Ústí n/L – Šumperk 1:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Poruba 2011 1:5 (kon.)
Sokolov – Jihlava 1:3 (kon.) | Havířov – Kolín 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Třebíč – Vsetín 5:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:2 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 09.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Tomáš HAVRÁNEK - 1:3
     
    58:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Tomáš Šmerha nastřelil jednoho z bránících hráčů a k odraženému puku se v neutrální zóně jako první dostal TOMÁŠ HAVRÁNEK, který jej dovedl až do branky. Asistence: Peter Lichanec.
    47:12 Vladislav HOUŠKA - 1:2
     
    47:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav zápasu nevydržel dlouho a Jihlava opět uniká do vedení! Chybnou rozehrávku Jana Strejčka zachytil Peter Lichanec, jehož nepřesný pokus se odrazil od zadního mantinelu k pravé tyči. Tam dojížděl VLADISLAV HOUŠKA, který do puku plácl a dostal jej překvapivě do branky Baníku. Asistence: Peter Lichanec.
    45:44 Jan POHL - 1:1
     
    45:44
    Baník právě vstřelil branku!
    V přesilové hře Baníku je vyrovnáno! JAN POHL si chvíli hledal střeleckou pozici na vrcholu pravého kruhu, odkud vyslal takovou dlouho letící střelu. Ovšem kotouč zapadl do vzdálenější šibenice branky. Trochu to vypadalo, jakoby ruský brankář moc neviděl přes clonícího spoluhráče – 1:1. Asistence: Otakar Šik a Tomáš Šmerha.
    32:56 Filip SEMAN - 0:1
     
    32:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá početní výhodu a konečně mění průběžný stav zápasu! Z mezikruží nepřesně zamířil Tomáš Harkabus, ovšem puku se zmocnil Tomáš Čachotský, který našel u zadního mantinelu Petera Lichanece. ten přihrál před branku, kde Sokolov chvíli zapomněl FILIPA SEMANA, jenž nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Peter Lichanec a Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 46. J. Pohl (Šik, Šmerha) – 33. F. Seman (Čachotský, Lichanec), 48. Houška (Lichanec), 59. T. Havránek (Lichanec)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Habal) – J. Novák, Klejna, J. Pohl, Strejček, Vodička, Radek Jeřábek, A. Rulík – Vracovský, Kverka (A), Šik – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Kuťák, Jiskra, Šmerha – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda.
    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Bilčík, Niko, A. Dvořák, Eliáš, Kauppila, Kowalczyk – T. Havránek, F. Seman, T. Harkabus (A) – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Helt – Vítězslav Brož, Lichanec, Houška.

    Rozhodčí: Grech, Petružálek – Horažďovský, Hnát

    Diváci: 524
    thejrc.org