Litvínov – K. Vary 4:3 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:0 (po pr.) | Sparta – Kladno 3:4 (0:1 po s.n.)
Motor ČB – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:1 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (3:2, 0:0, 1:1)
Mountfield HK
Neděle 17.10.2021, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání Tipsport extraligy! Spolu se podíváme na duel mezi Českými Budějovicemi a Mountfieldem. Duel startuje v 17:00 a my u toho v Budvar aréně samozřejmě budeme!
    Zazáří Lukeš ve šlágru kola?
     
    Motor České Budějovice

    Motor si chce po minulé sezóně spravit reputaci a už nyní má mnohem lepší vstup než v té minulé. Po třinácti odehraných duelech má na svém kontě dvacet bodů a patří mu osmá pozice. Tabulka je však v těchto místech hodně nahuštěná, a tak může každý zisk nebo ztráta okamžitě změnit místo týmu. V posledních třech duelech brali Jihočeši čtyři body. V Liberci sice vedli, ale nakonec padli o jednu branku v základní hrací době. Náladu si České Budějovice spravily v Karlových Varech, které přehrály 5:3. V posledním zápase neudržely doma vedení a padli po nájezdech s Vítkovicemi.

    Nejproduktivnější hráči:
    Lukáš Pech – 16 bodů (5+11)
    Milan Gulaš – 15 bodů (8+7)
    Jindřich Abdul – 11 bodů (6+5)
     
    Mountfield HK

    Hradci Králové začátek sezóny vyšel velmi dobře. Po třinácti duelech má totiž na svém kontě dvacet osm bodů, v případě jakékoliv výhry by se mohl dostat dokonce do čela. Východočeši se prezentují především dobrou defenzivou, jelikož inkasovali druhý nejnižší počet branek. Mountfield bral v posledních třech utkáních plný počet bodů. Postupně totiž porazil Kometu, Litvínov a v posledním duelu také Vítkovice.

    Nejproduktivnější hráči:
    Radek Smoleňák a Jordann Perret – 10 bodů (5+5)
    Graeme McCormack – 10 bodů (2+8)
    Aleš Jergl – 8 bodů (3+5)
    Za Motor dnes bude hrát mistr světa JIŘÍ NOVOTNÝ!
     
    Úvodní sestavy:

    Motor České Budějovice: Hrachovina (Maleček) – Bindulis, Percy, Piskáček, Šenkeřík, Štencel, Vráblík, Štich – J. Ondráček, L. Pech, Gulaš – Abdul, J. Novotný, Chlubna – Holec, D. Voženílek, Valský – Slováček, M. Hanzl, Karabáček.

    Mountfield HK: Š. Lukeš (Kiviaho) – Gaspar, F. Pavlík, Nedomlel, Blain, Kalina, McCormack, Šalda – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Smoleňák, Koukal, Oksanen – Lev, Lalancette, Orsava – R. Pilař, Štohanzl, Kelly Klíma.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Kajínek, Axman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    A pikantní duel mezi Českými Budějovicemi a Hradcem Králové právě odstartoval. Fanoušci jsou slyšet od samého začátku, čeká nás parádní atmosféra.
     
    00:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je start jako blázen pro domácí celek! VÁCLAV KARABÁČEK vyzkoušel střelu z otočky z kruhu a k překvapení všech skončil puk v brance. Všichni se tomu diví, ale nejspíše po teči jednoho z hostů puk propadl za brankovou čáru. Bez asistence.
    00:28 Václav KARABÁČEK - 1:0
     
    00:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže ještě v první minutě je srovnáno! Ahti Oksanen vystřelil od modré a Dominik Hrachovina kotouč mezi betony neudržel. Na brankovišti byl nejvíce agilní RADEK SMOLEŇÁK, který během chvilky tak srovnává stav zápasu. Asistence: Ahti Oksanen a Petr Koukal.
    00:52 Radek SMOLEŇÁK - 1:1
     
    02:00
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radek Pilař – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:14
    Hosté začali své oslabení ideálně. Vyhráli vhazování v obranném pásmu a poslali kotouč až za branku Hrachoviny. To se po chvilce navíc opakovalo.
     
