Jihlava – Prostějov 1:4 (kon.) | Vsetín – Sokolov 3:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:1 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 1:2 (4:5 po s.n.) | Přerov – Slavia 5:3 (kon.)
Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
HC Slavia Praha
Pondělí 11.10.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zdravím všechny příznivce ledního hokeje z přerovské MEO Arény! Chance liga dnes bude pokračovat zápasy 10. kola, v němž domácí HC ZUBR Přerov bude měřit síly s klubem HC Slavia Praha. Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin.
     
    HC Slavia Praha
    Slavia je letos jedním z nejproduktivnějších celků. V raném začátku sezony se jí dařilo a dohromady nastřílela už 37 gólů. Zejména díky úvodnímu debaklu 10:4, který zasadila Havířovu, jsou pak její forvardi Tomáš Knotek (6+11) a Petr Kafka (4+11) na čele bodování Chance ligy. Na svěřence Jiřího Vebera, Pavla Kolaříka a Romana Málka však již nastoupili silnější soupeři z vrchu loňské tabulky a momentálně jsou už tři zápasy bez bodu. Pokaždé navíc inkasovali hodně gólů – s Jihlavou padli 3:7, ve Vsetíně 0:5 a s Porubou 1:5.
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerovský tým vedený trenéry Kočarou, Grofem a Sklenářem zatím se svými výsledky nemůže být stoprocentně spokojen. Zubři totiž uhráli totiž jen polovinu bodů, a zatímco na vlastním ledě vítězí, venku se jim nedaří. Nyní přichází řada na další domácí kolo – a pakliže Přerovu střídavý trend vydrží, tak je čeká i pátá výhra. MEO se potýká od začátku sezony s marodkou a v plné sestavě s klíčovými hráči se zatím ještě pořádně nepředvedlo. I tím je možné vysvětlovat nekonzistentní výsledky jinak ambiciózního celku, jemuž bodováním vévodí Tomáš Doležal (2+8), zatímco pouhé tři branky v osmi zápasech stačí k pozici prvního střelce Janu Süssovi (3+2).
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY:
    Chance liga 2020/2021:
    30. 9. 2020 | Slavia – Přerov | 3:2
    10. 10. 2020 | Přerov – Slavia | 4:2

    Chance liga 2019/2020:
    23. 9. 2019 | Slavia – Přerov | 3:0
    13. 11. 2019 | Přerov – Slavia | 2:4
    30. 12. 2019 | Přerov – Slavia | 4:1
    18. 1. 2020 | Slavia – Přerov | 4:2
    15. 2. 2020 | Přerov – Slavia | 2:3p
    4. 3. 2020 | Slavia – Přerov | 2:4
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – Černý, Krisl, Kubeš, Hrabal, Hamrlík, Seemann, Gréč – T. Doležal, Pšurný, Süss – Kratochvil, Herman, Jakub Svoboda – M. Svoboda, Dvořák, Novák – Jan Svoboda, Indrák, Král.

    HC Slavia Praha: Málek (Michajlov) – Krejčí, Nilsen, Duda, Veber, Havel, Hovorka – Kafka, Knotek, Všetečka – Poletín, Machač, Kružík – Vlček, Žejdl, Ondráček – J. Doležal, Kern, Šteiner – Brož.

    Rozhodčí: Jechoutek, Šudoma – Kučera, Vašíček.
     
    Utkání za malou chvíli začne, obě mužstva již nastupují na ledovou plochu. Domácí Zubři budou oblékat modré dresy, zatímco jejich soupeř dnes nasadil světlou variantu dresů, tedy bílou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování jde za hosty.
     
    00:30
    Krisl nastřelil přímo před sebou stojícího Všetečku a ten se hned ze startu mohl pustit do přečíslení. Z akce Slavie však nakonec nic nevzniklo.
     
    00:58
    Přečíslení se objevilo na druhé straně a vypadalo mnohem nebezpečněji! Jakub Herman jej od pravého mantinelu řídil, krásnou kličkou přelstil obránce a hledal u vzdálenější tyče postaveného Kratochvila. Ten zakončoval do volného prostoru branky, ale Málek tam stihl na poslední chvíli natlačit svůj beton!
     
