Ústí n/L – Šumperk 1:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Poruba 2011 1:5 (kon.)
Sokolov – Jihlava 1:3 (kon.) | Havířov – Kolín 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Třebíč – Vsetín 5:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 09.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Chance liga nabrala kvapíkové tempo, a tak vás vítám u devátého kola, které proti sobě postavilo HC Baník Sokolov a HC Duklu Jihlava.
     
    Dle předchozích výsledků by měl být Sokolov favoritem, ovšem Dukla disponuje velmi dobrým kádrem, a tak bude domácím jistě vyrovnaným soupeřem. Pokud se podíváme na tabulku, Baník v ní figuruje na čtvrtém místě, když zaznamenal patnáct bodů. V posledním domácím střetnutí ale nestačil na Šumperk, naopak ve středu si přivezl /povinné" body z Kadaně. Pokud budeme hledat Duklu, musíme pohlédnout až na devátou příčku. Jihlavští posbírali dvanáct bodů a dá se říci, že jsou za očekáváním. Ovšem v případě vítězství by se celek z Vysočiny dotáhl právě na Sokolov. V posledním souboji hrála Jihlava derby s Třebíči. Ačkoliv to měla velmi dobře rozehrané, padl po nájezdech.
     
    Napínavý souboj mezi Sokolovem a Jihlavou startuje v sobotu od 17 hodin. Ze střetnutí je pro vás opět připravený podrobný textový přenos, který vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit hokejem!
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního střetnutí, které startuje zhruba za pětatřicet minut, a tak si pojďme představit sestavy obou mužstvem. Doufejme, že nás čeká napínavé utkání, které si připraví sousty hezkých akcí, a také nějaké góly. Kdo se bude radovat z vítězství, Sokolov nebo Jihlava?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Habal) – J. Novák, Klejna, J. Pohl, Strejček, Vodička, Radek Jeřábek, A. Rulík – Vracovský, Kverka (A), Šik – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Kuťák, Jiskra, Šmerha – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda.

    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Bilčík, Niko, A. Dvořák, Eliáš, Kauppila, Kowalczyk – T. Havránek, F. Seman, T. Harkabus (A) – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Helt – Vítězslav Brož, Lichanec, Houška.

    Rozhodčí: Grech, Petružálek – Horažďovský, Hnát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Úvodní vhazování vyhrál Jaromír Kverka, který také zaznamenal první střelecký pokus. Domácí centr se dostal na osu hrací plochy, ale zamířil jen do hrudníku ruského brankáře.
     
    00:45
    Domácí mužstvo znovu zatlačilo na Jihlavu, ovšem Vojtěch Tomi nahodil kotouč jen do rohu hrací plochy. Následně se spíše bojovalo kolem mantinelu a Dukla se pak osvobodila.
     
    01:42
    Za vlastní brankou vybojoval kotouč Vít Jiskra, následně přišla nepřesná přihrávka, a tak musel velmi spěchat Petr Hašek. Po chvíli se dalším zakončením prezentoval Tomáš Jandus, jehož vychytal Maxim Žukov.
     
    02:31
    Tomáš Jandus dával přihrávku před branku, kde kotouč nezpracoval soupeř, a tak Maxim Žukov musel znovu zasáhnout. Hra se otočila na druhou stranu, Vladislav Houška nastřelil soupeře a na dvakrát musel zasáhnout Oldřich Cichoň.
     
    03:17
    Po propadnutí jednoho z obránců Jihlavy uháněl Tomáš Vracovský se spoluhráčem do přečíslení. Ovšem přihrávkou trefil právě beka Dukly. Odražený puk si na levém kruhu našel dojíždějící Jan Pohl, který zamířil jen do ruského brankáře.
     
    03:46
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jakub Illéš – 2 min., podrážení).
     
    03:56
    Po vyhraném vhazování zamířil kotouč na modrou čáru, kde se do něj opřel Jan Pohl. Jeho dělovka zamířila do výstroje Maxima Žukova, který na černou gumu neustále viděl.
     
