Kladno – Plzeň 2:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:3 (kon.) | Kobra – Jihlava 1:15 (kon.)
Vítkovice – Poruba 3:1 (kon.) | Hvězda Praha – HC Litvínov 3:2 (po pr.) | Havířov – Třinec 1:7 (kon.)
Mountfield HK – Tábor 4:3 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Slavia – Sparta 4:5 (kon.)
Pardubice – Technika Brno 11:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Přerov – Vsetín 7:3 (kon.)
PZ Kladno – Mladá Boleslav 1:9 (kon.) | Chomutov – Třemošná 8:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Zlín 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:2 (4:0, 3:1, 1:1)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 14.10.2021, 18:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Nejvyrovnanější třetina už na vítězi zápasu nic nezměnila. Daniel Badinka ve třetí části zkompletoval hattrick, jímž přispěl Pirátům k potvrzení předchozí cenné výhry z Plzně, kde Chomutovští dohrávali odložené utkání. (20:28:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Třemošná držela delší dobu pásmo, ale domácí nakonec získali kotouč a ještě se hnali za posledním útokem. Po přejetí útočné modré to na sebe vzal Dautovský, který vyvážel puk, ale Smola vytěsnil jeho ránu lapačkou do rohu.
     
    58:58
    Ofsajd Pirátů.
     
    58:49
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté se prosadili podruhé v utkání zásluhou ŠIMONA MATOUŠKA, jenž byl úspěšný zblízka. Asistence: Vojtěch Tolar.
     
    57:16
    Znovu zvonila konstrukce branky Meteoru. Tentokrát ji rozezvučel Stejskal, který si po střele z levého kruhu ulevil výrazem, který není možné reprodukovat dál.
     
    56:55
    Z boje o puk v rohu po pravici Perůtky vyšli vítězně hosté, jenže Hnát jen lehce nahodil směrem k domácí brance, takže chomutovský brankář v klidu rozehrál holí.
     
    56:25
    Třemošná sice kombinovala v útočném pásmu, ale domácí obrana si vše pohlídala stejně jako na druhé straně Smola pokus Pospíšila z pravého kruhu na bližší tyč.
     
    55:01
    Záhorcovo zaváhání v rozehrávce ve vlastním obranném pásmu hosté gólem nepotrestali, přestože Matoušek byl po přistrčení Kubového sám před Perůtkou. Domácí gólman si na bekhendový blafák hostujícího útočníka velmi dobře počkal a díky roztaženým betonům puk do sítě nepustil.
     
    54:26
    Smola vyřešil další chomutovskou střelu a po buly se hra rychle přelila na druhou stranu, kde Perůtka zneškodnil Matouškův bekhend, po němž domácí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    53:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Čepice na led! DANIEL BADINKA dostal přihrávku do jízdy a s obráncem na zádech se dostal před Smolu, jehož sice napoprvé nepřekonal, avšak dorážku puku volně ležícího v brankovišti už nasměroval na správné místo, takže dovršil hattrick. Asistence: Vojtěch Čihař a Dominik Mišovic.
     
    52:42
    Perůtka vyřešil nepříjemnou střelu z mezikruží a po buly pádili kupředu Piráti, kteří však nezvládli přechod útočné modré podle litery pravidel a je jim odpískán ofsajd.
     
    51:49
    Za hostující obranu si najel na přesný pas z hloubi vlastního obranného pásma Kokman, ovšem samostatný únik zakončil jen do Smoly. Následně puk sebrali hostující beci a vyvezli ho do bezpečí.
     
    51:33
    Hosté trochu se štěstí dostali kotouč z vlastního obranného pásma a postupovali ve třech na dva obránce. Situaci však až ke střele nedotáhli.
     
    50:01
    Po střele od modré dorážel Pluhař, ale neuspěl, takže Čihař se už už řítil sám na Smolu. V poslední chvíli se vrátil Čech a čistě přes hokejku mu puk vysekl.
     