    01:51
    A další slibně vypadající šanci mělo domácí MEO. Třetí útok vyprodukoval střelu, která Málkovi vypadla zcela jistý nebyl ani v následných dorážkách.
     
    02:13
    Málek si připisuje další zákrok, z pravého kruhu jej otestoval Král.
     
    03:08
    Na opačné straně obsadila útočnou třetinu Slavia, Kafkova střela ale skončila zblokována v ochranné síti.
     
    03:37
    Zakázané uvolnění domácího celku.
     
    04:01
    Klimeš se angažoval v domácí rozehrávce, pomohl ale akorát Vlčkovi dostat se na puk. Ten však v rohu kluziště sám upadl.
     
    05:23
    Slavia předvedla rychlý přechod do útočné třetiny a dlouho v ní držela Zubry uzamčené. Nilsenova střela ale nesnesla příliš přísné parametry.
     
    06:01
    Ofsajd hostů.
     
    06:09
    A nyní přichází pro změnu ofsajd hostujícího celku, jenž do MEO Arény dorazil z hlavního města.
     
    06:36
    Robert Černý ve vysoké rychlosti zavezl puk do útočného pásma, což se poté snažil zužitkovat Süss, ten ale nakonec musel svádět bruslařský souboj s Poletínem směrem k domácí brance.
     
    07:43
    Domácí uspěli na buly a Málek ihned pálil z ostrého úhlu. Puk zůstává na hokejkách Přerova.
     
    08:05
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Žejdl – 2 min., hákování).
     
    08:29
    Hrabal vyslal přihrávku na střelu Jakubu Svobodovi, gólman Málek si ale na střelu udělal dobrý výhled a schoval ji do lapačky.
     
    09:09
    Přesilovková formace Zubrů byla pořádně aktivní a obzvláště proti střelám Jakuba Svobody a následným dorážkám Kubeše se musel Málek rychle otáčet.
     
    09:40
    Neméně aktivní je i první útok domácích, puk se už ale nyní nachází mimo pásmo Pražanů.
     
    10:05
    Ze strany Přerova, který má jednu z nejhorších přesilovek v lize to nebylo vůbec špatné představení, procenta úspěšnosti si ale zatím nenavyšuje, Žejdl je zpátky ve hře a Slavia je kompletní.
     
    10:31
    Zakázané uvolnění Zubrů.
     
    11:42
    Zatím sledujeme dobrý útočný hokej, ve kterém má celkově navrch spíše domácí celek. Po ubráněném oslabení ale podniká nájezdy do útoku i červenobílý tým.
     
    12:36
    Další zakázané uvolnění přerušuje hru, tentokráte z hokejek Slavie.
     
    12:45
    Přerov uspěl na vhazování v útočném pásmu a rychle posunul kotouč do chumlu v přebrankovém prostoru. Z něj puk vydoloval domácí Doležal, neměl ale příliš času na zakončení, které skončilo přízemní pomalou střelou, kterou Málek zneškodnil betonem.
     
    13:10
    V krátkém čase předvedl dvakrát icing zase domácí Přerov.
     
    14:16
    Jan Svoboda jemným přiťuknutím puku prostrčil do velké šance Tadeáše Krále, který z volného prostoru ve velké rychlosti otečkoval Málkovo rameno!
     
    15:02
    Zubři budou hrát druhou přesilovku, Hrabal vybojoval mezi dvojicí napadajících hráčů v rohu vlastního pásma faul.
     
    15:32
    Signalizovaná výhoda stále pokračuje, Přerov je v útočném pásmu v šesti s pukem na holi.
     
    15:41
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Robin Všetečka – 2 min., faul kolenem).
     
    15:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dočkali a po dlouhé době využívají přesilovou hru! Tentokráte se s tím příliš nepárali, jelikož uspěli na buly a na střeleckou misi vyslali JAKUBA KUBEŠE, který z mezikruží nádherně trefil levý horní rožek Málkovy branky! Na využití jim stačilo pouze 7 sekund. Asistence: Jakub Svoboda, J. Herman.
    15:48 Jakub KUBEŠ - 1:0
     
    16:38
    Šteiner střílel přes hokejku Hrabala neúspěšně.
     
