Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:7 (kon.) | SHK Hodonín – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Vel. Meziříčí – Kometa Brno B 4:3 (kon.)
Mostečtí Lvi – Letňany 1:9 (kon.) | Nová Paka – Jablonec n/N 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Hronov 1:2 (kon.)
Cheb – Klatovy 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 1:6 (kon.) | Opava – Kopřivnice 0:4 (kon.)
Příbram – Písek 4:1 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.)
konec
HC Řisuty
3:8 (0:2, 1:3, 2:3)
HC Kobra Praha
Středa 20.10.2021, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:14
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí proměnili přesilovou hru! Málek vyrazil střelu jen před sebe, kde byli dva hráči domácích. MICHAL FORTELKA se nakonec dostal k puku a poslal ho přesně pod břevno! Asistence: Pavel Řepka.
     
    54:02
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Filip Hlinka – 2 min., hrubost).
     
    52:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Toto byla naprosto ukázková kombinace v v přesilové hře. Na konci celé akce byla přihrávka Kamila Bříšky před prázdnou bránu, kde byl připravený TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. 8:2! Asistence: Kamil Bříška a Lukáš Tondr.
     
    52:09
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Josef Flachs – 2 min., hrubost). Trest odpyká Jan Výrut.
     
    48:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je tu stejné skóre, kterým skončil první vzájemný zápas! Na 7:2 pro Kobru zvyšuje RICHARD MUCHA, který se trefil po skvělé akci Martina Petráka. Asistence: Martin Petrák.
     
    45:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Šance domácích se znovu snižují. David Stahl si nyní vybral slabší chvilku, když si neporadil s poměrně snadnou střelou MATYÁŠE HRUBÉHO z jeho levé strany. Kobra tak znovu vede o čtyři góly! Asistence: David Pelant.
     
    41:14
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (David Šteiner – 2 min., podrážení).
     
    40:24
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Že by domácí ještě mohli zdramatizoval dnešní zápas? PETR HAVLŮJ dostal půl ve středním pásmu a po úspěšném sólu snižuje na 2:5! Asistence: Petr Patyk a Matěj Malovický.
     
    38:54
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci z ničeho nic snižují! Matyáš Rendla na modré čáře přenechal puk MATĚJI ČERMÁKOVI, který namířil přesně mezi betony brankáře a dává svůj první druholigový gól! Asistence: Matyáš Rendla a Josef Flachs
     
    37:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je tu hattrick! Kobra dnes dominuje a přidává už pátou branku v domácí síti. Přihrávku z levé strany proměnil ve svůj třetí gól JAROSLAV BROŽ! Asistence: Filip Hlinka a Tomáš Duda.
     
    35:22
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (František Matula – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:14
    Kamil Bříška dostal přihrávku před bránu, posadil si brankáře na led a zakončoval, bohužel pro hosty ale zamířil nad břevno!
     
    34:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tentokrát už Stahl nemohl nic dělat. S první střelou DANIILA PETROVA si sice poradil, obránci svému brankáři ale moc nepomohli a Petrov se tak dostal k odraženému puku, který dostal do sítě. Asistence: David Šteiner a Aleš Knesl.
     
    29:34
    Kobra právě vstřelila branku!
    David Šteiner svou druhou trefu nepřidal, JAROSLAV BROŽ ale ano! Po neúspěšném protiútoku Řisut šla dopředu Kobra. David Stahl sice vyrazil střelu Heldáka, bohužel pro domácí jen k holi Brože, který už měl úlohu snadnou! Asistence: Denis Heldák a Ondřej Holý.
     
    18:43
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Maxim Havrda – 2 min., držení).
     
    11:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dvě branky! DAVID ŠTEINER po skončení trestu zůstal na hrací ploše prosazuje se poté, co dostal hodně času mezi kruhy a vyslal přesnou střelu. Asistence: Daniil Petrov.
     
    09:17
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (David Šteiner – 2 min., sekání).
     
    07:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po zakázaném vhazování Kobry následovalo vhazování. JAROSLAV BROŽ následně dostal puk, se kterým se dostal do pásma Řisut a přesnou střelou zápěstím ho poslal do sítě! Asistence: Denis Heldák a Filip Hlinka.
     
    05:01
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Matěj Malovický – 2 min., podrážení).

    David Klier

    Branky a nahrávky: 39. Čermák (Rendla, Flachs), 41. Havlůj (Patyk, Malovický), 55. Fortelka (Řepka) – 8. Brož (Heldák, Hlinka), 12. David Šteiner (Petrov), 30. Brož (Heldák, Holý), 35. Petrov (David Šteiner, Knesl), 38. Brož (Hlinka, Duda), 46. Hrubý (Pelant), 49. Mucha (Petrák), 53. Šťastný (Bříška, Tondr)


    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Řepka, Potěchin (A), Flachs, Zich, Malovický, Matula – Patyk (C), Rendla, Formánek (A) – Kučera M., Fortelka, Pokorný – Havlůj, Janeček, Čermák – Výrut.
    HC Kobra Praha: Málek (Sochůrek) – Šteiner Dominik (A), Ženíšek, Knesl, Pelant, Holý, Ryzák, Duda, Janda – Mucha, Bříška (C), Havrda, Brož, Heldák, Šťastný, Petrák, Hlinka, Petrov, Hrubý, Tondr, Šteiner David.

    Rozhodčí: Glanc – Schopf, Gregar
    thejrc.org