Technika Brno – Poruba 2011 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 5:7 (kon.) | Kobra – Kralupy n. Vltavou 6:1 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 0:8 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 15.10.2021, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    59:41
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Dnes si body z Valašska odvezou nejspíše hosté. ADAM POLÁCH přidává další branku Šumperka a upravuje na 4:2. Asistence: Bez asistence.
     
    51:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Šumperská obrana se držela, ale tuto situaci podcenila. Sýkora se dostal do útočné třetiny po levém mantinelu, neunáhlil se s přihrávkou a vyčíhnul si naprosto volného VOJTĚCHA VRÁNU, který zavěsil po břevno brány bezmocného Ryšavého. Na Lapači to vypadá na drama, Vsetín snížil na rozdíl jedné branky. Asistence: Adam Sýkora a Adam Bachánek.
     
    40:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín do poslední třetiny nastoupil akčně a snižuje na rozdíl dvou branek. Hostujícího gólmana dostali pod tlak Janíček s Bachánkem, šumperská obrana nebyla na svých místech. Janíček naservíroval puk na ADAMA BACHÁNKA, který zacílil přesně k pravé tyči šumperské svatyně. Asistence: Adam Broža a Marek Houser.
     
    38:51
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Pěkná souhra hostů. Do přečíslení dva na jednoho se dostali dva z řad Mladých Draků. Ševčík poslal nádhernou bekhendovou přihrávku na ONDŘEJE ŠOTKOVSKÉHO, který měl už lehkou práci zacílit do téměr odkryté klece domácích. Šumperk se ke konci druhé části hry ujímá vedení 3:0. Asistence: Petr Ševčík a Filip Tomiczek.
     
    18:48
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Nakonec to jsou ale Mladí Draci, komu svědčí větší prostor na ledové ploše. Sedláček naservíroval kotouč na FILIPA TOMICZKA, který poslal puk pod břevno Janurovy branky a posílá Draky před koncem první části hry do dvoubrankového vedení. Asistence: Patrik Sedláček a Ondřej Šotkovský.
     
    04:15
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Krátce po domácí početní výhodě došlo k protiútoku hostů, kterým se vrátil Fibigr z dvouminiutového odpočinku. Dvojice Blaháček a Polách vyrazila kupředu. Druhý jmenovaný, ADAM POLÁCH, zamířil mezi Janurovy nohy, kde viděl skulinu a vsetínského strážce klece prostřelil. Asistence: Matěj Blaháček.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 41. Bachánek (Broža, Houser), 52. Vrána (Sýkora, Bachánek) – 5. Polách (Blaháček), 19. Tomiczek (Sedláček, Šotkovský), 39. Šotkovský (Ševčík, Tomiczek), 60. Polách


    VHK ROBE Vsetín: Janura (Tkadlec) – Sýkora, Houser (C), Machů, Mojžíš, Fojtík, Čapka, Macík – Bednařík (A), Maštalíř, Janíček, Vrána, Matějíček, Veselý, Bachánek, Sopek, Broža. Trenér: Juraj Jurík.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Bielecký) – Minařík, Blaháček (C), Koutecký, Netolický, Křivohlávek, Sedláček – Šembera (A), Šucha, Šotkovský, Tomiczek, Ševčík, Fibigr, Polách. Trenér: Petr Rutar.

    Rozhodčí: Rimmel – Poláček, Šobáň
    thejrc.org