Frýdek-M. – Kolín 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Frýdek-Místek
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:0)
SC Marimex Kolín
Neděle 10.10.2021, 16:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký nedělní podvečer u předehrávky desátého kola, ve kterém se utkají dva celky ze spodních pater Chance ligy – Frýdek-Místek a Kolín. Nemůžeme očekávat žádný krásný hokej, půjde především o velkou bitvu.

    Frýdek-Místek je v krizi, co ukázalo i včerejší utkání. Slezané nebyli schopni vstřelit předposledním Benátkám gól. Prosadili se až sedmnáct sekund před koncem. Teč Christova nestačila na bodový zisk.

    Kolín si vedl mnohem lépe, v nedalekém Havířově urval dva body za vítězství 3:2 v prodloužení a v současné chvíli je s deseti body na dvanáctém místě.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Foltán) – Zbořil, Matyáš, Ciura, Teper, D. Krenželok, Zahradníček, J. Michálek – O. Šedivý (A), David Bartoš, R. Szturc – Lyszczarczyk, Komorski, Martynek (A) – Christov (C), Peterek, Klimša – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.

    SC Kolín: Sejpal (Sajdl) – Piegl, Čáp, Váchal, Kukla, Kachyňa, V. Čížek (A), Klodner – Jankovský, David Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Morong, Jan Veselý – Zumr, Štohanzl, Matyáš Svoboda – Jaroslav Dvořák, Matějček, Petržilka.

    Rozhodčí: Jechoutek, Vrba – Kleprlík, Otáhal.
     
    Trenér Trličík udělal oproti včerejšímu utkání proti Benátkám několik změn. Do branky se od úvodní minuty postaví Šimboch, obranu posílil obránce Zahradníček a do útoku se vrátil Šedivý, oba hráči působili v Třinci, ale extraligový mistr má dnes volno.

    V týmu Kolína dostane šanci v brance Sejpal. Ze včerejšího zápasu vypadl Poppel, místo něj přišel na pozici sedmého beka Klodner.
     
    Hráči pomalu nastupují na led, domácí jsou i dnes v černých dresech, které jim přinášejí smůlu, Kolín má na sobě bílé dresy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Szturc jen tak lehce nahodil puk bekhendem před branku, ale dojíždějící Bartoš se k teči, ani ke střele nedostal.
     
    01:12
    Krejčík byl zcela sám před brankářem Šimbochem, ale nevšiml si, že rozhodčí má zdviženou ruku a signalizuje ofsajd. Sudí vykázali hru před brankáře Sejpala.
     
    02:45
    Kolínští točili soupeře před brankou, ale ke střele se nedokázali propracovat, domácí zahustili prostor před brankářem Šimbochem.
     
    03:14
    Brankář Sejpal si připsal první zákrok, stalo se tak po střele Bartoše od pravého mantinelu.
     
    03:31
    Kolín si zahraje první přesilovou hru. Teper u mantinelu podrazil jednoho ze soupeřů a čeká ho dvouminutový trest.
     
    04:26
    Nepříjemná střela Čížka z levého kruhu, brankář Šimboch puk vyrazil do rohu.
     
    04:49
    Tvrdá rána Čížka od levého mantinelu, brankář Šimboch svižný pokus dokázal zkrotit.
     
    05:40
    Teper je na ledě, domácí jsou kompletní.
     
    05:55
    Dobrá šance Kachyni, který převzal křížnou přihrávku do levého kruhu a rychle švihem vystřelil na bránu. Frýdecký gólman puk letící do hrudi zkrotil.
     
    06:18
    Komorski napadal u mantinelu ve chvíli, kdy byl signalizovaný ofsajd. Akce za kolínskou brankou končí, hra se přesouvá na druhou stranu.
     
    06:38
    Po buly střílel od modré čáry Zbořil, ale puk přes chumel hráčů neprošel k brankáři Sejpalovi.
     
    07:36
    Nahození Bartoše po mantinelu nikdo z domácích hráčů nezachytil a puk skončil až za kolínskou brankou. Zakázané uvolnění a vhazování po Šimbochově levici.
     