    02:49
    Jaroslav Modrý signalizuje, že bude střídat přesilovkové formace. Ta druhá se totiž nedokázala dostat ani do pásma, na řadu tak přijde ta silnější.
     
    03:18
    Stuart Percy se ještě snažil zastavit puk v útočném pásmu, ovšem jeden z hradeckých hráčů se položil na zem a dostal hokejkou touš až za modrou.
     
    04:00
    Radek Pilař je na ledě!
     
    04:32
    Štěpán Lukeš se musel mít na pozoru ihned po vhazování, když na něj letěla rána od pravého mantinelu. Tu ovšem vyrážečkou vyrazil do rohu hřiště.
     
    05:21
    Jeden z hostujících hráčů vyslal propagační ránu z poloviny hřiště. Dominik Hrachovina ji viděl a poslal touš svou hokejkou až do ochranné sítě.
     
    05:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí celek jde podruhé v utkání do vedení! JAKUB VALSKÝ obkroužil s kotoučem skoro skrze celé útočné pásmo. Nakonec se dostal i ke střele z okraje kruhu a jeho pokus propadl gólmanovi hostí mezi rukou a tělem! Asistence: Jan Štencel a Daniel Voženílek.
    05:40 Jakub VALSKÝ - 2:1
     
    06:26
    Štěpán Lukeš jen vyrazil kotouč, který letěl z velké dálky, tak se o něj strhla šarvátka v útočném pásmu. Jihočeši navíc vybojovali další přesilovou hru.
     
    06:40
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Petr Kalina – 2 min., držení).
     
    07:01
    Petr Šenkeřík vyslal tvrdou ránu, žel ta nedoputovala až do branky. Byla totiž zastavena někým před brankou, načež se Mountfieldu podařilo vyhodit.
     
    07:44
    Motor předvedl celkem zajímavou kombinaci. Stuart Percy následně posunul kotouč na pravý kruh, odkud pálil Abdul. Štěpán Lukeš puk vyráží.
     
    08:06
    Jihočeši se zuby nehty drželi v útočném pásmu, nakonec vypálil Petr Šenkeřík, jehož pokus byl zblokován. Hradec následně dostal puk do bezpečí.
     
    08:26
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jiří Ondráček – 2 min., podrážení).
     
    08:40
    Petr Kalina je na ledě!
     
    09:18
    Radek Smoleňák to nyní nemyslel vůbec špatně! přihrával zpoza branky před ní, kam si najížděl jeho spoluhráče, který však kotouč vůbec nedokázal trefit.
     
    09:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají přesilovou hru a v Budvar aréně je znovu srovnáno! Graeme McCormack vypálil od modré, načež se puk odrazil od domácího hráče do levého kruhu. Odtud z první vypálil ALEŠ JERGL, který prostřelil přesouvajícího se Hrachovinu. Asistence: Graeme McCormack a Kevin Klíma.
    09:35 Aleš JERGL - 2:2
     
    10:51
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jordann Perret – 2 min., sekání).
     
    11:16
    Moc hezká kombinace na domácí straně! Milan Gulaš poslal pobídku na Jiřího Novotného, jehož teč šla těsně nad branku. Velká škoda pro Motor.
     
    12:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor držel svého soupeře v pásmu a měl obrovský tlak! To se nakonec ukázalo jako důležité, jelikož domácí využívají přesilovou hru. Milan Gulaš posílal kotouč před branku na teč, ale Štěpán Lukeš poslal touš holí pryč. Bohužel pro něj přesně na LUKÁŠE PECHA, jehož bomba z první se zastavila až v síti. Asistence: Milan Gulaš a Petr Šenkeřík
    12:03 Lukáš PECH - 3:2
     
    12:58
    Tak uvidíme, jestli se domácím povede udržet vedení déle než v předchozích případech. Puk na hokejkách mají totiž nyní hostující hokejisté.
     
    13:41
    Jindřich Abdul si klekl do střely od modré, kterou zastavil. Mountfield se ale ještě na puku udržel, takže Dominik Hrachovina nakonec musel zasahovat.
     