    17:19
    První třetina je zatím plná icingů, další na pomyslné konto zapisují Hanáci.
     
    17:27
    Slavia sice vyhrála buly v útočné třetině na svoji stranu, Matouš Kratochvil toho ale rychle využil, puk uzmul a společně s Jakubem Svobodu přebruslili hostující beky! Druhý jmenovaný nebyl daleko vsítění druhé branky Přerova!
     
    17:38
    Skóre v dovednostní disciplíně zakázaných uvolnění se pokouší Slavia zkorigovat dalším vyhozeným kotoučem ke Klimešovi na svoji stranu. Buly před Málkem.
     
    17:59
    Žejdl ujel s Ondráčkem do přečíslení, druhého jmenovaného, tedy zakončujícího forvarda s číslem 36 si ale Klimeš v přesunu skvěle pohlídal!
     
    19:00
    Je rozehrána poslední minuta první třetiny.
     
    19:28
    Málek schoval Indrákův pokus do lapačky, pokračovat se bude po jeho levici.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hned první minuta nabídla přečíslení na každé straně, ani Všetečka, ani Herman s Kratochvilem ale skóre neotevírali. Hrál se dobrý útočný hokej v tempu, na což navázali domácí v první přesilovce. Zubři byli střelecky aktivní a výhoda byla poměrně zdařile sehraná, chybělo jí však to klíčové. Gól. Toho se Přerované dočkali v 16. minutě, kdy se dostali k druhé přesile a už za 7 vteřin ji ukončovali. Po vyhraném buly si totiž do mezikruží najel Jakub Kubeš a krásnou střelou do levého horního růžku otevřel střelecké statistiky dnešního večera, který bude další třetinou pokračovat přibližně v 18:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Po buly puk Zubři nahazují do útočné třetiny.
     
    20:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři hned ze startu navyšují svoje vedení, čemuž slávistická obrana prakticky pouze přihlížela! Na levém kruhu nechala spoustu času na střelu Krislovi, který trefil Málkův beton. Od něj se puk odrazil na nehlídaného Süsse, jenž zblízka zasunul puk za brankáře a zapsal čtvrtou trefu v sezoně! Asistence: J. Krisl.
    20:33 Jan SÜSS - 2:0
     
    22:02
    Hra se stěhuje před Málka, ofsajd Slavie byl posouzen jako úmyslný.
     
    22:57
    Hosté hrají v signalizované početní výhodě, Přerov půjde do čtyř.
     
    23:10
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Svoboda – 2 min., sekání).
     
    23:32
    Matěj Svoboda pošetřil Přerovu cenné vteřiny, část ochozů dokonce rozradostnil, když rozvlnil Málkovu síť. Naneštěstí pro Zubry ale pouze z vnější strany.
     
    24:09
    Zubři doposud bránili velmi dobře, nyní ale půjdou hrát do tří!
     
    24:09
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matěj Novák – 2 min., držení).
     
    24:20
    Slavia má k dispozici velmi dobrou příležitost na snížení v podobě minutové dvojnásobné přesilovky. Puk kontroluje na svých hokejkách.
     
    24:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A podobně jako domácím v první třetině, Slavii netrvalo příliš dlouho přesilovku využít, konkrétně jí tedy stačilo 18 vteřin! Z levého kruhu dostal křižnou přihrávku od Kafky TOMÁŠ KNOTEK, jenž sice nestřílel z první a Klimeš se tak stíhal přesunou na opačnou stranu, přesto však našel mezi gólmanem a brankou skulinu a snížil povedenou střelou z pravého kruhu! Asistence: P. Kafka, D. Krejčí.
    24:28 Tomáš KNOTEK - 2:1
     
    25:33
    Slavii zbývá 36 vteřin ještě z trestu Nováka, vhazování před domácí brankou.
     
    25:57
    Poletín protečoval Krejčího střelu pouze do rohu kluziště.
     
    26:09
    Přerov už hraje v plném počtu, Slavia ale nadále tlačí. Ve srovnání jí několika skvělými zákroky zabránil Klimeš.
     
