SOHO Olomouc – Karlovy Vary 1:3 (kon.) | Zlín sledge – Havířov 3:4 (kon.) | SHK Mustangové – HC Sparta Praha Sledge 5:0 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Parahokej Havířov z.s.
Sobota 23.10.2021, 15:30 • PSG aréna, Zlín • Česká para hokejová liga • 5. kolo
Partner:
     
    43:58
    Korman dostal další dobrý pas mezi kruhy, i tentokrát ho však Lepáček skvěle vychytal!
     
    43:33
    Molek opouští prostor mezi tyčemi a Zlín se tedy pokusí o vyrovnání s šesti hráči!
     
    42:37
    Zakončení Hečka bylo opravdu hodně jedové, Molek totiž neudržel kotouč, který tak skončil v brankovišti, odkud ho domácí obránci stačili poslat pryč!
     
    41:36
    Zdeněk Hábl několikrát obkroužil útočné pásma a pak vymyslel senzační přihrávku na Kormana, který měl před sebou jen prázdnou bránu, ale tu nedokázal pod tlakem trefit!
     
    40:38
    Zdeněk Hábl nevyužil další velkou šanci, protože selhal v přímém souboji s Lepáčkem, který se doslova vrhl proti zakončení, které tedy úspěšně zachytil!
     
    39:52
    Hosté celkem nepochopitelně nechali spoustu volného prostoru Julinovi, který tedy mohl pálit ze slušné pozice, ale kotouč poslal jen do Lépačka!
    37:45 Zdeněk HÁBL - 3:4
     
    37:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově snižují a opět je to jen o jeden gól! Gólové radosti se nakonec dočkal také DÁVID KORMAN, který po přihrávce Zdeňka Hábla zakončil do odkryté klece. Asistence: Zdeněk Hábl.
    37:28 Sergej PANFILOV - 2:4
     
    37:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zlín nedokázal využít dlouhého náporu, což Havířov potrestává z útoku! Do dalšího úniku se totiž dostal SERGEJ PANFILOV, který naznačil zakončení, následně si najel do strany a skóroval střelou do prázdné brány. Asistence: Petr Kudrna.
     
    34:18
    Lepáček vychytal Kormana v další obrovské příležitosti. Kdyby domácí hráč své šance proměňoval, mohl mít na kontě klidně hattrick!
     
    29:00
    Korman se opět mohl prosadit, protože si hosté nerozuměli při rozehrávce a domácí hráči naservírovali kotouč před bránu, ale ten zakončil jen do betonu Lepáčka!
    28:21 Slavomír FERENČÍK - 2:3
     
    28:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují a čeká nás pořádné drama! SLAVOMÍR FERENČÍK operoval v prostoru před brankou, kde si našel přihrávku Zdeňka Hábla a prudkou střelou prostřelil Lepáčka. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    27:28
    Korman se tentokrát chopil role střelce a přes několik obránců nadějně vypálil, ale kotouč poslal jen do horní tyče!
     
    21:10
    Julina před brankou našel odražený kotouč, ale v těžké pozici mířil jen těsně vedle brány!
    19:19 Václav HEČKO - 1:3
     
    19:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! VÁCLAV HEČKO čekal za obranou na přihrávku, kterou nakonec dostal, díky čemuž jen sám na Molka. Toho si položil a následně zakončil do odkryté klece. Tomáš Mlčák.
    18:47 Sergej PANFILOV - 1:2
     
    18:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov si bere vedení zpět! Parádní individuální akci vymyslel SERGEJ PANFILOV, který se nakonec natlačil až před branku a prudkou střelou po ledu rozvlnil síť. Bez asistence.
    11:46 Marian LIGDA - 1:1
     
    11:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    LAPP ještě před první sirénou srovnává krok! Postaral se o to MARIAN LIGDA, který si po zákroku Lepáčka našel odražený kotouč a zaskočil ho prudkou dorážkou. Bez asistence.
     
    11:38
    Zdeněk Hábl předvedl skvělou individuální akci, při které se z vlastního pásma dostal až do úniku, ale ten zakončil pouze střelou do masky Lepáčka!
    10:24 Václav HEČKO - 0:1
     
    10:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté sice neměli navrch, ale i přesto se dostávají do vedení z povedeného protiútoku! Kotouč do útočného pásma vyvezl Panfilov, který ho poté předal VÁCLAVU HEČKOVI, jenž zakončil přímo pod horní tyč. Asistence: Sergej Panfilov.
     
    05:45
    Zdeněk Hábl měl k dispozici zatím největší šanci utkání, dostal se totiž na samostatného úniku, ale ten pod tlakem nedokázal zakončit, i když už měl před sebou jen prázdnou bránu!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 12. Ligda, 29. Ferenčík (Z. Hábl), 38. Korman (Z. Hábl) – 11. Hečko (Panfilov), 19. Panfilov, 20. Hečko (Mlčák), 38. Panfilov (Kudrna)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina (A), Mach, Ferenčík, Z. Hábl – Zdražil, Zicha, Turic, D. Hábl, Ligda (C), Panák, Zubek, Šafařík, Korman.
    Parahokej Havířov z.s.: Lepáček (Loska) – Zikmund, Kudrna (C), Fojtík, Staněk – Kudela, Panfilov, Bařák, Hečko (A), Rábik, Mlčák (A).

    Rozhodčí: Kadlec, Šiška
    thejrc.org