Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:7 (kon.) | SHK Hodonín – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Vel. Meziříčí – Kometa Brno B 4:3 (kon.)
Mostečtí Lvi – Letňany 1:9 (kon.) | Nová Paka – Jablonec n/N 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Hronov 1:2 (kon.)
Cheb – Klatovy 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 1:6 (kon.) | Opava – Kopřivnice 0:4 (kon.)
Příbram – Písek 4:1 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.)
konec
HC Řisuty
3:8 (0:2, 1:3, 2:3)
HC Kobra Praha
Středa 20.10.2021, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu! Kobra sice v poslední části dvakrát inkasovala, další tři branky ale dala a ze slánského zimního stadionu si tak veze všechny tři body po ovýhře 8:3. (21:05:59)
     
    Konec zápasu.
     
    58:52
    Žádnou možnost na přihrávku neměl za svatyní Kobry Petr Janeček. Ten to tedy vzal na sebe a donutil Málka přikrýt kotouč.
     
    56:55
    Jan Výrut zpoza brány hledal spoluhráče před bránou soupeře, to se mu ale nepodařilo. Vzápětí pálil Michail Potěchin, branku netrefil.
     
    56:08
    Havrda se prodral k puku přes dva protihráče a poté chtěl najít Davida Šteinera, k tomu se ale po zákroku obránce puk nedostal.
     
    54:14
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí proměnili přesilovou hru! Málek vyrazil střelu jen před sebe, kde byli dva hráči domácích. MICHAL FORTELKA se nakonec dostal k puku a poslal ho přesně pod břevno! Asistence: Pavel Řepka.
     
    54:06
    Po vyhraném vhazování Michala Fortelky ihned zakončoval Roman Formánek, jeho jmenovec Málek v bráně Kobry ovšem byl pozorný.
     
    54:02
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Filip Hlinka – 2 min., hrubost).
     
    52:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Toto byla naprosto ukázková kombinace v v přesilové hře. Na konci celé akce byla přihrávka Kamila Bříšky před prázdnou bránu, kde byl připravený TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. 8:2! Asistence: Kamil Bříška a Lukáš Tondr.
     
    52:09
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Josef Flachs – 2 min., hrubost). Trest odpyká Jan Výrut.
     
    51:27
    Chvíli poté Petr Patyk na modré čáře přikopl kotouč Petru Havlůjovi, jenž se snažil překonat Málka na přední tyči ani on ale nebyl úspěšný.
     
    51:00
    Před bránu si najížděla hned trojice hráčů, a tak tam Petr Janeček poslal puk, ani jeden z hráčů v modrých dresech se ale nedokázal prosadit.
     
    50:04
    Adam Zich udržel puk v pásmu. Následně nahazoval na bránu Potěchin a před brankářem tečoval jeden z domácích hráčů, Málek si však poradil.
     
    48:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je tu stejné skóre, kterým skončil první vzájemný zápas! Na 7:2 pro Kobru zvyšuje RICHARD MUCHA, který se trefil po skvělé akci Martina Petráka. Asistence: Martin Petrák.
     
    47:56
    Michail Potěchin se snažil o podobný průnik jako Šťastný, ani on ale neuspěl. Po odrazu od obránce se ale bude vhazovat před bránou hostů.
     
    46:23
    Tomáš Šťastný ukázal svoje umění, když v útočném pásmu prokličkoval přes dva soupeře. Následně se snažil obehrát i brankáře, to už bylo nad jeho síly.
     
    45:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Šance domácích se znovu snižují. David Stahl si nyní vybral slabší chvilku, když si neporadil s poměrně snadnou střelou MATYÁŠE HRUBÉHO z jeho levé strany. Kobra tak znovu vede o čtyři góly! Asistence: David Pelant.
     
    44:32
    Jan Výrut vjel s pukem do pásma soupeře a dokázal vystřelit, jeho pokus ale rovněž skončil v náruči brankáře soupeře.
     
    44:03
    Kobře se zatím v posední části hry moc nedaří, nyní bylo k vidění zakázané uvolnění Pražanů.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 39. Čermák (Rendla, Flachs), 41. Havlůj (Patyk, Malovický), 55. Fortelka (Řepka) – 8. Brož (Heldák, Hlinka), 12. David Šteiner (Petrov), 30. Brož (Heldák, Holý), 35. Petrov (David Šteiner, Knesl), 38. Brož (Hlinka, Duda), 46. Hrubý (Pelant), 49. Mucha (Petrák), 53. Šťastný (Bříška, Tondr)


    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Řepka, Potěchin (A), Flachs, Zich, Malovický, Matula – Patyk (C), Rendla, Formánek (A) – Kučera M., Fortelka, Pokorný – Havlůj, Janeček, Čermák – Výrut.
    HC Kobra Praha: Málek (Sochůrek) – Šteiner Dominik (A), Ženíšek, Knesl, Pelant, Holý, Ryzák, Duda, Janda – Mucha, Bříška (C), Havrda, Brož, Heldák, Šťastný, Petrák, Hlinka, Petrov, Hrubý, Tondr, Šteiner David.

    Rozhodčí: Glanc – Schopf, Gregar
    ocianews.com