    04:17
    Na druhou stranu se vydal v oslabení Jiří Fronk, kterému se povedlo zaměstnat domácího brankáře. Oldřich Cichoň rychle vyklepal puk z lapačky a znovu rozehrál.
     
    05:12
    Ondřej Jurčík se nacházel pod tlakem a chtěl rychle přihrát před branku. Obránce Dukly kotouč sice nezpracoval, ovšem Maxim Žukov byl znovu připravený zasáhnout.
     
    05:19
    Jaromír Kverka po vyhraném vhazování přihrál na modrou čáru, odkud k pravé tyči mířil Tomáš Vracovský. Ruský brankář Jihlavy kotouč schoval do lapačky.
     
    06:01
    Na modrou čáru přijel vypomoct Tomáš Harkabus, jehož zakončení z jedné se snažil ještě tečovat Filip Seman. Zkušený útočník ale poslal černou gumu jen do rohu hrací plochy.
     
    07:25
    Na levé straně útočného pásma dostal hodně prostoru Tomáš Šmerha, který po ledě mířil na zadní tyčku. Ovšem Maxim Žukov znovu zasáhl betonem, poté Jihlava vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    08:10
    Po zisku kotouče přejel střední pásmo Filip Helt, jehož pokus zprava tečoval obránce vysoko nad branku. Oldřich Cichoň tentokrát zasahovat nemusel.
     
    08:42
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 2 min., hákování).
     
    09:07
    Tomáš Čachotský přihrál na modrou čáru, odkud Tomáš Harkabus zamířil vedle pravé tyči. Následně se o dorážku ještě pokoušel Peter Lichanec, avšak neuspěl.
     
    09:27
    Při vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal Marek Sloboda, který předvedl forhendovou kličku. Ovšem beton ruského brankáře už nepřehodil.
     
    10:57
    Hraje se opravdu plynule a čas velmi rychle utíká! Přerušuje se málo a také čekáme na vedoucí branku.
     
    11:15
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil po ledě Adam Rulík, jehož pokus vypadl brankáři vedle sebe. Za kotoučem už mířil Jaromír Kverka, jenomže Matěj Zadražil byl o trochu rychlejší a nepříjemnou situaci zažehnal.
     
    12:28
    Čároví rozhodčí signalizovali ofsajd, přesto Jan Strejček pokračoval směrem k brance Dukly, a tak je z toho přerušená hra.
     
    13:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Vodička – 2 min., podrážení).
     
    13:36
    Tomáš Čachotský znovu předvádí, jaký má přehled. Tentokrát dával přihrávku středem na modrou čáru, odkud vypálil Tomáš Harkabus. Ten trefil Filipa Semana, od kterého se puk odrazil mimo prostor branky. Ovšem sudí mu také odpískal postavení v brankovišti.
     
    14:20
    Sokolov donutil soupeře k opuštění útočného pásma. Následně ještě domácí vyhráli souboj u mantinelu a vyhodili až za soupeřovu svatyni.
     
    15:03
    Z pravé strany se chtěl do kotouče opřít Jakub Illéš, jemuž zakončení vůbec nesedlo. Baníku se tak povedlo znovu vyhodit a znovu se v oslabení ubrání.
     
    16:24
    Na útočné modré čáře zůstal stát Jakub Illéš, který obloučkem přihrával na osu hrací plochy. Ovšem skvěle se vrátil Tomáš Vracovský, jenž černou gumu rukavicí stáhl na led.
     
    17:34
    Nahozený kotouč skákal směrem k domácí brance, a tak Oldřich Cichoň musel být velmi pozorný. Poté se Sokolovští ubránili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    17:51
    Domácí maskovaný muž si pohlídal přihrávku od zadního mantinelu, kterou schoval pod lapačku. Bude se tak vhazovat po jeho pravici.
     
    18:40
    V posledních okamžicích hry sledujeme spíše hluchou část zápasu. Ani jeden z týmů se nedostává do předbrankového prostoru a spíše se bojuje o každý kousek ledové plochy.
     