    27:08
    Přihrávka Nováka v protiútoku vyletěla vysoko nad hlavy hráčů, gólman Málek si ji ale lapačkou našel.
     
    27:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři znovu odskakují do dvoubrankového vedení! Jejich třetí útočná formace předvedla pěkný tah na branku a dočkala se! Novák nejprve ve velké šanci neuspěl s dorážkou, puku se ale zanedlouho chopil Kubeš, který se prokličkoval mezikružím až do zakončení. Na něj ještě Málek stačil, dorážku FILIPA DVOŘÁKA do odkryté klece už ale zneškodnit nemohl! Asistence: J Kubeš, M. Novák.
    27:56 Filip DVOŘÁK - 3:1
     
    28:31
    Jeden ze Slávistů se dostal do samostatného úniku na branku, v němž byl faulován Matyášem Hamrlíkem. Byť byl osekáván, dokázal zakončit, a sudí následně situaci nevyhodnotili jako takovou, která by žádala trestné střílení. Hosté jdou za přesilovou hrou.
     
    29:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    S neodpískaným trestním střílením si Slavia nemusí dělat starosti, využívá totiž druhou přesilovku v této třetině! Střelcem branky se pravděpodobně za přispění Hrabalovy teče stává TOMÁŠ KNOTEK, který tak Slavii opět vrací na dostřel jednoho gólu! Bez asistence.
    29:10 Tomáš KNOTEK - 3:2
     
    30:06
    Polovina utkání je za námi, hosté vyvážejí puk do útoku od vlastní branky.
     
    30:15
    Radek Havel dobrým zákrokem holí zabránil Zubrům v přečíslení, puk na Doležala neprošel.
     
    30:31
    Buly po Málkově levé ruce.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Filip Vlček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., podrážení).
     
    31:16
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách, šikovnou kličku a dobrou střelu si nyní v útočném pásmu dovolil Robert Černý.
     
    32:02
    Přerov byl v útočné čtveřici velmi aktivní a dostal Slavii pod tlak. Červenobílí už však kotouč získali pod svoji kontrolu a hru zklidnili.
     
    32:45
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    34:13
    Sledujeme pasáž, kde puk létá ze strany na stranu a hra nabrala opravdu vysokou rychlost.
     
    34:46
    Zápas začíná nabírat i na emocích, rozmíšku čtyř hráčů před Klimešem nakonec sudí neřeší žádnými tresty.
     
    35:33
    Hru přerušuje odpálený kotouč z přerovského pásma s dotykem domácí střídačky.
     
    36:23
    Slavia je v této třetině směrem dopředu o poznání aktivnější a také je relativně přesná v kombinování. Poslední akci zakončil z pravého kruhu Nilsen, Klimeš ale jeho pokus dobře sledoval.
     
    37:35
    Po delší době se do útoku podívali i domácí. Krisl mířil na zadní tyč nepřesně.
     
    38:11
    Jan Svoboda se v rychlém protiútoku ocitl ve velké šanci u levé tyče, ale puk promáchl!
     
    38:23
    Na opačné straně si další dobrý zákrok proti Vlčkově střele připisuje Lukáš Klimeš.
     
    38:57
    Jakub Svoboda nápřahem poslal puk do Málkovy lapačky, bude se pokračovat vhazováním v pásmu hostů.
     
    39:21
    Pšurný byl aktivní se Süssem za slávistickou brankou, soupeř se ale dokázal dostat na kotouč. Rychlý kontr Slavie poté dopadl ztrátou.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Do střeleckých statistik se zapisovalo hned po půlminutě druhé třetiny, když Slávisté nechali střílet Krisla a poté ještě dorážet Jana Süsse. Zubři se poté dostali do dvojitého oslabení a Klimeš poprvé inkasoval. Po křižné přihrávce sice Tomáš Knotek zpracovával kotouč, z pravého kruhu ale nakonec domácího brankáře překonal. O tři minuty později ale Přerov znovu odskočil. Kubeš prošel středem, Málka nepřekonal, ale zpoza branky našel Filipa Dvořáka, jenž přes rozhozenou defenzivu Slavie zakončoval do odkryté branky. Slavia ale brzy opět snížila v přesilovce a znovu zakončoval z pravého kruhu Tomáš Knotek, který nastřelil Hrabala, od něhož puk zamířil do branky. Třetí třetina začne přibližně v 19:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Slavia má hned na úvod prakticky celou dvouminutovou přesilovku.
     
