Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (kon.) | K. Vary – Hvězda Praha 1:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
HC Hvězda Praha
Středa 20.10.2021, 18:00 • Karlovy Vary, KV Arena • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:03
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Zdá se, že již může být rozhodnuto! Nejlepší střelec soutěže potvrzuje své kvality. Důrazný VOJTĚCH SPĚVÁČEK vybojoval puk, a ač tísněn bránícími hráči, sám před Ebenstreitem uspěl a kotouč mezi jeho betony dostal do sítě! Bez asistence.
     
    52:59
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně smolný gól pro domácího brankáře Ebenstreita, který propustil kotouč u své levé tyče poté, co mu ho tam z ostrého úhlu poslal VÍTĚZSLAV JAROŠ a touš prošel nepatrnou skulinkou, kterou tam karlovarský gólman nechal! Asistence: Matěj Doležel.
     
    45:52
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, kolikrát už jsme tohle pravidlo zažili a nyní to platí znovu. Domácí svou šanci nevyužili, naopak na druhé straně se trefil MIKULÁŠ JANOUŠEK a srovnal tak stav zápasu! Asistence: Jiří Dohnal.
     
    37:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Gólový půst končí! Energetici jako první mění skóre dnešního zápasu, když se prosazuje ADAM CSABI! Asistence: Radim Handl, Matyáš Váňa.
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 38. Csabi (Handl, M. Váňa) – 46. Janoušek (Dohnal), 53. Jaroš (Doležel), 59. Spěváček


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Dybal) – Kočí "A", Cipko, Anton, Kubíček, Postl, Mähler – Handl, Váňa, Csabi "C", Zeman, Pastor, Král, Pavelec, Zahejský, Šmíd "A".
    HC Hvězda Praha: Hora (Hrabák) – Kubata "C", Hulej, Mrázek, Richtr, Jarabko, Bartheldy, Beňo – Janoušek, Dohnal, Spěváček "A", Ivanovič, Niederhafner "A", Ducháček, Roule, Topol, Jaroš, Doležel.

    Rozhodčí: Hacaperka – Charvát, Deja
    thejrc.org