    19:12
    Na pravé straně útočného pásma se nacházel Vojtěch Tomi, který se snažil dostat mezi kruhy. Ovšem jeden z hostujících obránců si skvěle lehl a situaci překazil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní perioda velmi rychle plynula, ale vstřelenou branku nepřinesla. Do zápasu lépe vstoupil Sokolov, který dobře bruslil. Následně se hra vyrovnával, protože Dukla vybojovala dva faulu. Při jedné z přesilovek ji ujel Marek Sloboda, který po forhendové kličce ruského brankáře nepřekonal. Závěr pak byl trochu nervózní, a tak na světelné tabuli svítí stav 0:0.

    Střely na branku: 10:8.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Sokolov sice vyhrál úvodní vhazování druhé třetiny, ale následně zahrál jen za cenu zakázaného uvolnění. Bude se vhazovat po pravici domácího maskovaného muže.
     
    20:35
    Jaromír Kverka přihrával z pravé strany před branku, kde se nacházel Tomáš Vracovský, avšak zakončení nepřišlo. Následně také Dukla vyhodila na icing.
     
    20:49
    Jan Pohl přihrával na modrou čáru, kde byl napadán Vojtěch Tomi. Jeho pokus byl sražený do rohu hrací plochy. Jihlava následně zahrozila, když na levém kruhu byl atakovaný Tomáš Harkabus, jehož bekhendové zakončení vyrazil Oldřich Cichoň ramenem.
     
    21:52
    Druhá třetina zatím nemá takový spád, jelikož se hra často přerušuje. Sokolov nebyl vpuštěn do vápna, a tak se hrálo před brankou Sokolova. Výborným pokusem se předvedl Matěj Zadražil a Oldřich Cichoň musel vytáhnout parádní zákrok betonem.
     
    22:53
    Také Baník zahrozil, když skvělou přihrávku dostal před branku Petr Hašek, který ruského brankáře nepřekonal.
     
    23:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – trest ve hře, hákování).
     
    23:10
    K trestnému střílení se postavil Jan Pohl, který stáhl kotouč do forhendu a položil si ruského brankáře. Ovšem následně vystřelil po ledě, a tak trefil jen beton Maxima Žukova!
     
    23:44
    V útočném pásmu se střetli Jan Pohl a Otakar Šik. První jmenovaný zůstal ležet na ledové ploše, a tak rozhodčí hru raději přerušili. Oba domácí hráči ale snad budou v pořádku.
     
    24:17
    Individuální akcí se chtěl prezentovat Ondřej Jurčík, který byl na modré čáře na chvíli zastaven. Během toho mu spoluhráč přejel do pásma, a tak je odpískán ofsajd.
     
    24:52
    Na modré čáře se snažil nohu ještě udržet Tomáš Šmerha, do kterého najel ještě soupeř. Další akce Baníku je pro ofsajd znovu zastavena.
     
    25:07
    Na levém kruhu dostal trochu prostoru k zakončení Vladislav Houška, který po delší době přinutil domácího maskovaného muže k zákroku.
     
    26:00
    Jihlava se pokusila dostat do útočného pásma, ovšem byla zastavena. Baník pak posunul kotouč za branku a odjel na střídačku.
     
    26:48
    Na středu útočného pásma se nacházel zapomenutý Jakub Illéš, který mířil na brankářovu vyrážečku. V klíčové situaci si Oldřich Cichoň poradil a stal se hrdinou okamžiků. Stále tak čekáme na úvodní gól zápasu.
     
    27:32
    Přihrávku na vrcholu pravého kruhu převzal Lukáš Mareš, který se okamžitě opřel do kotouče. Jeho pokus proletěl jen kousek vedle vzdálenější tyče, Oldřich Cichoň měl teď štěstí na své straně.
     
    28:22
    Zleva se před branku natlačil Filip Kuťák, který se pokusil zasunout černou gumu pod betonem ruského brankáře. Právě Maxim Žukov udržel beton na ledové ploše, a tak se pořád hraje bez branek.
     
    30:04
    Od soupeře si odstoupil na modrou čáru Tomáš Harkabus, jehož další dělovku vyrazil Oldřich Cichoň k dlouhému mantinelu. Jihlava zvýšila pohyb a rázem se to projevuje v útočném pásmu.
     
