Frýdek-M. – Kolín 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Frýdek-Místek
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:0)
SC Marimex Kolín
Neděle 10.10.2021, 16:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Václav ČÍŽEK - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SC Kolín.
    Autorem vítězné branky je VÁCLAV ČÍŽEK.
     
    64:23
    Peterek dostal přihrávku na levou stranu, najel si před branku, ale tam nepřekonal brankáře Sejpala!
     
    62:22
    Zbořil se proháčkoval mezi dvěma hráči, najel si až před branku, ale forhendovou střelou nedokázal zvednout puk nad Sejpalův beton.
     
    55:26
    Rozhodčí signalizovali vyloučení, poté co gólman zřejmě zahrál puk do hlediště. Kolínští protestovali, nakonec vyloučení ani po dlouhé debatě rozhodčích neodvolali. Trest odpykává Jan Veselý.
    55:08 Štěpán MATĚJČEK - 2:2
     
    55:08
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byl gól! Šimboch chtěl sklepnout nahození pro spoluhráče za brankou, tam se puku zmocnil Krejčík, přihrál Veselému, ten ještě u pravé tyče neusměrnil puk do brány, ale kotouč se dostal ke ŠTĚPÁNU MATĚJČKOVI, který už měl lehkou práci a trefil odkrytou bránu! Asistence: Jan Veselý, Lukáš Krejčík – 2:2.
    52:06 Jan VESELÝ - 2:1
     
    52:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín využil přesilovou hru. Rychlou kombinaci mezi Čápem a z pravé strany nahrávajícím Králem zakončil z předbrankového prostoru přesnou střelou pod břevno JAN VESELÝ! Asistence: Zdeněk Král, Zdeněk Čáp – 2:1.
     
    50:55
    Krenželok v souboji u mantinelu fauloval kolínského hráče a hosté mají jednu z posledních možností na to zahájit jízdu za obratem.
     
    45:57
    Martynek našel od pravého mantinelu Matiaška, domácí jeli dva na jednoho a Čmiel tvrdou střelou z levé strany minul kolínskou branku!
    44:27 David BARTOŠ - 2:0
     
    44:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Šedivý zavezl puk do útočného pásma, zamíchal s pukem na pravé straně a počkal si, až mu DAVID BARTOŠ nabruslí před bránu. Zkušený útočník našel Bartoše před bránou a ten už měl jednoduchou pozici na to, aby uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Ondrej Šedivý, Jakub Michálek – 2:0.
     
    39:51
    Ještě v závěru druhé třetiny je tady přesilová hra pro Kolín. Peterek byl vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    38:45
    Martynek přihrál od mantinelu do jízdy Lyszczarczykovi, který ještě přisunul puk před bránu Komorskému, ale polský útočník nedokázal protlačit puk přes Sejpalův beton.
     
    31:48
    Christov dostal přihrávku za obranu, měl dost času na to něco vymyslet, nakonec v samostatném úniku zvolil střelu mezi betony, jenže Sejpal jeho úmysl vystihl a puk vyrazil.
    27:41 Mikuláš ZBOŘIL - 1:0
     
    27:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Střela MIKULÁŠE ZBOŘILA po ledě od modré čáry propadla až do kolínské brány! Asistence: Jakub Matyáš, Alan Lyszczarczyk – 1:0.
     
    27:00
    Krenželokovu přihrávku zachytil Král, hosté rozjeli protiútok dva na gólmana, ale přihrávku Jankovského Král neusměrnil za záda Šimbocha!
     
    26:23
    Dobrá práce brankáře Šimbocha, který zastavil únik Petržilky z pravé strany a nenechal se překonat. Později lapil také střelu Jankovského zpoza kruhů.
     
    23:37
    Šedivý si zajel po mantinelu pro vyhozený kotouč, nabruslil si z pravé strany před Sejpala, ten se položil na led jako Dominik Hašek a bekhendovou střelu frýdecko-místeckého útočníka vyrazil!
     
    23:08
    Jankovský si v levém kruhu nachystal puk na střelu a poté prudkou ranou zápěstím orazítkoval horní tyč Šimobochovy brány!
     
    16:14
    Polský reprezentační obránce Bartosz Ciura fauloval a Kolín si zahraje druhou přesilovou hru. Ciura byl vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    08:46
    Přesilovku si zahrají domácí, Král sekl jednoho z frýdeckých hráčů a čeká ho dvouminutový odpočinek na trestné lavici.
     
    03:31
    Kolín si zahraje první přesilovou hru. Teper u mantinelu podrazil jednoho ze soupeřů a čeká ho dvouminutový trest.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 28. Zbořil (Matyáš, Lyszczarczyk), 45. David Bartoš (O. Šedivý, J. Michálek) – 53. Jan Veselý (Z. Král, Čáp), 56. Matějček (Jan Veselý, L. Krejčík), rozh. náj. V. Čížek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ondrej Šedivý (FRM)
    0:0   Lukáš Krejčík (KOL)
    2. série:
    0:0   Alan Lyszczarczyk (FRM)
    0:0   Zdeněk Král (KOL)
    3. série:
    0:0   Jonáš Peterek (FRM)
    0:0   David Šafránek (KOL)
    4. série:
    0:0   David Bartoš (FRM)
    0:1   Václav Čížek (KOL)
    5. série:
    0:1   David Klimša (FRM)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Foltán) – Zbořil, Matyáš, Ciura, Teper, D. Krenželok, Zahradníček, J. Michálek – O. Šedivý (A), David Bartoš, R. Szturc – Lyszczarczyk, Komorski, Martynek (A) – Christov (C), Peterek, Klimša – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Sajdl) – Piegl, Čáp, Váchal, Kukla, Kachyňa, V. Čížek (A), Klodner – Jankovský, David Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Morong, Jan Veselý – Zumr, Štohanzl, Matyáš Svoboda – Jaroslav Dvořák, Matějček, Petržilka.

    Rozhodčí: Jechoutek, Vrba – Kleprlík, Otáhal.

    Diváci: 696
    thejrc.org