    49:00
    Uhlíkův postup zastavil na zadním mantinelu v rámci pravidel Žižka, z protiútoku minula Pospíšilova střela z pravého kruhu vzdálenější tyč.
     
    48:26
    Dautovský se mezi kruhy dostal k puku, který odehrávali do bezpečí hostující obránci poté, co kotouč poskakoval před jejich brankou. Domácí útočník však trefil jen hráče před sebou.
     
    47:20
    Útočné počínaní Pirátů zahájila dvojice Mišovic – Daniel Badinka přečíslením dva na jednoho, v němž druhý jmenovaný z první kotouč do branky nedopravil. Piráti ještě několik sekund kombinovali, než zasáhl Smola a přerušil hru.
     
    46:23
    Čech dostal do levého kruhu křižnou přihrávku, jenže rána mu nesedla, takže puk jen proplachtil nad domácí brankou. Poté to od modré zkusil ještě Štulc, ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    45:57
    Čihař ve středním pásmu netrefil přihrávku letící vzduchem z rohu obranného pásma Pirátů. Puk doputoval až za hostující branku, takže je Pirátům odpískáno zakázané uvolnění.
     
    45:11
    Dautovský stál úplně sám před Smolou, který proti němu stihl lehce vyjet, takže bekhend domácího forvarda zastavil.
     
    44:44
    Po mezihře v obranném pásmu Pirátů si ve středním pásmu vzal puk Dautovský a zavezl ho do útočného pásma, kde ho udržel, ale následně nepřihrál přesně.
     
    43:49
    Hráči Meteoru vyhazovali z vlastního obranného pásma a proti puku spěchal ze střídačky Stejskal. Nestihl to, takže kotouč vyhel do středního pásma, tudíž se domácí provinili ofsajdem.
     
    42:53
    Centimetry, možná milimetry dělili Čihaře od hattricku. Domácí mladíček si najel z druhé vlny, jenže z pravého kruhu trefil jen tyč a neuspěl ani s dorážkou ze vzduchu.
     
    42:23
    Pospíšil zavezl puk do útočného pásma, kde o něj Piráti bojovali u pravého mantinelu. Dautovský ho získal, najel si na osu, ale Smolu neprostřelil.
     
    41:49
    Stejskalovi utekl ve středním pásmu puk, čehož využil Sochor, který ho sebral, na nic nečekal a pelášil k domácí brance. Zvolil střelu z pravého kruhu s níž si Perůtka poradil.
     
    40:32
    Kubový si mezi červenou a útočnou modrou najel na pas z vlastní obranné třetiny a vypadalo to, že přebruslí obránce. Jenže z jeho pravé strany se přihnal Hynek a důrazně ale čistě hostujícího útočníka odstavil od kotouče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Piráti ve druhé části i díky dvěma využitým přesilovkám navýšili vedení, takže je nemusí mrzet ani zatím čestný úspěch Třemošné. Třetí hrací období začne přibližně v 19:59.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Piráti se usadili opět v pásmu, ale Hynkova rána od modré byla nepřesná. Po ní však Chomutovští dál drželi puk, který si na ose vyměnili Stejskal s Kloboučkem, jemuž ale zakončení sjelo z hole a pomalu klouzající kotouč nikdo z domácích do odkryté klece nedorazil.
     
    38:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Mišovic dobrým pohybem zrušil signalizovaný icing, viděl dobře postaveného DANIELA BADINKU, který se nemýlil. Asistence: Dominik Mišovic.
     
    37:49
    Napotřetí už Piráti buly vyhráli, takže mohli vyrazit do útoku. Na konci akce dorážel po střele od modré Kokman, ale Smola odolal.
     
    37:26
    Teď se před Perůtkou odehrála dvě vhazování v rychlém sledu po zákrocích proti střelám Komínka z pravého kruhu a Tolara modré.
     