    07:56
    Zahradníček dostal trochu prostoru na pravé straně, jenže střela zápěstím prolétla kolem branky a odrazila se od plexiskla na kolínské hokejky.
     
    08:46
    Přesilovku si zahrají domácí, Král sekl jednoho z frýdeckých hráčů a čeká ho dvouminutový odpočinek na trestné lavici.
     
    08:55
    Kolínský Matějček vyvezl puk až do útočného pásma a poté jej bekhendem nahodil na brankáře Šimobocha. Zkušený gólman si s lehkou střelou poradil.
     
    09:38
    Lyszczarczykova střílená přihrávka z pravého kruhu minula adresáta i branku, puk zamířil mimo útočnou třetinu Frýdku-Místku.
     
    10:23
    Teperovo nahození z pravého kruhu pouze prolétlo vedle brány, Zbořilova rána od modré skončila u brankáře Sejpala.
     
    10:52
    Zahradníčkovo nahození od levého mantinelu minulo branku, Krenželokův pokus zachytil Blaško, ale nedokázal puk usměrnit do branky. Na druhé straně se Kolínští vydali do přečíslení dva na jednoho, které po přihrávce Krále usměrnil do betonů brankáře Šimbocha Morong.
     
    11:57
    Po buly zkoušel ihned vystřelit Christov, ale trefil jen před sevbou stojícího Klimšu. Na druhé straně vystřelil přes obránce Ciuru Štohanzl, nepříjemnou střelu brankář Šimboch kryl.
     
    13:12
    Nahození Dvořáka od mantinelu proskákalo kolem brány, následně se kolínský hráč pokoušel zakončit akci zpoza brány, ale nepodařilo se mu zasunout puk do branky.
     
    14:12
    Domácí byli pod tlakem, Komorski raději vyhodil puk po mantinelu až za kolínskou branku.
     
    14:16
    Lyszczarczyk srazil Čápovu střelu od modré do ochranné sítě.
     
    14:56
    Rozjetý Matyáš se snažil zachytit přihrávku soupeře ještě před přejetím modré čáry, ale nestihl to a puk zachytil už ve středním pásmu, čímž porušil pravidlo o ofsajdu.
     
    15:29
    Krejčík projel pravou stranou do útočného pásma a zkusil využít zákryt Ciury. Jeho střelu polský obránce srazil do rohu hřiště.
     
    16:14
    Polský reprezentační obránce Bartosz Ciura fauloval a Kolín si zahraje druhou přesilovou hru. Ciura byl vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    17:02
    Po křížné přihrávce Veselého zkoušel rychle vystřelit Král, ale při střele zlomil hokejku. Domácí beci se dostali k puku a vyhodili jej za modrou čáru.
     
    17:38
    Další vyhození domácích hráčů, Kolínští začínají akci od vlastní brány.
     
    18:19
    Peterek v oslabení vyvezl puk do útočného pásma, poté co Ciura vyjel na led, zkusil vystřelit z levého kruhu, jenže střelou po ledě minul branku.
     
    19:30
    Nahození Šafránka od levého mantinelu prolétlo kolem Šimbochovy branky. Kolínští se udrželi u puku a tlačí domácí.
     
    19:59
    Jeden z domácích hráčů nakonec vyhodil puk bekhendem až do útočného pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině jsme byli svědky vyrovnaného hokeje bez větších šancí na jedné, či druhé straně. Výsledek 0:0 je proto zcela zasloužený. Snad nám oba celky nabídnou ve druhé části zábavnější podívanou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:47
    Nahození Ciury od modré čáry vyrazil brankář Sejpal před sebe, kde byl ležící kolinský hráč s Martynkem, ale zkušený domácí forvard nedokázal v leže prostrčit kotouč za brankáře Kolína.
     
    21:47
    Frýdek je aktivnější, zatočil kolotočem v útočném pásmu, ale Zahradníček se na modré čáře nedostal ke střele.
     