    30:52
    Jihlavští zapomněli soupeře na ose hrací plochy, František Klejna okamžitě pálil. Ovšem Maxim Žukov byl pozorný a znovu zapsal úspěšný zákrok.
     
    31:09
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Ondřej Jurčík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:16
    Přihrávka letěla přes střed na pravou stranu, kde se střelou ihned prezentoval Jakub Illéš, jemuž zakončení moc nevyšlo, a tak zasáhl vyrážečkou Oldřich Cichoň.
     
    32:10
    Do útočného pásma tentokrát vletěl Tomáš Čachotský, který se prezentoval pokusem zpoza obránce. Jeho pokus mířil do horní poloviny branky, ale domácí maskovaný muž byl znovu připravený.
     
    32:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá početní výhodu a konečně mění průběžný stav zápasu! Z mezikruží nepřesně zamířil Tomáš Harkabus, ovšem puku se zmocnil Tomáš Čachotský, který našel u zadního mantinelu Petera Lichanece. ten přihrál před branku, kde Sokolov chvíli zapomněl FILIPA SEMANA, jenž nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Peter Lichanec a Tomáš Čachotský.
    32:56 Filip SEMAN - 0:1
     
    33:41
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – 2 min., hákování).
     
    34:22
    Tvrdou ránou se od modré čáry prezentoval Jan Pohl, jehož pokus vyrazil ruský brankář před sebe. o dorážku se ještě pokoušel ještě Vojtěch Tomi, avšak Maxim Žukov byl rychlejší.
     
    34:39
    Z levého kruhu to tentokrát zkoušel Tomáš Vracovský, jenž nastřelil prvního soupeře. Poté se bojovalo o kotouč v rohu kluziště!
     
    34:56
    Právě z rohu pak přišla přihrávka na zadní tyčku, kde se nacházel osamocený Jaromír Kverka. Jeho pokus mířil do bližší části branky, avšak Maxim Žukov se skvěle přesunul a na dvakrát černou gumu schoval do výstroje.
     
    36:05
    Zatímco Sokolov střídal do útočného pásma, Jihlava už tahala nohy. Zakončením od modré čáry se prezentoval Adam Rulík a Dukla vyhodila jen na zakázané uvolnění.
     
    36:23
    Už to vypadalo, že Jihlava nahodí puk do pásma a půjde střídat. Ovšem bylo to úplně jinak, ale Jakub Illéš mířil do protipohybu brankáře, ale také vedle levé tyče.
     
    36:57
    A máme tu bitku! Jiří Fronk napadal domácího brankáře, který následně upadl. To nenechal být Radek Jeřábek, který jel Oldřicha Cichoně pomstít. Strhla se tak bitka, ve které měl více úderů domácí hráč.
     
    36:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Radek Jeřábek – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 5 min., bitka).
     
    37:53
    Další tvrdý úder inkasoval u mantinelu schytal Jan Pohl, kterému uletěla helma. Na ledové ploše se začíná pořádně přiostřovat.
     
    38:42
    Domácí přežili šanci soupeře a následně se dostali do přečíslení. Otakar Šik prohodil beka a vybídl ke skórování Tomáše Vracovského, jehož fauloval Tomáš Čachotský. Je zde další trestné střílení.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – trestné střílení, držení).
     
    38:42
    Sám faulovaný Tomáš Vracovský se rozjel k trestnému střílení a mířil mezi brankářovy betony. Ovšem skulinku nenašel a černá guma projela jen vedle levé tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině už jsme se gólového momentu dočkali, když Jihlavu poslal do vedení zkušený Filip Seman. Ovšem ve vedení mohl být Sokolov, který neproměnil ani jedno ze dvou trestných střílení. Oba brankáři v prostřední dvacetiminutovce měli hodně práce, a tak jsou právě oni klíčovými faktory.

    Střely na branku: 23:25.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Také třetí perioda začíná jako ta druhá, akorát tentokrát na zakázané uvolnění zahrála jihlavská Dukla.
     