    40:06
    Krejčí získal buly pro hosty v útočné třetině nahozením z půlky hřiště, které Klimeš schoval do výstroje.
     
    40:54
    Skvělý Málek teď zachránil Slavii od inkasování ve vlastní přesilovce! Obraně Slavie ujel Novák, který se přes dotírání beků dostal do zakončení. Natahoval se i po puku k dorážce, ale Málek se natáhl a puk mu brankařskou holí vleže vypíchl!
     
    41:59
    Přerov se zvládl ubránit bez větších potíží a hraje v plném počtu.
     
    42:28
    Nebezpečně vyhlížela dorážka hostujícího Doležala u levé tyče, tam se ale velmi dobře přesunul brankář Klimeš.
     
    42:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Kern – 2 min., sekání).
     
    43:05
    Slavia na úvod oslabení vyhazuje puk ven z pásma.
     
    44:42
    Slavia domácí přesilovku dobře roztahala a až na její samotný závěr se Zubři dostali do útočné třetiny. Krislova střela ale chumlem hráčů neproletěla.
     
    44:53
    Hosté rovněž zvládli oslabení odehrát bez problémů.
     
    45:10
    Ofsajd Pražanů.
     
    45:38
    Třetí útok Přerova předvedl neutuchající hlad po brance a na několikátý pokus se probojoval do pásma Matěj Novák, který ladně vymíchal několik hráčů a předhodil puk volnému Janu Svobodovi! Ten byl však až příliš blízko Málka, aby se mu povedlo jej překonat!
     
    45:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Patrik Machač – 2 min., sekání).
     
    46:25
    Počet hráčů na ledě se srovná, Josef Hrabal jde pykat na trestnou za podrážení.
     
    46:42
    Slávistickou střídačku nyní opustil Petr Kafka, který kulhajíc zamířil do šaten. Doufejme, že bude brzy v pořádku.
     
    47:18
    Sledujeme četné souboje ve středním pásmu, za dvacet vteřin začne zkrácená přesilovka Slavie.
     
    47:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Zubrům se povedlo ubránit první útočný nájezd hostů, vyhozený kotouč ale doletěl pouze na hokejku TOMÁŠE KNOTKA, který hezky prostřelil Klimeše a zapisuje hattrick! Svěřenci Vebera dnes vstřelili zatím všechny góly v přesilových hrách! Bez asistence.
    47:53 Tomáš KNOTEK - 3:3
     
    48:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Knotek – 2 min., hákování).
     
    49:02
    Jakub Svoboda dnes tvoří v přesilovce vzadu pár s Hrabalem. Ten mu nabil na další ránu z nápřahu, která končí ve výstroji Málka.
     
    49:10
    Slavia vybojovala puk na buly, Poletín vyhazuje.
     
    49:45
    Sudí po Hrabalově střele ztratil puk z dohledu a hru přerušil, přestože by správně měla pokračovat. Další buly před Málkem.
     
    49:51
    A puk teď nyní prokazatelně vyletěl ven z kluziště. Další přerušení.
     
    50:12
    Zubři byli vyhnání na vlastní polovinu a útočné pásmo musejí dobývat nanovo.
     
    50:41
    Zubři si dnes rovněž vyzkoušejí hru proti třem, bude to ale pouze na deset vteřin. Ondráček usedá ke Knotkovi za podrážení.
     
    50:51
    Hrabal trefil pouze bránícího Slávistu, který rychle vyhazuje. Hosté ve čtyřech.
     
    51:56
    Puk je opět u Klimeše, kam ho se štěstím dovezl Kern.
     
    52:13
    Pšurný měl obrovskou šanci, když se k němu odrazil puk v momentě, kdy byl zcela sám před Málkem! Zblízka jej ale nepřekonal!
     