    22:18
    To se povedlo o půl minuty později Zbořilovi, který si najel středem do útočného pásma a prudce vystřelil na gólmanovu vyrážečku, Sejpal puk vyrazil vedle brány.
     
    23:08
    Jankovský si v levém kruhu nachystal puk na střelu a poté prudkou ranou zápěstím orazítkoval horní tyč Šimobochovy brány!
     
    23:37
    Šedivý si zajel po mantinelu pro vyhozený kotouč, nabruslil si z pravé strany před Sejpala, ten se položil na led jako Dominik Hašek a bekhendovou střelu frýdecko-místeckého útočníka vyrazil!
     
    24:41
    Po přihrávce Martynka zpoza brány střílel z mezikruží Komorski, ale jeho slabý pokus brankář Sejpal vyrazil.
     
    24:59
    Na druhé straně zasáhl také Šimboch, který do lapačky schoval střelu od mantonelu.
     
    25:11
    Ciura nahodil puk bekhendovou stranou hole od pravého mantinelu na branku, tam se snažil ještě dorazit kotouč do brány Klimša, ale Sejpal puk přes své betony nepustil.
     
    25:23
    Teperova přihrávka z pravé strany přešla přes Christova až k Peterkovi, ale ten dal brankáři čas na přesun a střelou z levého kruhu nechal vyniknout Sejpala, který jeho pokus vyrazil vedle branky.
     
    26:23
    Dobrá práce brankáře Šimbocha, který zastavil únik Petržilky z pravé strany a nenechal se překonat. Později lapil také střelu Jankovského zpoza kruhů.
     
    27:00
    Krenželokovu přihrávku zachytil Král, hosté rozjeli protiútok dva na gólmana, ale přihrávku Jankovského Král neusměrnil za záda Šimbocha!
     
    27:17
    Jankovský opět u puku, jeho pokus z pravého kruhu schoval Šimboch do lapačky.
     
    27:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Střela MIKULÁŠE ZBOŘILA po ledě od modré čáry propadla až do kolínské brány! Asistence: Jakub Matyáš, Alan Lyszczarczyk – 1:0.
    27:41 Mikuláš ZBOŘIL - 1:0
     
    28:59
    Kolínští se snažili něco s výsledkem udělat, rozjeli kolotoč v útočné třetině, ale střelu Petržilky zastavil Čmiel a vyvezl puk do středního pásma.
     
    29:40
    Szturc překvapil kolínského brankáře střelou z pravého kruhu, exvítkovický forvard se opřel do skákavého puku a Sejpal měl co dělat, aby kotouč vyrazil.
     
    30:26
    Fanoušci několikrát křičeli "Bij," nakonec je poslechl Zbořil, ale jeho pokus od levého mantinelu skončil v lapačce Sejpala.
     
    31:48
    Christov dostal přihrávku za obranu, měl dost času na to něco vymyslet, nakonec v samostatném úniku zvolil střelu mezi betony, jenže Sejpal jeho úmysl vystihl a puk vyrazil.
     
    32:25
    Dobrá střelecká příležitost domácích, mezi kruhy se dostal k odraženému kotouči Peterek, ale střelou přes obránce nepřekonal Sejpala.
     
    34:13
    Domácí se snaží hrát na útočné polovině.
     
    34:30
    Brankář Šimboch musel několikrát zasáhnout, střelu Kukly od modré čáry vyrazil brankář Frýdku-Místku před sebe, ale dorážející Šafránek nedokázal protlačit puk přes domácího gólmana. Stejný hráč poté neuspěl ani se střelou z pravého kruhu.
     
    34:37
    Trenér Kolína viděl problém ve hře svého celku a vzal si oddechový čas.
     
    35:05
    Po střetu u mantinelu zůstal ležet na ledě Teper. Stalo se tak po souboji s Krejčíkem. Rozhodčí nevylučují.
     
    36:26
    Petržilka zkoušel z pravé strany obelstít bekhendem brankáře Šimbocha, ale ani nadvakrát nedostal puk za jeho záda.
     
