Jablonec B – Pardubice B 2:0 (kon.) | Ml. Boleslav B – Zápy 4:0 (kon.) | Teplice B – Živanice 0:3 (kon.)
Ústí n/O – Zbuzany 1:1 (kon.) | Velvary – Chlumec n/C 1:1 (kon.)
konec
FK Jablonec B
2:0 (1:0)
FK Pardubice B
Sobota 23.10.2021, 10:15 • Areál Břízky • Česká fotbalová liga (B) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je u konce! Rezerva Jablonce ho měla jasně pod kontrolou, když od dvacáté minuty vedle díky trefě Ali-Abubakara 1:0. Ve druhé části hry se trefil ještě střídající Michal Černák a jelikož brankář Ježek udržel čisté konto, tak domácí zvítězili 2:0. (12:11:06)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Hosté se ještě v posledních minutách snaží zdramatizovat výsledek. Tomáš Formáček na pravé straně obehrál obránce a odcentroval. Brankář Tomáš Ježek sice měl menší problémy, nakonec ale balón dostal pod kontrolu.
     
    89
    Centr z pravé strany nejprve odvrátil hlavou Sedrik Řehák, k odraženému míči se poté dostal Ondřej Podzimek, mezi tři tyče nezamířil.
     
    86
    Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Nikolas Daníček, přichází Vojtěch Werani.
    Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Sebastian Munzar, přichází David Nykrín.
    Střídání v týmu FK Jablonec B: ze hřiště odchází Patrik Haitl, přichází Ondřej Podzimek.
     
    85
    Po dlouhém nákopu jednoho z domácích hráčů se k míči dostal Petr Veverka. Debutant v ČFL se ocitl před brankářem Ježkem, ten zakročil včas a stále drží čisté konto.
     
    81
    Jablonečtí znovu útočili po levé straně. Tentokrát to byl Michal Kinčl, který sice obešel obránce, jeho následný přízemní centr ale sebral do náruče Jakub Markovič.
     
    78
    Znovu v akci Haitl. Ten si na levém křídle píchl míč kolem Nemšovského a po kontaktu upadl na zem, rozhodčí Vít píská nedovolený zákrok.
     
    75
    Patrik Haitl se po odchodu Surzyna po poločase přesunul na levou stranu hřiště. Nyní odtud vyslal centr do pokutového území a našel spoluhráče, ten zamířil mimo.
     
    73
    Jablonec ve druhé půli svého soupeře téměř k ničemu nepouští, naopak se snaží přidat další branky. Nyní bude mít možnost z rohového kopu.
     
    70
    Sebastian Munzar (FK Jablonec B) se dopustil nedovoleného zákroku na útočné polovině a je za to potrestán kartou žluté barvy.
     
    65
    Hosté šli do rychlého protiútoku. Balón měl na kopačkách Ramos Junior, který měl několik možností na přihrávku, zvolil ale tu nejhorší, kterou mohl. Jeho přihrávka totiž nemířila na nikoho červenobílém.
     
    63
    Po dlouhé době musel Tomáš Ježek zasahovat proti zakončení soupeře. Ladislav Dufek se dostal ke střele, bohužel pro něj u toho ale podklouzl a tak brankáře nijak nepřekvapil.
     
    61
    Pardubáci rozehrávali volný kop. Konkrétně míč do pokutového území posílal Brazilec Ramos Junior, balón ale hlavou odvrátil Jaroslav Diviš.
     
    60
    Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Ondřej Vítek, přichází Petr Veverka.
     
    59
    Niklas Daníček přesným lobem mezi obránce našel nabíhajícího spoluhráče, ten ale nedokázal dostat balón pod kontrolu. Pardubice následně jen odkopávají balón.
    55. ČERNÁK - 2:0
     
    55
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky! MICHAL ČERNÁK se ocitl úplně sám v pokutovém území Pardubic a technickou střelou k tyči navyšuje vedení svého týmu!
     
    54
    Pas na levém křídle obdržel Michal Kinčl. Nový muž na trávníku se pokusil najít před bránou spoluhráče, centrem ale zamířil mimo hrací plochu.

    David Klier

    Branky: 20. Ali-Abubakar, 55. Černák

    Karty:   32. Daníček (JBB), 70. Munzar (JBB) – 41. Hajník (PCB), 52. Vítek (PCB)


    FK Jablonec B: Ježek – Surzyn (46. Kinčl), Munzar (86. Podzimek), Rozkovec, Diviš, Vošahlík, Ali-Abubakar, Daníček (86. Werani), Haitl (86. Nykrín), Smejkal (46. Černák), Skuhrahý (C).
    Náhradníci: Fiala – Koblížek, Černák, Werani, Kinčl, Nykrín, Podzimek

    FK Pardubice B: Markovič – Nemšovský, Řehák, Hajník, Prosek – Formáček, Kubart (C), Ramos Junior, Kurka – Vítek (60. Veverka), Dufek.
    Náhradníci: Hrnčíř – Besperát, Pejcha, Veverka

    Rozhodčí: Vít – Erlebach, Vitvar
    bahis siteleri