostal nabito na pravý kruh, odkud se z voleje trefil přímo do bližší šibenice. Asistence: Robert Bártek a Josef Rindoš.
     
    52:56
    Klášterec nad Ohří se pokoušel dostat do útočné třetiny, ale nahození z obrany nikdo nezachytil, a tak se píská další zakázané uvolnění.
     
    52:07
    Šilar teď připravil gólovku pro Freiberga, ale ten z prostoru mezi kruhy zakončoval jen vedle branky.
     
    51:38
    Tygři se po delší době chtěli dostat do útočné třetiny, ale zastavil je u střídaček ofsajd. Pokračovat se bude vhazováním ve středním pásmu.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Freiberg (Kostourek, Žižka), 9. Rindoš (Chlouba, Kůs), 10. Rindoš, 16. Huňady (Hartman), 24. Chlouba (Rindoš), 25. Chrpa (Mála), 28. Huňady (Kostourek, Mála), 31. Chrpa (Mála, Kuncl), 41. Chlouba (Charousek, Bártek), 47. Řezníček (Freiberg, Kostourek), 48. Huňady (Mála, Chrpa), 54. Kůs (Bártek, Rindoš), 55. Kostourek (Hartman), 58. Žižka (Řezníček, Kostourek) – 6. Dejmek (Týr), 26. Kulich (Tenkáč, Toman)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Klapka, Kuncl, M. Hartman, Žižka, Cestr, Ferbas – Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mála, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek – D. Šilar.
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Tichý (41. Hrdina) – Kosina, Blažek, Týr, O. Koblitz, M. Koblitz, Boháč, J. Hartman – Tenkáč, Kanický, Bárta – Strunz, Kulich, Dejmek – Danyo, Vlastník, Procházka – Videv, Prokeš, Toman.

    Rozhodčí: Goltsch – Janíček, Zítka

    Diváci: 1 505
    ocianews.com