    37:06
    Nepříjemnou střelu Váchala od modré čáry brankář Šimboch vyrazil vysoko nad sebe a do rohu hřiště.
     
    38:45
    Martynek přihrál od mantinelu do jízdy Lyszczarczykovi, který ještě přisunul puk před bránu Komorskému, ale polský útočník nedokázal protlačit puk přes Sejpalův beton.
     
    39:40
    Dobrá střela Ciury zpoza kruhů, brankář Sejpal vyrazil puk před sebe a nechybělo moc, aby se domácí dostali k dorážce.
     
    39:51
    Ještě v závěru druhé třetiny je tady přesilová hra pro Kolín. Peterek byl vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části jsme se dočkali mnohem zajímavějšího hokeje, a také i gólového momentu. O ten se postaral obránce Mikuláš Zbořil, který překonal brankáře Sejpala střelou po ledě od modré čáry. Oba týmy měly i několik dalších šancí, jenže gólmani mají dnes svůj den a puky za svá záda nepouští ani po samostatných únicích.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:55
    Čápovu střelu od modré čáry zblokoval bruslí Jankovský, další pokus stejného hráče ze středu modré čáry už skončil v Šimbochově lapačce.
     
    41:11
    Komorski zachytil přihrávku soupeře, vyvezl puk po pravém mantinelu do útočného pásma a poté vystřelil. Brankář Sejpal při střele posunul branku, ale vzápětí ji vrátil na své místo.
     
    41:58
    Domácí jsou kompletní.
     
    42:12
    Peterkova střela z pravé strany nedoletěla k bráně, puk skončil v rohu hřiště.
     
    43:36
    Lyszczarczyk zkoušel obejít Kachyňu u pravého mantinelu, ale po kličce upadl na led a přišel o puk.
     
    44:18
    Szturc si našel prostor pro cestu do útočného pásma, ale tam přišel o puk.
     
    44:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Šedivý zavezl puk do útočného pásma, zamíchal s pukem na pravé straně a počkal si, až mu DAVID BARTOŠ nabruslí před bránu. Zkušený útočník našel Bartoše před bránou a ten už měl jednoduchou pozici na to, aby uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Ondrej Šedivý, Jakub Michálek – 2:0.
    44:27 David BARTOŠ - 2:0
     
    45:08
    Šimboch měl nyní práci, když musel zasáhnout proti nepříjemné střele Jankovského z pravého kruhu.
     
    45:57
    Martynek našel od pravého mantinelu Matiaška, domácí jeli dva na jednoho a Čmiel tvrdou střelou z levé strany minul kolínskou branku!
     
    47:09
    Nahození Šedivého z pravé strany srazil brankář Sejpal mimo dosah dotírajícího Bartoše.
     
    48:08
    Bekhendové nahození Matějčka z pravého rohu chytil do lapačky brankář Šimboch.
     
    48:24
    Nahození Čížka od modré zkrotil Šimboch, přesto mu puk vyplaval na pravou stranu, kde však nikdo z kolínských hráčů nebyl.
     
    49:02
    Klimša se snažil prodrat po pravém mantinelu, ale o puk přišel.
     
    49:29
    Nahození Klimši od modré čáry končí ve výstroji brankáře Sejpala. Vhazovat se bude po levici kolínského gólmana.
     
    49:49
    Král nahodil puk po mantinelu za domácí branku, tam se zmocnil kotouče Ciura a soupeře do další akce nepustil.
     
    50:55
    Krenželok v souboji u mantinelu fauloval kolínského hráče a hosté mají jednu z posledních možností na to zahájit jízdu za obratem.
     
    51:28
    Po přihrávce Šafránka střílel z pravého kruhu Krejčík, jeho ránu k levé tyči brankář Šimboch koncem hole vyrazil.
     
