Liberec – Motor ČB 3:2 (kon.) | Pardubice – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 05.10.2021, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Do samostatného úniku se dostal Beran Fryšara, nicméně Frodla překonat nedokázal! Brankář Pardubic vytáhl výborný zákrok.
    54:48 Anthony CAMARA - 5:1
     
    54:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pátá právě teď odbila, zní pardubickou enteria arenou! ANTHONY CAMARA dostal skvělý pas na pravý kruh a z první překonal Kašíka, který se ani nemohl stihnout přesunout – 5:1! Asistence: Robert Říčka, Juraj Mikuš.
     
    54:07
    Adam Musil pomalu slavil svou čtvrtou branku v zápase, po sérii dorážek se za brankářem Zlína rozsvítilo brankové světlo, jenže rozhodčí již předtím pískali. Gól by stejně neplatil.
     
    51:53
    Kapitán Zlína Kubiš (ZLN) zřejmě neunesl situaci a mimo hru před brankou Pardubic fauloval na hlavu svého soupeře. Za to inkasuje pětiminutový trest ve hře + do konce utkání. Pětiminutový trest odpyká Veselý (ZLN).
     
    50:52
    Geniálně to vymyslel Matej Paulovič! Slovenský útočník Pardubic ujížděl sám na Kašíka, udělal před ním otočku a chtěl zadovkou oslovit najíždějícího spoluhráče, jenže přihrávka byla příliš prudká!
    42:14 Anthony CAMARA - 4:1
     
    42:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí uzamkli soupeře v jeho obranném pásmu. Aktivní byl zejména Kousal, který našel na levé straně ANTHONYHO CAMARU. Kanadskému útočníkovi první pokus srazil protihráč, na dorážku už nereagoval ani Kašík – 4:1! Asistence: Robert Kousal, Michal Hrádek.
     
    35:37
    Máme tu další vyloučení. Odpočinout si na dvě minuty na trestnou lavici půjde Říčka (PCE) za hru vysokou holí.
     
    33:11
    Kousal spálil obrovskou příležitost. V úniku dvou na jednoho dostal přihrávku na hokejku, jeho střelu do odkryté klece famózně vyrazil Kašík! Pardubický útočník posléze na střídačce vzteky rozmlátil nešťastnou hůl.
     
    32:46
    Gazda dostal výborný kotouč mezi kruhy, odkud střílel na vzdálenější tyčku. Frodl se roztáhl na brankovišti a krásným švihem lapačkou puk zachytil. Vysloužil si bouřlivý potlesk domácích fanoušků.
    31:07 Adam MUSIL - 3:1
     
    31:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    HATTRICK! ADAM MUSIL tečoval Ciencialovu pobídku z pravé strany za záda Kašíka a využívá přesilovou hru. Domácí se dostávají do vedení 3:1. Asistence: David Cienciala.
     
    27:54
    Hosté budou hrát v oslabení. Říčka byl u mantinelu trefen hokejkou do obličeje, což znamená hru vysokou holí pro Němce (ZLN). Protože má pardubický hokejista krev v obličeji, půjde o trest 2+2 minuty.
     
    25:48
    Poulíček tečoval střelu od modré čáry, kotouč jen o kousek minul pravou tyčku branky, kterou hájí Kašík!
     
    25:16
    Domácím se povedlo podruhé v této třetině trefit tyč!
    24:35 Adam MUSIL - 2:1
     
    24:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácím se povedlo udržet puk v útočné třetině. Delší kombinace ke gólu nevedla, to až brejk dvou na jednoho. Camara byl faulován, ale stihl přihrát doleva, kde byl ADAM MUSIL, který kotouč procedil za záda Kašíka – 2:1! Asistence: Anthony Camara, Jan Kolář.
     
    21:52
    Pardubičtí ujeli do přečíslení tří na jednoho, ale nevyřešili ho dobře. Brejk táhl Rohlík po pravé straně, možnost nahrát mu rychle vyhasla, tak to vzal na sebe. Kašík vytáhl reflexivní zákrok a puk schoval v lapačce.
     
    18:35
    A Dynamo jde opět do čtyř. Tentokrát byl vyloučen Kousal (PCE) za sekání.
    10:55 Adam MUSIL - 1:1
     
    10:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Máme tu premiérovou branku pardubické posily. Přesilovou hru využívá ADAM MUSIL, který si zpracoval teč Camary po střele Ciencialy a následně snadno přehodil Kašíka – 1:1! Asistence: Anthony Camara, David Cienciala.
     
    10:11
    Kubiš (ZLN) je ten, kdo si půjde na dvě minuty odpočinout. Rozhodčí jej vyloučili za držení.
     
    09:30
    Pardubice budou hrát přesilovku. Stále ovšem drží kotouč v šesti a kombinují v pásmu Zlína.
     
    08:00
    Kde se vzal, tu se vzal Říčka sám před brankářem Zlína. Jeho pokus Kašík zázračně betonem vyrazil mimo!
     
    04:47
    Domácí jdou do čtyř. Kolář (PCE) byl vyloučen za hákování. Hosté tak mají možnost navýšit své vedení v početní výhodě.
     
    04:01
    Fantastický zákrok brankáře Frodla! Mikúš oslovil na levé straně při úniku dvou na jednoho svého spoluhráče, jenže pardubický brankář byl proti tomu, aby znovu inkasoval a kotouč dokázal vyrazit.
    02:45 Bedřich KÖHLER - 0:1
     
    02:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    BEDŘICH KÖHLER si za mohutného pískotu domácích fanoušků dokázal zkušeně položit Frodla a nad jeho betonem otevírá skóre – 0:1!
     
    02:45
    Trestné střílení pro Zlín!
     
    02:22
    A byl to právě Frodl, kdo musel první vytáhnout skvělý zákrok. Pardubickému brankáři se povedlo vychytat Vopelku z prostoru před brankou.
    Marken.cz

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 11. A. Musil (Camara, Cienciala), 25. A. Musil (Camara, J. Kolář), 32. A. Musil (Cienciala), 43. Camara (R. Kousal, Hrádek), 55. Camara (Říčka, J. Mikuš) – 3. Köhler (TS)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – D. Robertson, Nakládal (C), J. Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář (A), Hrádek, O. Vála – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Říčka, Cienciala, O. Rohlík – A. Musil, R. Kousal, Camara – Koffer, Herčík, Anděl.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Trška, Hamrlík, O. Němec (A), Žižka, Gazda, Dluhoš – Okál, Hejcman, Vopelka – T. Mikúš, Honejsek, R. Veselý – Kubiš (C), A. Zbořil, O. Flynn – Köhler (A), P. Sedláček, Fryšara.
    thejrc.org