    37:01
    Matoušek posílal ze středního pásma na zteč Živného, který měl na útočné modré malinký náskok na obránce, jenže mu nevyšlo zpracování přihrávky letící vzduchem, takže z akce nic nebylo. Třemošná ale udržela pásmo a Perůtka si připsal další úspěšný zákrok.
     
    36:15
    Útočnou akci Pirátů zastavil ofsajd.
     
    35:50
    Po icingu Třemošné se sice vhazovalo před Smolou, ale hosté buly vyhráli a vyrazili kupředu. Krištof prověřil Perůtku z levé strany, domácí brankář máchl lapačkou a puk v ní bez potíží ukryl.
     
    34:19
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Ani Perůtka čisté konto neudrží. Střela DAVIDA ŠTULCE od modré cinkla o břevno a zapadla do sítě. Asistence: Václav Komínek.
     
    33:32
    Mišovic posunul z levého křídla na osu najetému Danielu Badinkovi, který však na Smolu nevyzrál.
     
    31:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přece jen využili i druhou přesilovku v utkání, když se ve druhém startu v Extralize dorostu podruhé prosadil TOMÁŠ KOKMAN. Asistence: Dorčo Dautovský a Adam Žižka.
     
    31:14
    Hosté se v oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho, jenže Pluhař nepropasíroval puk přes obránce na Komínka. Třemošná ale zůstala v pásmu a Perůtka se musel mít hodně na pozoru proti dvěma štiplavým ranám Trana od modré.
     
    30:41
    Třemosná po buly dostala kotouč se svého obranného pásma, kam se ale Piráti rychle vrátili a Smola musel zasahovat proti střele od modré, kterou nadvakrát zkrotil.
     
    30:02
    Střídání v týmu HC Meteor Třemošná: ze hřiště odchází Michal Oršulák, přichází Antonín Smola.
     
    30:02
    Horský si najel na zadovku a na ose se dostal ke střele. Podle všeho však skočil na led dříve, než mohl, takže hosté pykají za příliš mnoho hráčů.
     
    28:53
    Daniel Badinka převzal ve středním pásmu pas z vlastní obrany, jenže v situaci jeden na jednoho se proti Sochorovi neprosadil. O pár vteřin později hledal z pravé strany křižnou přihrávkou u pravé Oršulákovy tyče své dvojče, jenže Dominik Badinka se v krkolomné pozici k razantnější střele nesrovnal, takže Oršulák si s jeho pokusem poradil.
     
    28:06
    Třemošná si nyní vytvořila dobrý tlak v útočném pásmu, ovšem Holubec pálil od modré jen do zadního mantinelu a následně Perůtka uklidnil z pohledu Chomutova situaci zákrokem proti střele z pravé strany.
     
    27:42
    Lapačku si nyní protáhl Perůtka proti Štulcově ráně z levého kruhu.
     
    27:18
    Žižkovo nahození prošlo až před Oršuláka, kde doráželi Stejskal s Kokmanem. Ani jeden neuspěl, navíc hostující brankář přišel ve skrumáži o helmu, takže sudí přerušil hru.
     
    26:49
    Hned po buly spěchal kupředu Holubec, proti němuž na obranné modré vytrčil hokejku Žižka a kotouč mu vypíchl. Domácí ale následně nevyšlo založení útoku, takže sudí odpískali zakázané uvolnění Pirátů.
     
    26:28
    Žižkovo nahození od modré srazila obrana Třemošné do ochranné sítě, takže se vhazuje po levici Oršuláka.
     
    25:38
    Dominik Badinka přebruslil všechny bránící hráče, avšak tváří v tvář Oršulákovi ani nadvakrát neuspěl.
     
    24:27
    Stejskal hledal na ose ještě spoluhráče v lepší pozici, ale k němu se puk nedostal. Piráti však udrželi pásmo, takže mohl od modré pálit Hynek. Oršulák vyrazil do brankoviště, kde však sebral před odkrytou klecí puk jeden z hostujících obránců.
     