    14:07
    Komerční přestávka.
     
    14:46
    Východočeši se drží v útočném pásmu od vyhraného vhazování. Motor sice aktivně napadá, ale ke kotouči se za žádnou cenu zatím nemůže dostat.
     
    15:19
    Vše nakonec musel vyřešit Dominik Hrachovina, který po zákroku raději přerušil hru.
     
    15:55
    Štěpán Lukeš musel čelit dalekému nahození z poloviny hřiště, který poslal vyrážečkou do rohu kluziště. Tam byli jako první jeho spoluhráči, kteří rozjíždí atak.
     
    16:21
    Dominik Hrachovina sice dnes dostal dvě branky, ale jinak zatím moc práce neměl. Respektive čelí střelám, na které zatím vidí a spolehlivě je čape.
     
    16:53
    Richard Nedomlel nyní zakopl o obrannou modrou a měl štěstí, že se s ním vracel ještě jeden jeho spoluhráč. Ondřej Slováček už se totiž hnal za pukem.
     
    17:29
    Stuart Percy to zkoušel chytře... Chtěl nahodit puk o mantinel do jízdy pro Milana Gulaše, ale puk se nám ztratil ze hřiště. Následuje proto vhazování.
     
    18:12
    Hradec to nyní překombinoval, jinak by bylo srovnáno! Hosté jeli dva na jednoho, když Christophe Lalancette dostal přihrávku. Ještě ale předvedl kličku, kterou sice vykoupal gólmana, ale sám se dostal až za branku!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:20
    Radek Smoleňák se nyní probíjel jako lev až k ohrožení branky, ale domácí gólman byl připravený přesně tam, kde připravený být měl, takže zakročil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Tak první třetina nás v jihočeské metropoli nenudila ani trochu, vždyť jsme se dočkali pěti branek! Dvě navíc padly už v první minutě. Do vedení šli jako první domácí, když střela Václava Karabáčka k překvapení všech skončila v brance. O chvilku později ovšem bylo srovnáno, když kotouč povalující se v brankovišti doklepl za brankovou čáru Radek Smoleňák. I podruhé v zápase šel do vedení Motor, tentokrát se prosadil Jakub Valský. Hradec Králové avšak znovu srovnal, když Aleš Jergl využil přesilovou hru. České Budějovice se ale trefily ještě jednou. K Lukáš Pechovi se odrazil kotouč, a ten svou bombou využil početní výhodu a poslal svůj tým potřetí v utkání do vedení, které stále trvá.

    Další třetina začne přibližně v 17:56.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Jihočeši ještě zažehnali možné nebezpečí, už to chvilku vypadalo, že hosté půjdou do přečíslení. To se nestalo a kotouč se nám dostal až mezi fanoušky.
     
    20:46
    Jakub Valský dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu. tak zkusil vypálit ránu zápěstím, ale Štěpán Lukeš jeho pokus vyrazil do plexiskla.
     
    21:26
    Jakub Valský jen prodloužil kotouč do útočného pásma a upaloval na střídačku. Daniel Voženílek o něj ještě bojoval, ale proti přesile neměl moc šancí.
     
    21:58
    Jeremie Blain vypálil od modré, když před Hrachovinou projížděl jeden ze soupeřů. Ani to domácímu gólmanovi nevadilo a touš vyrazil do rohu hřiště.
     
    22:40
    Druhá formace má nyní velký tlak! Nejprve dobře pálil Jindřich Abdul, který doslova trefil rameno hostujícího gólmana. Následovala ještě rána od modré, kdy kotouč prolétl jen těsně vedle tyčky.
     
    23:35
    Martin Hanzl neposlal zrovna ideální přihrávku na Václava Karabáčka. Celkem škod pro domácí celek, bylo to zajímavá akce dva na dva.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Roman Vráblík – 2 min., podrážení).
     
    24:46
    Jihočeši jsou hodně stažení okolo svého gólmana. Ke střele z kruhu se tak dostal Aleš Jergl, ovšem Stuart Percy jeho pokus zastavil bruslí.
     
