Púchov – Petržalka 1:1 (kon.) | Dubnica – FC Košice 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Slovan Bratislava U21 1:0 (kon.)
Skalica – Bardejov 2:0 (kon.)
konec
FK Dubnica
1:2 (1:1)
FC Košice
sk Sobota 16.10.2021, 14:30 • Mestský športový areál Dubnica nad Váhom • MONACObet liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Tučný mohol byť hrdinom, avšak z ťažkej pozície z malého vápna trafil iba Šemrinca.
     
    90+2
    Aj dubnický tréner vidí dnes žltú kartu. Peter Jakuš protestoval proti poslednému verdiktu.
     
    90
    A teraz mohol Dán prelobovať Vavrúša, ktorý opäť zazmätkoval pri výbehu z brány. Mölvadgaard si to mohol rozmyslieť a radšej zakončovať nohou, ale už sa to nezmení.
     
    88
    Samuel Vavrúš vybehol asi dvadsať metrov z brány, keď chcel hrať loptu pred protihráčom. Zrazil sa však s Rešetkom a dodatočne vidí aj žltú kartu.
     
    86
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Njegoš Kupusović, prichádza Slavomír Pagáč.
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Dominik Hollý, prichádza Maksym Rizie.
     
    79
    Koncovka prišla až o minútu neskôr, keď Mölvadgaard z uhla chcel prekvapiť Vavrúša, brankár Dubnice loptu musel vyrážať.
     
    74
    Striedanie v tíme FC Košice: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Erik Liener.
     
    68
    Tak teraz neviem, či to nebolo dokonca brvno, ktoré zachránilo Dubnicu od gólu Erika Pačindu! Je však možné, že Samuel Vavrúš tomu prstami výrazne pomohol a tak stav zostáva nezmenený.
     
    65
    Hlavný arbiter teraz musel riešiť menšiu potýčku pri postrannej čiare, do ktorej sa dostal tréner Košíc Jozef Vukušič, ktorý vidí žltú kartu.
     
    64
    Tím FC Košice dal gól!
    Marek Václav vyhral hlavičkový súboj na ľavom krídle pre Borisa Gálla, ten potiahol loptu do šestnástky a strieľaným centrom na zadnej ľavej tyči našiel nabiehajúceho JOSÉHO CORTÉSA! Kolumbijčan nikým nechránený posiela Košice prvý raz do vedenia.
     
    61
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Matija Babović, prichádza Adam Nomilner.
     
    61
    Erik Pačinda vidí za protesty žltú kartu.
     
    59
    Striedanie v tíme FC Košice: z ihriska odchádza Filip Kis, prichádza Min Su Kim.
    Striedanie v tíme FC Košice: z ihriska odchádza Dávid Gallovič, prichádza Boris Gáll.
    Striedanie v tíme FC Košice: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Nana.
     
    55
    Rana Jakúbeka ľavačka z otočky, Vavrúš musel loptu vyrážať a ihneď musel reagovať aj na nábeh Mölvadgaarda, ktorý sa hlásil o dorážku!
     
    48
    Kozlovský sa už po niekoľkýkrát šikovne prebil na os ihriska a aj zakončil spoza hráča. Šemrinec na istotu vyrazil na roh.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Košice: z ihriska odchádza Samuel Gladiš, prichádza José Cortés.
     
    44
    Dávid Gallovič prebrúsil v strede poľa Dominika Hollého, čo neušlo pozornosti Tomáša Marsala, ktorý znovu nechal výhodu. Stredný záložník Košíc však predsa po prerušení hry videl žltú kartu.
     
    40
    Filip Kis chcel zahrať telom, respektíve ramenom pri súboji s protihráčom, no bolo to posúdené ako taktický faul na stredovej čiare. Žltá karta pre pravého obrancu.
     
    29
    Denis Knižka druhým potrestaným hráčom, opäť po faule na Dávida Gubu. Knižka dokonca ani nefiguruje v oficiálnom zápise stretnutia v základnej zostave, tam muselo prísť k zmene na poslednú chvíľu.
     
    24
    Tím FC Košice dal gól!
    Na začiatku 24. minúty Michal Jonec okamžite nuluje dubnické vedenie! Mölvadgaard polminútu predtým získal rohový kop. Štandardku zahral typicky Pačinda, nákop na prednú žrď si našiel stopér Košíc, ktorý od brvna vyrovnáva na 1:1! V zápise po stretnutí však gól nie je pripísaný Jonecovi, ale SAMUELOVI VAVRÚŠOVI, ktorý si tak smolne strelil vlastný gól.
     
    21
    Dubnica dala gól!
    Domáci prečkali krušné minúty a sami skórujú! Košickí stopéri sa spolu so Šemrincom dostali pod tlak, lopta šla pri rozohrávke len na nohu súpera. Už-už sa zdalo, že Babovič loptu stratí, ale prihral ju na nabiehajúceho MAREKA KUZMU, ktorý po zemi otvára skóre stretnutia!
     
    19
    Prvá žltá karta v dueli a Erik Kramár môže byť rád, že to zostalo len pri žltej farbe. Neopatrný sklz zozadu na Dávida Gubu, skúsený ofenzívny futbalista sa len sťažka dvíha zo zeme.
     
    15
    Marcus Mölvadgaard míňa pravú žrď Vavrúšovej brány o dobrý meter! Dán ukazuje svoje kvality, keď sa obtočil okolo dvoch obrancov a vystrelil – ale iba mimo.
     
    14
    Košice skórujú po priamom kope, keď zužitkovali nacvičený signál. Radosť ale trvala krátko, pretože postranný rozhodca avizoval ofsajd, v ktorom sa ocitol pravdepodobne Marek Václav.

    Viktor Kalinács

    Branky: 21. Kuzma – 24. Vavrúš (vla.), 64. Cortés

    Karty:   19. Kramár (DUB), 29. Knižka (DUB), 88. Vavrúš (DUB) – 40. Kis (VSS), 44. Gallovič (VSS), 61. Pačinda (VSS)


    FK Dubnica: Vavrúš – Kramár, Rešetka, Stojsavljevič, Kozlovský – Hollý (86. Rizie), Kuzma (C), Pleva – Tučný, Babovič (61. Nomilner), Kupusovič (86. Pagáč)
    Náhradníci: Perniš – Bryndziar, Pagáč, Nomilner, Knižka, Rizie, Martinek, Hodál

    FC Košice: Šemrinec – Kis (59. Kim), Kavka (C), Jonec, Václav – Gallovič (59. Nana), Jakúbek, Gladiš (46. Cortés) – Pačinda (74. Liener), Mölvadgaard, Guba (59. Gáll)
    Náhradníci: Valach – Novák, Gáll, Nana, Kim, González, Cortés, Liener, Pavúk

    Rozhodčí: Tomáš Marsal – Peter Čajka, Tomáš Tůma
    thejrc.org