    23:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají zásluhou VOJTĚCHA ČIHAŘE, k němuž doputoval puk mezi kruhy od zadního mantinelu po kombinaci Dominiků Svobody a Mišovice. Domácí útočník spadající ročníkem ještě mezi deváťaky na nic nečekal a z první poslal puk do branky. Asistence: Dominik Svoboda a Dominik Mišovic.
     
    22:49
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Jan Sochor – 2 min., faul loktem).
     
    22:41
    Po buly dostali hosté puk do útočného pásma, kde několik vteřin pobyli, aniž by ale vystřelili.
     
    21:58
    Daniel Badinka vlétl po pravé straně do útočného pásma, ovšem z kruhu trefil jen Oršulákův plastron, na němž puk zůstal.
     
    21:03
    Oršulák teď chytil střelu, která mířil někde kolem krku. Po zákroku si sundal helmu, aby se mu ulevilo. Hra byla naštěstí v tu chvíli ve středním pásmu, takže hostujícímu brankáři bez masky nehrozila větší újma. Sudí přerušili hru a gólman Meteoru se mohl oklepat, aby pokračoval v duelu.
     
    20:13
    Hned po buly posunul Dominik Badinka na útočné modré puk Mišovicovi, který na nic nečekal a po vjezdu do pásma hned pálil. Ke smůle domácích mimo, takže Oršulák nemusel zasahovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Domácí měli v úvodním dějství jasnou územní i střeleckou převahu, kterou vyjádřili čtyřmi přesnými zásahy. Prostřední třetina začne přibližně v 19:12.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Daniel Badinka upláchl obraně Třemošné, jenže si vlámal zuby na pozorném Oršulákovi. Ten však puk nechytil, čehož využil DOMINIK MIŠOVIC, který pohotově překonal maskovaného mladíka Meteoru. Asistence: Daniel Badinka a Vojtěch Čihař.
     
    17:45
    Uhlíkova střela z levého křídla hned po přejetí útočné modré měla spíš propagační charakter. Perůtka si s ní bez problémů poradil, rychle vyklepal puk z lapačky a rozehrál, aby se nevhazoval v obranném pásmu Pirátů.
     
    16:27
    Po dalším útočném výletě hledal Dominik Badinka skulinu mezi Oršulákovými betony, hostující brankář je včas sklapl k sobě a udržel puk mezi nimi.
     
    15:36
    Po Čihařově zadovce se po puku před odkrytou hostující brankou natahoval na ose Mišovic, jenže na kotouč nedosáhl, takže nemohl skórovat.
     
    14:27
    Piráti se dostali do přečíslení dva na jednoho, na jehož konci střílel z předbrankového prostoru Kokman, ale Oršuláka nepřekonal.
     
    14:11
    Po buly se puk dostal z jedné strany na druhou, až Meteir měl ve vlastním pásmu více klidu na založení akce. Toho využil Štulc, který v útočném pásmu z pravého kruhu prověřil Perůtkovu pozornost. Domácí brankář byl připravený.
     
    13:16
    Hned po buly pálil od modré Hynek, jenže trefil jen střed branky a tím pádem Oršulákův hrudník, na němž hostující brankář puk udržel a nedal domácím šanci dorážet.
     
    13:09
    Piráti to teď zkusili z levé strany, ale Oršulák byl pozorný a vyrazil puk mimo mantinely, takže se vhazuje po jeho pravici.
     
    12:05
    Několik desítek vteřin se hra přelévala ze strany na stranu bez vážnějšího ohrožení branky, což se jal změnit Dominik Badinka. Z pozice obránce vjel po pravém křídle do pásma a našel mezi kruhy Čihaře, jehož pokus však hostující obrana zblokovala.
     
    09:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    V akci byla znovu chomutovská dovjčata, která včera nastoupila i za juniory. Dominik Badinka napřáhl na modré, Oršulák jen vyrazil puk před sebe, kde už číhal pohotový DANIEL BADINKA a poslal kotouč do sítě. Asistence: Dominik Badinka.
     