    40:30
    Na útočné modré čáře se nacházel osamocený Filip Seman, který neměl rychlost, ale hlavně všichni čtyři spoluhráči mu odjeli na střídačku.
     
    41:09
    Dukla se pokoušel o přihrávku zpoza vlastní branky až na červenou čáru. Ovšem kotouče se znovu nechopila, a tak se píská další icing.
     
    41:34
    Tomáš Harkabus přihrával na levou stranu, kde byl pozičně dobře bránění Filip Helt. Ten se stejně pokusil o zakončení na první tyčku, avšak Oldřich Cichoň byl znovu připravený.
     
    42:13
    Výborně se za jihlavskou brankou prezentoval Petr Hašek, který podstoupil několik soubojů. Baník toho ale nevyužil a po ztrátě odjel na střídačku.
     
    42:31
    Sokolov se do útočné třetiny velmi rychle vrátil a tvrdou ránu proti brance vyslal Tomáš Jandus. Ovšem Maxim Žukov předvedl zákrok lapačkou.
     
    43:05
    Jihlava se znovu nacházela pod tlakem, a tak hrála znovu jednoduše. Dukla totiž vyhodila znovu přes všechny čáry a hra se stěhuje zpátky před ruského gólmana.
     
    43:38
    Z vrcholu levého kruhu pro vhazování tentokrát vystřelil Ondřej Jurčík, jehož pokus letěl těsně nad ledem. Maxim Žukov sice nepředvedl přesvědčivý zákrok, ale poradil si a vyrovnáno není.
     
    44:22
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vladislav Houška.
     
    44:30
    Jihlava vyhrála vhazování a puk za sokolovskou branku vyhodil velezkušený Tomáš Čachotský. Baník rozjede další akci od nuly.
     
    45:06
    Od modré čáry nepřesně vystřelil Jan Novák a následně hra musela být přerušená, jelikož Maxim Žukov posunul svou svatyni.
     
    45:06
    Dlouhou dobu se čekalo, než přijde na hrací plochu ledař. Nyní ale budeme moci pokračovat v poslední periodě.
     
    45:18
    Skrytou střelu od modré čáry vyslal Jan Pohl, který mířil k pravé tyči. Jenomže klidný Maxim Žukov máchl lapačkou, do níž schoval černou gumu.
     
    45:44
    Baník právě vstřelil branku!
    V přesilové hře Baníku je vyrovnáno! JAN POHL si chvíli hledal střeleckou pozici na vrcholu pravého kruhu, odkud vyslal takovou dlouho letící střelu. Ovšem kotouč zapadl do vzdálenější šibenice branky. Trochu to vypadalo, jakoby ruský brankář moc neviděl přes clonícího spoluhráče – 1:1. Asistence: Otakar Šik a Tomáš Šmerha.
    45:44 Jan POHL - 1:1
     
    47:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav zápasu nevydržel dlouho a Jihlava opět uniká do vedení! Chybnou rozehrávku Jana Strejčka zachytil Peter Lichanec, jehož nepřesný pokus se odrazil od zadního mantinelu k pravé tyči. Tam dojížděl VLADISLAV HOUŠKA, který do puku plácl a dostal jej překvapivě do branky Baníku. Asistence: Peter Lichanec.
    47:12 Vladislav HOUŠKA - 1:2
     
    49:13
    Hned po vhazování vystřelil od modré čáry Jan Strejček, který mířil jen nad branku ruského brankáře. Sokolov se snaží o vyrovnání, ale to zatím nepřichází.
     
    49:45
    Od domácího hráče se puk odrazil zpátky do obranné třetiny Sokolova, odkud vyjížděl Peter Lichanec, který se zapojil do hry. Pro úmyslný ofsajd se hra přesouvá před svatyni Dukly.
     
    50:14
    Ve středním pásmu získal kotouč Tomáš Šmerha, který zprava uháněl ke kruhu pro vhazování. Jeho zakončení zpoza beka vyrazil skvěle chytající Maxim Žukov.
     
    51:34
    Na hranici brankoviště výborně pracoval Jiří Fronk, který se snažil dostat k vyraženému puku. Jihlavskému útočníkovi se to nepovedlo, a tak se otáčí kormidlem hry.
     