    25:18
    Nyní se Hradec Králové prokombinoval do ještě lepší šance, tentokrát přišla střela z druhého kruhu. Dominik Hrachovina ovšem udržel puk ve výstroji a Radek Smoleňák se tak k dorážce nedostal.
     
    25:51
    Filip Pavlík dostal nabito a mohl vypálit rovnou z první. Domácí gólman se ale stihl přesunout a kotouč zastavit, načež ho schoval pod svou lapačku.
     
    26:18
    Roman Vráblík je na ledě!
     
    26:48
    Stuart Percy předvedl hodně elegantní otočku, za kterou si vysloužil aplaus. Navíc tím vyšachoval hned dva soupeře a dostal kotouč alespoň z obranné třetiny.
     
    27:28
    A mohlo to být o dvě branky! Z ničeho nic se za obranou hostujícího celku objevil Lukáš Pech, který ovšem nedokázal zblízka překonat Lukeše.
     
    28:10
    Jihočeši měli tlak v útočném pásmu, ale žádný z jejich pokusů v síti neskončil. Na druhé straně to zkoušel Aleš Jergl, jenže nezamířil mezi tři tyče.
     
    28:49
    Jan Štencel se dostal mezi dva soupeře a neměl zrovna jednoduchou práci. Přesto udržel kotouč na své hokejce, a tak Motor může jít znovu do ofenzivy.
     
    29:21
    Komerční přestávka.
     
    29:58
    Motor vybojoval kotouč v útočném pásmu, ale během chvilky se o něj zase začalo bojovat.
     
    30:28
    Jan Piskáček se musel stáhnout do obrany, jelikož tam letěl kotouč. Měl ale jednoduchou práci, jelikož nikdo z hostí se ho nevydal napadat ani vzdáleně.
     
    31:14
    Roman Vráblík se ještě snažil zastavit kotouč na útočné modré, ovšem nakonec se mu to nepovedlo. Domácí hokejisté se tak musí rychle stáhnout do obrany.
     
    31:51
    Dominik Hrachovina má za sebou další zákrok. Znovu na střelu od modré ale viděl celkem dobře, a tak neměl se zastavením kotouče žádné problémy.
     
    32:26
    Většině fanoušků na domácím stadionu nyní trochu zatrnulo. Dominik Hrachovina se totiž po souboji za brankou skácel k zemi, ale bude v pořádku.
     
    33:02
    Komerční přestávka.
     
    33:08
    Nyní se nám za poslední minutku na ledě nic zajímavějšího nestalo. Viděli jsme jen několik nepřesností.
     
    33:40
    Tomáš Chlubna nyní šikovně proskočil brankovištěm, takže se k odraženému kotouči dostal jako první. Motor tak operuje v útočném pásmu.
     
    34:31
    Ne, závět prostřední části nám nic zajímavého zatím nepřináší. Podaří se alespoň jednomu z týmů skórovat v této periodě? To se brzy dozvíme.
     
    35:12
    Martin Hanzl našel šikovnou zadovkou Václava Karabáčka, kterému střelu z první ale hodně zbrzdil obránce. Štěpán Lukeš tak následně jen přikryl puk lapačkou.
     
    36:05
    Roman Vráblík byl připravený ve středním pásmu, kde zastavil odpálený kotouč. Mountfield se navíc následně vystavil do ofsajdu, který rozhodčím neunikl.
     
    36:32
    Roman Vráblík měl na modré prostor, tak zkusil vypálit z první. Střela po ledě mu ale moc nesedla, a tak nemusel gólman hostí předvést nějaký těžší zákrok.
     
    37:01
    hosté chybovali a na pro tvrdou ránu si dojel Kristofers Bindulis. ten sestřelil jen hradeckého hráče, který okamžitě sundal rukavici a nyní je ošetřován na střídačce.
     
    37:21
    Daniel Voženílek to vlastně nemyslel vůbec špatně! Hned několik hráčů bylo před Lukešem, tak tam zkusil poslat kotouč, jestli se náhodou neodrazí do branky. Neodrazil.
     