    08:59
    Dautovský najížděl s obráncem na zádech z pravé strany na Oršuláka, jehož však bekhendem nepřekonal. Hostující brankář utěsnil všechny mezírky u své levé tyčky.
     
    07:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Meteor se sice na krátkou dobu dostal do útočného pásma, ale domácí ho ke střele nepustili, navíc podnikli rychlý výpad do nepřipravené hostující defenzivy. Čihař na sebe navázal obránce a předložil ŠIMONU KLOBOUČEKOVI, který měl ve vlastním oslabení snadnou práci zvýšit chomutovské vedení. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    07:30
    Domácí teď velmi dobře napadají a brání střední pásmo, takže Třemošná se nemůže dostat do útoku.
     
    06:57
    Piráti začali první oslabení duelu vyhraným buly a vyhozením puku až k Oršulákovi.
     
    06:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Záhorec – 2 min., podrážení).
     
    05:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z protiakce jdou domácí do vedení! Po spolupráci dvojčat Badinkových dostal VOJTĚCH ČIHAŘ puk na vrchol brankoviště, odkud prostřelil Oršuláka mezi betony. Asistence: Daniel Badinka a Dominik Badinka.
     
    04:51
    Třemošná vybojovala za domácí brankou puk, který dostal na modrou Hnát. Jeho pokus však byl sražen do rohu, kde puk sebrali domácí a další útočné rejdy uťali.
     
    04:18
    Chomutovští dostali opět puk do svého útočného pásma, jenže Klobouček o něj při výjezdu z rohu přišel, takže nebezpečí pro branku Meteoru se nekonalo. Hosté následně vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    03:13
    Už to vypadalo, že se Piráti dostanou do přečíslení, jenže na útočné modré jim nevyšlo zpracování, takže byl signalizovaný ofsajd, kvůli čemuž museli domácí vyklidit pásmo a nemohli do něj.
     
    02:02
    Chomutovské vyhození mířilo do brankoviště, takže o icing se jednat nemohlo. Oršulák rozehrál na beka, který však v rohu po pravici svého gólmana přišel o puk díky dobré práci Pospíšila, který si najel do střelecké pozice, ale mířil nad branku.
     
    01:05
    Třemošná dostala puk do svého útočného pásma, ale brzy o něj přišla, takže se musel mít na pozoru Oršulák. Puk k němu pomalu doklouzal a obránci nepustili nikoho z chomutovských před branku, takže hostující gólman měl snadnou úlohu.
     
    00:22
    Mišovic vyjížděl od pravého mantinelu na osu a ještě hledal u vzdálenější tyče Čihaře, jenže do přihrávky vložil hůl Štulc a zamezil Pirátům v zakončení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Pokřiky u branek proběhly, hlavní rozhodčí už je rovněž na ledě. Utkání tak může začít.
     
    Hlavní sudí sice ještě schází, ale soupeři se pozdravili na modrých čarách, takže už jen okamžiky dělí mužstva od úvodního buly.
     
    Oba týmy jsou na ledě, už se čeká jen na rozhodčí, aby duel mohl započít.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.

    HC Meteor Třemošná: Oršulák (Smola) – Tolar, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Holubec – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Uhlík, Horský, Komínek, Matějka, Živný, Kačena, Čech.

    Rozhodčí: Folk – Beneš, Povová.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Svěřenci Kamila Koláčka s Angelem Krstevem zastavili naposledy v Plzni sérii tří venkovních porážek. I vinou odložených soubojů se Chomutovští teprve podruhé představí na domácím ledě a stejně jako s PZ Kladno odehrají duel na malé hale ROCKNET ARÉNY, kde budou chtít potvrdit nečekanou výhru z krajské metropole na soutoku čtyř řek. Piráti odehráli o zápas či dva méně než soupeři, přesto jsou zatím nejslušnějším týmem skupiny Západ a mají druhé nejlepší přesilovky.

    POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

    Body: 6.
    Skóre: 31:24.
    Bilance: 2-0-0-4.
    Využití přesilovek: 36 %.
    Oslabení: 87,50 %.
    Trestné minuty: 56.
    Góly v oslabení: 2.
    Brankáři: Alexandr Perůtka – 6 startů/88,83 %, David Štěrba – 1/0 %.
    Nejproduktivnější hráč: Adam Titlbach 13 (9+4).
    Nejlepší střelec: Adam Titlbach 9 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Dominik Badinka 9 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Dominik Badinka 11 (2+9).
    Nejlepší +/-: Jaroslav Pospíšil +7 (+12, -5).
    Nejtrestanější hráč: Adam Žižka 18 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

    Chomutov – PZ Kladno 16:1
    Liberec – Chomutov 4:3
    Mladá Boleslav – Chomutov 5:3
    Hvězda Praha – Chomutov 6:1
    Plzeň – Chomutov 2:4
     
    METEOR TŘEMOŠNÁ

    Svěřenci Dušana Andrašovského se v úvodu základní části střelecky trápili, neboť na první gól čekali až do pátého střetnutí, přičemž čtyřikrát hráli doma. Zatím jedinou výhru zapsala Třemošná, která má nejhorší přesilovky ve skupině Západ, poslední zářijový den díky úspěšnému prodloužení na ledě PZ Kladno.

    POHLED DO STATISTIK METEORU:

    Body: 2.
    Skóre: 8:51.
    Bilance: 0-1-0-7.
    Využití přesilovek: 3,85 %.
    Oslabení: 66,67 %.
    Trestné minuty: 74.
    Góly v oslabení: 1.
    Brankáři: Matyáš Mařík – 5 startů/87,76 %, Antonín Smola – 5/87,67 %.
    Nejproduktivnější hráči: Tomáš Holubec a Jakub Pluhař 3 (2+1).
    Nejlepší střelci: Tomáš Holubec a Jakub Pluhař 2 góly.
    Nejlepší nahrávač: Jan Uhlík 2 asistence.
    Nejproduktivnější bek: Tomáš Holubec 3 (2+1).
    Nejlepší +/-: Oliver Malý 1 (+0, -1).
    Nejtrestanější hráči: Jan Sochor a Jan Uhlík 12 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ TŘEMOŠNÉ:

    Třemošná – Plzeň 0:7
    Třemošná – Mladá Boleslav 2:10
    Třemošná – Karlovy Vary 1:5
    PZ Kladno – Třemošná 3:4pp
    Třemošná – Liberec 1:7
     
    Piráti vs. Meteor

    Po krátké reprezentační pauze jako první naskočili do Extraligy dorostu Chomutovští, kteří už v úterý odehráli jednu z dohrávek odložených klání kvůli rozsáhlé marodce. Naopak Třemošná jde do akce po jedenácti dnech, takže jí může chybět zápasové tempo.

    Duel bude soubojem tabulkových sousedů, po němž se mohou Západočeši přiblížit Severočechům na jediný bod. Naopak Piráti se budou chtít dotáhnout na soupeře před sebou, jimiž jsou pražská Hvězda, Litvínov nebo kladenští Rytíři.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Čihař (Daniel Badinka, Dominik Badinka), 8. Klobouček (Čihař), 10. Daniel Badinka (Dominik Badinka), 20. Mišovic (Daniel Badinka, Čihař), 24. Čihař (D. Svoboda, Mišovic), 32. Kokman (Dautovský, Žižka), 39. Daniel Badinka (Mišovic), 53. Daniel Badinka (Čihař, Mišovic) – 35. Štulc (Komínek), 59. Matoušek (Tolar)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.
    HC Meteor Třemošná: Oršulák (31. Smola) – Tolar, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Holubec – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Uhlík, Horský, Komínek, Matějka, Živný, Kačena, Čech.

    Rozhodčí: Folk – Beneš, Povová
    bahis siteleri