    52:01
    Za obranu Baníku si najel Jiří Fronk, který si výborně položil domácího brankáře. Ovšem následně nepřehodil jeho beton, a tak Jihlava nedává definitivní tečku zápasu.
     
    53:14
    Hostující celek už hraje velmi jednoduše, když vyváží puky do středního pásma a pak je nahazuje po mantinelu. Sokolov se tak pomalu začne nadechovat k závěrečnému tlaku.
     
    53:44
    Pokusem od modré čáry se prezentoval František Klejna, jehož zakončení ruský brankář znovu viděl a zasáhl lapačkou.
     
    54:20
    Do útočného pásma se snažil dostat po pravé straně Ondřej Jurčík, který byl zastaven. Poté Jihlava znovu vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    54:46
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., sekání).
     
    55:00
    Dukla znovu vyhrála vhazování, a tak vyhodila přes všechny čáry. Poté na pravé straně nabral slušnou rychlost na pravé straně Tomáš Šmerha, který z úhlu nezamířil přesně mezi brankářovy betony.
     
    55:56
    Dvěma pokusy se prezentoval Tomáš Vracovský, který vždy trefil prvního bránícího hráče. Po chvíli zakončoval také Jaromír Kverka, ale Maxim Žukov vytáhl další zásah betonem.
     
    56:40
    Zpoza branky nahazoval kotouč do brankoviště Vít Jiskra. Puk poskakoval před brankou a odpálil jej až lapačkou Maxim Žukov!
     
    56:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Antti Kauppila – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Ján Niko – 2 min., vražení na hrazení).
     
    56:50
    Domácí trenér Martin Štrba si bere oddechový čas! Jeho tým bude hrát dvě minuty ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    57:07
    Tvrdou ránu z pravého kruhu vyslal Jan Pohl, jehož pokus vyrazil Maxim Žukov před sebe. S dorážkou nepřispěchal Jaromír Kverka, ale Baník dál kombinuje.
     
    57:43
    Sokolovu čas velmi rychle utíká, ale stále mu zbývá minuta ve dvojnásobné početní výhodě. Přihrávka na Kverku byla sražená do ochranné sítě, a tak se vhazuje před brankou Dukly.
     
    58:16
    Oldřich Cichoň míří na domácí střídačku, ze které skáče šestý hráč Sokolova. Baník hraje přesilovku 6 na 3!
     
    58:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Tomáš Šmerha nastřelil jednoho z bránících hráčů a k odraženému puku se v neutrální zóně jako první dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK, který jej dovedl až do branky. Asistence: Peter Lichanec.
    58:58 Tomáš HAVRÁNEK - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Ve poslední dvacetiminutovce se Baníku povedlo vyrovnat, ovšem pouze na chviličku, jelikož Jihlava si vedení vzala zpátky. Domácí následně hráli ve dvojnásobné početní výhodě, ale nevyužili ji, a tak s definitivní tečkou přišel Tomáš Havránek. Sokolov se může zlobit pouze na sebe, nejen že neproměnil dlouhou přesilovku 5 na 3, ale také dvě trestná střílení. Tři body tak do tabulky zapisuje Dukla, která se dotahuje na dnešního soupeře.
     
    S konstatováním, že Jihlava přehrála Sokolov ve vyrovnaném střetnutí, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:38:26)
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 46. J. Pohl (Šik, Šmerha) – 33. F. Seman (Čachotský, Lichanec), 48. Houška (Lichanec), 59. T. Havránek (Lichanec)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Habal) – J. Novák, Klejna, J. Pohl, Strejček, Vodička, Radek Jeřábek, A. Rulík – Vracovský, Kverka (A), Šik – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Kuťák, Jiskra, Šmerha – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda.
    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Bilčík, Niko, A. Dvořák, Eliáš, Kauppila, Kowalczyk – T. Havránek, F. Seman, T. Harkabus (A) – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Helt – Vítězslav Brož, Lichanec, Houška.

    Rozhodčí: Grech, Petružálek – Horažďovský, Hnát

    Diváci: 524
    thejrc.org