    38:25
    Budějovice mají na konci třetiny rozhodně více ze hry, ale nedaří se jim odskočit na rozdíl dvou branek. Nyní Východočeši zahráli touš jen na icing.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního duelu, po kterých nadále vede domácí tým o jednu branku. Druhá perioda už nám tak zajímavou podívanou nepřinesla. Takže branku jsme neviděli ani jednu. Udrží Motor tenké vedení až do konce? Nebo Mountfield ještě srovná? To nám ukáže následující třetina, která začne za nějakých deset minutek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Ahti Oksanen vyzkoušel vypálit kousek od modré čáry, ale jeho pokus byl sražen nad bránu.
     
    40:51
    Kevin Klíma nahodil kotouč o mantinel a okamžitě se za ním vydal. Domácím ale pomohl Dominik Hrachovina, a ti tak mohou vyrazit do ofenzivy.
     
    41:24
    Jordann Perret projel skoro celým hřištěm jako nůž máslem. Následně ale neposlal přesnou bekhendovou přihrávku, a tak hosté kotouč znovu ztratili.
     
    42:08
    Pěkná akce Českých Budějovic. Lukáš Pech byl v dobré rychlosti a dostal přihrávku na pravou stranu. Jeden z obránců ho ale křižoval, tak domácí hráč puk zasekl, pak vypálil. Štěpán Lukeš touš udržel.
     
    42:42
    Vhazovat se nyní bude v budějovickém obranném pásmu. Fanouškům se to evidentně ani trochu nelíbí, ale to je tak vše, co s tím zmůžou. Buly tam bude.
     
    43:01
    Pěkně to nyní vymysleli hosté, kterým se povedlo vyšachovat celkem obranu Motoru. Následná střela z levé strany ale nebyla ani trochu přesná.
     
    43:42
    Václav Karabáček si najel do palebné pozice na pravé straně. Mířil dobře nad beton na zadní tyč, ovšem hostující gólman zasáhl svou lapačkou.
     
    44:16
    Z poslední třetiny už nám uplynuly čtyři minutky, během kterých jsme žádnou velkou šanci neviděli.
     
    44:47
    Radek Smoleňák byl v souboji, přesto se mu povedlo tečovat nahození od modré. Hrachovina ale měl beton na zemi, a tak kotouč pod ním nemohl projet.
     
    45:29
    Mountfield nyní zamkl svého soupeře v jeho obranném pásmu, ale ještě si nevytvořil lepší palebnou pozici.
     
    45:54
    Komerční přestávka.
     
    46:30
    Milan Gulaš se sice vydal napadat do útočného pásma, ale k zisku kotouče to nevedlo.
     
    47:04
    Petr Šenkeřík to nyní udělal zkušeně a nepřidělával si žádnou práci navíc. Jen lehce poslal kotouč podél mantinelu, takže celá formace mohla vystřídat.
     
    47:38
    Východočeši drží kotouč ve svém obranném pásmu. Nakonec ale předvedli celkem rychlý přechod a Dominik Hrachovina musel zasahovat svou lapačkou.
     
    48:31
    Jan Štencel nyní ze vzduchu zastavil přihrávku soupeře, avšak Hradec se ještě chvilku držel v pásmu. Dlouho to ale nebylo a dopředu mohou mířit domácí.
     
    49:03
    Miroslav Holec byl přišpendlen na mantinel, kde se bojovalo o kotouč celkem dlouho. Nakonec byli úspěšnější českobudějovičtí hokejisté.
     
    49:57
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jakub Lev – 2 min., hákování).
     
    50:21
    Jindřich Abdul dostal nabito na vrcholek kruhu, ale svou ranou trefil jen brusle soupeře.
     
    50:53
    Stuart Percy vyslal celkem nebezpečnou ránu, kterou Štěpán Lukeš jen tak tak vyrazil vedle sebe. Nebyl to zrovna přesvědčivý zákrok od gólmana hostů.
     