    52:41
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    53:31
    Vhazování opět před Málkem. Zubři jsou nyní v solidním tempu, jelikož Slavia byla už čtyřikrát v tomto dějství na trestné. Přerovská úspěšnost v početních výhodách ale není zdaleka tak dobrá, jako u hostujícího soupeře, a proto pokračujeme nadále za stavu 3:3.
     
    54:31
    Přerovští odpálili puk pouze na hokejku Ondráčka, jehož rychlá reakce vedla ke střele, která jen těsně proletěla kolem zadní Klimešovy tyče.
     
    55:15
    Robert Černý zasekl svůj pohyb a udělal si prostor na prudkou střelu, kterou však sejmul pouze Málkovu láhev z horní sítě.
     
    56:00
    Hrabal se snažil získat prostor pro střelu, hostující forčeking jej ale vytlačil za modrou čáru.
     
    57:13
    Ofenzivní snahy Slavie brzdí přihrávka rukou.
     
    58:00
    Byly rozehrány poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:24
    Zubrům se po dlouhé době podařilo rychle přejít přes střední pásmo a získat tak dostatek času k zakončení útočné akce. Filip Dvořák střílel z pravého kruhu, Málek si s ním ale poradil.
     
    58:48
    Jakub Svoboda dnes poněkolikáté pálil z nápřahu, Málek jeho střelu vyrazil do ochranné sítě.
     
    58:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se vracejí zpátky do vedení v pro Slavii nejméně vhodnou chvíli, tedy minutu před poslední sirénou! Domácí uspěli na buly v útočné třetině, Černý pálil od modré a JAN SÜSS úspěšně dorážel z předbrankového prostoru za záda Málka! Asistence: R. Černý, R. Pšurný.
    58:56 Jan SÜSS - 4:3
     
    58:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:04
    Slavia to zkouší bez brankáře!
     
    59:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    O dnešním vítězi je rozhodnuto, když Přerov v poslední minutě strhává zápas na svoji stranu! Matouš Kratochvil vybojoval ve středním pásmu puk, do prázdné branky jej ale přenechal JAKUBU SVOBODOVI, který si dnes gól zasloužil! Asistence: M. Kratochvil.
    59:46 Jakub SVOBODA - 5:3
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetinu začali Zubři v oslabení, v něm ale ujel Novák, kterého šikovně zastavil hostující gólman Málek. Vyrovnaná bitva pokračovala, Slavia se ale ve 48. minutě dostala ke srovnání, když Tomáš Knotek zkompletoval přesilovkový hattrick. Spoustu hostujících faulů Zubři neotočili ve svůj prospěch, nakonec ale dramatický závěr zvládli, když po vyhraném vhazování minutu před koncem střílel od modré Černý a Jan Süss dorazil puk za záda Málka. Čtrnáct sekund před koncem ještě přenechal Kratochvil puk Jakubu Svobodovi a ten pojistil vítězství Přerova gólem do prázdné branky. Já se tímto z přerovské MEO Arény loučím a u dalšího přenosu se budu těšit na počtenou! (20:27:01)
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 16. Kubeš (Jakub Svoboda, M. Kratochvil), 21. Süss (Pšurný, Krisl), 28. F. Dvořák (Kubeš, Matěj Novák), 59. Süss (R. Černý, T. Doležal), 60. Jakub Svoboda (M. Kratochvil) – 25. T. Knotek (P. Kafka, Daniel Krejčí), 30. T. Knotek (P. Kafka), 48. T. Knotek


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – R. Černý, Krisl (C), Kubeš, Hrabal, Hamrlík, Seemann, Gréč – T. Doležal (A), Pšurný (A), Süss – M. Kratochvil, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, D. Indrák, Tadeáš Král.
    HC Slavia Praha: R. Málek (M. Michajlov) – Daniel Krejčí, Nilsen, T. Duda, Veber, R. Havel, Mikuláš Hovorka – P. Kafka (C), T. Knotek, R. Všetečka – Poletín (A), P. Machač, Kružík – Vlček, Žejdl, M. Ondráček – J. Doležal (A), Kern, Šteiner – Jaroslav Brož.

    Rozhodčí: Jechoutek, Šudoma – Kučera, Vašíček
    thejrc.org