    52:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín využil přesilovou hru. Rychlou kombinaci mezi Čápem a z pravé strany nahrávajícím Králem zakončil z předbrankového prostoru přesnou střelou pod břevno JAN VESELÝ! Asistence: Zdeněk Král, Zdeněk Čáp – 2:1.
    52:06 Jan VESELÝ - 2:1
     
    52:38
    Nepřesné nahození Zahradníčka od vlastní modré čáry prolétlo kolem většiny hráčů až k zadnímu mantinelu – zakázané uvolnění, vhazování před Šimbochem.
     
    53:32
    Pieglovo nahození od modré čáry prolétlo kolem Šimbochovy pravé tyče, domácí se dostali k puku a na chvíli jej dostali do středního pásma.
     
    54:25
    Zumr zkusil z pravého kruhu vystřelit přes klečícího Matyáše, puk prolétl přes domácího obránce, ale brankář Šimboch byl pozorný a kotouč odrazil za branku.
     
    55:08
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byl gól! Šimboch chtěl sklepnout nahození pro spoluhráče za brankou, tam se puku zmocnil Krejčík, přihrál Veselému, ten ještě u pravé tyče neusměrnil puk do brány, ale kotouč se dostal ke ŠTĚPÁNU MATĚJČKOVI, který už měl lehkou práci a trefil odkrytou bránu! Asistence: Jan Veselý, Lukáš Krejčík – 2:2.
    55:08 Štěpán MATĚJČEK - 2:2
     
    55:26
    Rozhodčí signalizovali vyloučení, poté co gólman zřejmě zahrál puk do hlediště. Kolínští protestovali, nakonec vyloučení ani po dlouhé debatě rozhodčích neodvolali. Trest odpykává Jan Veselý.
     
    56:12
    Tyčka zazvonila po střele jednoho z domácích hráčů z pravého kruhu.
     
    57:03
    Šedivého střelu vyrazil brankář Sejpal vedle sebe, následně se pokkoušel dorazit puk do brány Christov, ale neuspěl.
     
    57:50
    Ciurova sražená střela od modré čáry zamířila jen do rohu hřiště.
     
    58:15
    Ciura střílel zpoza kruhů, brankář Sejpal vyrazil puk vedle sebe, ale Martynek z bezprostřední blízkosti černou gumu neprotlačil do brány.
     
    58:48
    Kolínští předvedli rychlý brejk, který na druhé straně zakončil prudkou střelou z levé strany Čáp, brankář Šimboch levým betonem puk vykopl na druhou stranu.
     
    59:17
    Čáp vystřelil puk od červené čáry na frýdeckou branku, Šimboch střelu vyrazil, jenže nemusel, neboť hosté byli v ofsajdu.
     
    59:49
    Šedivý našel přihrávkou od pravého mantinelu za kruhy Szturce, který střelou z první nechal vyniknout brankáře Sejpala. Kolínský gólman roztáhl nohy a puk vyrazil vedle brány.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ve třetí třetině diváci viděli tři góly. Domácí dostal do dvoubrankového vedení Bartoš, jenže pak zaúřadovali Kolínští. Nejprve přesilovou hru využil Veselý a poté vyrovnal na aktuálních 2:2 Matějček. O vítězi tohoto duelu rozhodne pětiminutové prodloužení se třemi hráči na každé straně, nebo samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:30
    Štohanzl jako první zavezl puk do útočného pásma, ale Kolínští o něj u mantinelu za domácí brankou přišli.
     
    61:31
    Szturc si několikrát v útočném pásmu vyměnil puk s Peterkem, ale pak kotouč vyvezl do středního pásma a nechal oba týmy vystřídat.
     
    62:22
    Zbořil se proháčkoval mezi dvěma hráči, najel si až před branku, ale forhendovou střelou nedokázal zvednout puk nad Sejpalův beton.
     
    62:45
    Po pokusu kolínského hráče z pravé strany skončil puk za mantinelem.
     
    63:53
    Teper s Šedivým dlouho míchali s pukem v útočném pásmu, pak už to frýdeckého obránce nebavilo a vrátil se do středního.
     
    64:23
    Peterek dostal přihrávku na levou stranu, najel si před branku, ale tam nepřekonal brankáře Sejpala!
     