    51:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a jde do dvoubrankového vedení! Jan Štencel nabil na modrou pro STUARTA PERCYHO, jehož parádní bomba skončila v šibenici. Brankář hostujícího týmu neměl šanci na zákrok. Asistence: Jan Štencel a Jindřich Abdul.
    51:19 Stuart PERCY - 4:2
     
    51:34
    V Budvar aréně je dnes vyprodáno!
     
    52:12
    České Budějovice tak osm minut před koncem vedou o dvě branky. V Budvar aréně panuje navíc skvělá atmosféra, které je žene za výhrou.
     
    52:43
    Komerční přestávka.
     
    53:02
    Tomáš Chlubna šikovně obral o kotouč soupeře a jen trochu chybělo, aby šli domácí dva na nikoho.
     
    53:44
    Jakub Valský zkusil jen tak ránu z ostrého úhlu, která se zastavila o tyčku! Štěpán Lukeš měl ale beton u tyče přitisknutý, takže by to gól stejně asi nebyl.
     
    54:39
    Štěpán Lukeš nyní pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, hostům ale rychle ubíhá čas.
     
    55:43
    Mountfield to zkouší bez gólmana!
     
    56:04
    Dominik Hrachovina poslal kotouč jen podél mantinelu, ale ušetřil tím nějaký čas. Následoval ale icing v podání domácího celku, takže se hra zase vrátí.
     
    56:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:38
    Jiří Novotný mohl definitivně rozseknout dnešní utkání! Nechtěl být ale sobec, a tak posunul kotouč na Ondřeje Slováčka, který ze strany těsně minul pravou tyčku!
     
    57:13
    Ani nyní rozhodnuto! Milan Gulaš pálil z pravé strany někde na polovině hřiště, i on těsně minul!
     
    57:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ještě to bude v Budvar aréně drama! Hosté využívají totiž výhodu jednoho muže navíc a snižují na rozdíl jedné branky. Ahti Oksanen našel rychlým pasem před brankou volného JAKUBA LVA, který měl před sebou odkrytou branku. Asistence: Ahti Oksanen a Kevin Klíma.
    57:45 Jakub LEV - 4:3
     
    58:18
    Štěpán Lukeš je znovu na střídačce!
     
    58:46
    Motor se nyní brání zuby nehty. Alespoň dostal puk za modrou čáru, odkud Roman Vráblík jen nahodil do útočného pásma, aby mohla celá pětka vystřídat.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    59:27
    Skvělou práci nyní odvádí v obraně Jiří Ondráček! Ten nejprve dostal puk z pásma, načež ještě zastavil přihrávku skrze střední pásmo, velmi důležité momenty.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Pikantní duel nakonec končí vítězstvím domácího celku! Do dvougólového vedení poslal domácí celek v přesilové hře parádní ranou Stuart Percy. Mountfield skoro pět minut před koncem odvolal gólmana a dočkal se snížení. Pohlednou kombinaci zakončil do prázdné branky Jakub Lev. To však bylo ze strany Hradce Králové vše a domácí celek se tak může radovat ze zisku tří bodů!
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Motor – Václav Karabáček
    Mountfield – Aleš Jergl
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou. (19:31:02)
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Karabáček, 6. Valský (Štencel, D. Voženílek), 13. L. Pech (Gulaš, Šenkeřík), 52. Percy (Štencel, Abdul) – 1. Smoleňák (Oksanen, Koukal), 10. Jergl (McCormack, Kevin Klíma), 58. Lev (Oksanen, Kevin Klíma)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Maleček) – Bindulis, Percy, Piskáček, Šenkeřík, Štencel, Vráblík, Štich – J. Ondráček, L. Pech, Gulaš – Abdul, J. Novotný, Chlubna – Holec, D. Voženílek, Valský – Slováček, M. Hanzl, Karabáček.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (Kiviaho) – Gaspar, F. Pavlík, Nedomlel, Blain, Kalina, McCormack, Šalda – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Smoleňák, Koukal, Oksanen – Lev, Lalancette, Orsava – R. Pilař, Štohanzl, Kelly Klíma.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Kajínek, Axman

    Diváci: 6421
    thejrc.org