    64:45
    V dobré pozici střílel Christov, jeho ránu z hranice levého kruhu brankář Sejpal schoval do lapačky.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    V prodloužení gól nepadl, přestože domácí hokejisté měli šance na rozhodnutí. O druhém bodu si zahrají hráči v nájezdech.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se odhodlal k nájezdu Šedivý, zkusil kličku do forhendu, ale střelou k pravé tyči brankáře Sejpala neprostřelil.
    Ondrej ŠEDIVÝ
     
    1. série
    0:0
    Na druhé straně neuspěl ani Krejčík, proti kterému vyjel Šimboch a zneškodnil jeho střelu.
    Lukáš KREJČÍK
     
    2. série
    0:0
    Lyszczarczyk zkusil střelu mezi betony, ale Sejpal tam nenechal prostor.
    Alan LYSZCZARCZYK
     
    2. série
    0:0
    Ani Král střelou pod vyrážečku neprostřelil brankáře Šimbocha.
    Zdeněk KRÁL
     
    3. série
    0:0
    Peterek zkusil kličku do bekhendu, jenže puk nezvedl dostatečně vysoko a Sejpal jeho střelu vyrazil.
    Jonáš PETEREK
     
    3. série
    0:0
    Šafránek nejprve naznačil střelu švihem a poté minul branku.
    David ŠAFRÁNEK
     
    4. série
    0:0
    Bartoš orazítkoval jen zadní mantinel.
    David BARTOŠ
     
    4. série
    0:1
    Čížek krásnou kličkou do forhendu poslal brankáře Šimbocha na párek a uklidil puk do prázdné brány.
    Václav ČÍŽEK
     
    5. série
    0:1
    David Klimša neproměnil rozhodující nájezd a přisoudil druhý bod hráčům z Kolína.
    David KLIMŠA
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SC Kolín.
    Autorem vítězné branky je VÁCLAV ČÍŽEK.
    Václav ČÍŽEK - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Viděli jsme dramatické utkání se šťastným koncem pro Kolín. Kozlové si ze slezského tripu odváží čtyři body. Po vítězství 3:2 po prodloužení v Havířově dnes vyhráli stejným výsledkem, ale až v nájezdech a v tabulce se posunuli se dotáhli na dvanáctibodové Přerov s Porubou.

    Frýdek-Místek se rovněž tabulkově posunul, po zisku bodu přeskočil Ústí nad Labem a s devíti body je na třináctém místě.
     
    Z chladné Polárky je to dnes vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (18:37:39)
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 28. Zbořil (Matyáš, Lyszczarczyk), 45. David Bartoš (O. Šedivý, J. Michálek) – 53. Jan Veselý (Z. Král, Čáp), 56. Matějček (Jan Veselý, L. Krejčík), rozh. náj. V. Čížek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ondrej Šedivý (FRM)
    0:0   Lukáš Krejčík (KOL)
    2. série:
    0:0   Alan Lyszczarczyk (FRM)
    0:0   Zdeněk Král (KOL)
    3. série:
    0:0   Jonáš Peterek (FRM)
    0:0   David Šafránek (KOL)
    4. série:
    0:0   David Bartoš (FRM)
    0:1   Václav Čížek (KOL)
    5. série:
    0:1   David Klimša (FRM)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Foltán) – Zbořil, Matyáš, Ciura, Teper, D. Krenželok, Zahradníček, J. Michálek – O. Šedivý (A), David Bartoš, R. Szturc – Lyszczarczyk, Komorski, Martynek (A) – Christov (C), Peterek, Klimša – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Sajdl) – Piegl, Čáp, Váchal, Kukla, Kachyňa, V. Čížek (A), Klodner – Jankovský, David Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Morong, Jan Veselý – Zumr, Štohanzl, Matyáš Svoboda – Jaroslav Dvořák, Matějček, Petržilka.

    Rozhodčí: Jechoutek, Vrba – Kleprlík, Otáhal.

    Diváci: 696
    thejrc.org