Hr. Králové – Teplice 3:0 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 2:2 (kon.) | Plzeň – Jablonec 5:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
2:2 (2:0)
SK Slavia Praha
Neděle 24.10.2021, 16:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Plavšičovi nevyšla střela, v poslední chvíli zastavil Mršiče
     
    90+3
    Po zblokované ráně Plavšiće mohl jít sám kupředu Matej Mršić, který se hnal osamoceně ke kleci Slavie. Plavšić se ale stihl vrátit a na hraně vlastní šestnáctky jej čistě obral o míč.
     
    89
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Ondřej Mihálik, přichází Michal Škoda.
     
    89
    Vojtěch Vorel bude vykopávat od své brány. Nestihne to ale předtím, než mu hlavní sudí Machálek udělí žlutou kartu za zdržování hry.
     
    88
    Asistent trenéra Budějovic Kohout dostává žlutou kartu za protesty na střídačce Budějovic.
     
    83
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Srdjan Plavšić.
     
    79
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Patrik Čavoš, přichází Benjamin Čolić.
    78. Kuchta si sebral míč na malém vápně, ale střílel do boční sítě
     
    78
    Kuchta dostal z pravé strany přihrávku na malé vápno, kde se velice šikovně otočil s míčem a ranou rozvlnil boční síť!
     
    76
    Sudí Machálek už se dívá na video, nyní běží zpátky a ruší žlutou kartu! Skovajsovi ukazuje rovnou červenou a ten se pomalu otáčí k odchodu.
     
    75
    Další tvrdý zákrok na Ondřeje Lingra! Lukáš Skovajsa vykopl nohou do vzduchu a z boku trefil kopačkou Ondřeje Lingra do hlavy, snad i do ucha! Žlutá karta je poměrně mírný trest. Sudí Machálek se jde ještě přesvědčit k videu, zda nebude udělovat červenou!
    74. Hosté zavřeli soupeře na vápně, Ousou pálil nad bránu
     
    74
    Kuchta dostal centr z pravé strany na zadní tyč, jeho hlavičku ale svou hlavou zastavil Sladký. Následná rána z hranice vápna Ousoua mířila nad břevno svatyně Dynama.
     
    73
    Patrik Čavoš nyní ve středu hřiště skluzem tvrdě zastavil pronikajícího Lingra. Dostává za to žlutou kartu a Slavia bude rozehrávat standardku.
    72. Novákovu chybu napravil Vorel skvělým zákrokem proti Kuchtovi!
     
    72
    Jan Kuchta si nyní ideálně zpracoval míč, obešel obránce Nováka a sám se ze strany hnal na bránu Dynama. Jeho střelu na zadní tyč vykopl Vorel nohou! Parádní zákrok!
     
    72
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Lukáš Masopust.
    70. https://tv.isport.blesk.cz/video/7287523/ceske-budejovice-slavia-mrsicuv-centr-se-snesl-az-na-kolarovo-brevno.html
     
    70
    Budějovice jdou kupředu po levé straně. Ondřej Kolář nepůsobí dnes vůbec jistě. Matej Mršić poslal z lajny cosi mezi střelou a centrem, na každý pád míč z jeho kopačky zaťukal na břevno svatyně Slavie!
     
    66
    Hodně nahuštěno je ve středu hrací plochy, Slavia ale postupuje, Ivan Schranz a Jan Kuchta šli společně dopředu, první jmenovaný hledal přízemní přihrávkou do malého vápna svého parťáka, jenž však zakončoval z ofsajdu. Vzrušení je tak zbytečné.
     
    64
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Fortune Bassey, přichází Matěj Valenta.
    64. https://tv.isport.blesk.cz/video/7287515/ceske-budejovice-slavia-kuchtovu-zblokovanou-ranu-si-vorel-pohlidal.html
     
    64
    Ondřej Kolář rozehrává ve spolupráci se svými spoluhráči. Oscar pokračuje v akci na levé straně, přihrává na osu hřiště, kde z hranice vápna pálil Jan Kuchta, jehož sražený pokus do středu klece chytá Vojtěch Vorel bez větších komplikací.
     
    60
    Už to mohlo být 3:2! Lingr šel po pravé straně kupředu a od koncové lajny vyslal krátkou přihrávku, kterou z bezprostřední blízkosti poslal obranným skluzem do tyče Pavel Novák, jenž byl pod tlakem Ivana Schranze! Tohle smrdělo vlastním gólem a Novákovi se muselo hodně ulevit.
    59. OSCAR - 2:2
     
    59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia srovnává na 2:2! Během sedmi minut zvládli Pražané vyrovnat! OSCAR šel po levé straně dlouho kupředu a hlásil se o míč, centr od pravé lajny z kopačky Kuchty jej nakonec našel a záložník Slavie poslal z bezprostřední blízkosti míč hlavou do sítě – 2:2! Asistence: Jan Kuchta.
     
    58
    Dynamo nyní nedokázalo odehrát balon z vápna, jeden z obránců nalil míč na penaltu Kačarabovi, jenž ale tvrdou ranou trefil před sebou stojícího Schranze! Klika pro Budějovice!
     
    54
    Tohle ale byla tutovka pro Pražany! Parádní centr od Baha z pravé strany našel ve vápně Dynama hlavu Ivana Schranze, jenž dobře hlavičkoval směrem k zemi, Vorel byl ale dole včas a chytá merunu!
    52. Peter OLAYINKA - 2:1
     
    52
    Slavia právě vstřelila branku!
    PETER OLAYINKA se postavil k zahrání pokutového kopu! Vorel zůstal stát uprostřed a očekával asi přízemní střelu, protože se trochu skrčil. Rána však šla obloučkem do pravého horního růžku a skončila v síti! Slavia snižuje na 1:2!
     
    51
    Penalta pro Slavii! Ševčík šel sám z pravé strany na Vorla, jenž ale vyběhl včas a jeho ránu vyrazil. Následně vznikla v šestnáctce Dynama dost nepřehledná situace, míč se odrazil od ruky Ševčíka, jenže ještě předtím viděl sudí faul Lukáše Havla a píská pokutový kop pro Pražany!
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ibrahim Benjamin Traoré, přichází Petr Ševčík.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Ondřej Lingr.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ubong Moses Ekpai, přichází Jan Kuchta.
    44. Odražený míč si sebral Ekpai a poslal prudkou ránu vedle
     
    44
    Míč šel na první tyč z kopačky Samka. Havel odhlavičkoval na hranici vápna, kde se do šance procpal Ubong Moses Ekpai, jehož rána z levé strany letěla ale kousek za zadní tyč svatyně domácích.
    41. Olayinkova dorážka z otočky zamířila nad bránu
     
    41
    Daniel Samek si postavil balon k pravé postranní lajně. Ekpai vracel po jeho centru hlavou míč zpět na střed vápna Jihočechů. Peter Olayinka ale v akrobatické pozici pálil z otočky vysoko nad břevno klece domácích.
     
    31
    Ibrahim Benjamin Traoré vidí žlutou kartu, ve středu pole si špatně zpracoval míč, který mu uskočil od nohy a hnal se k němu Čavoš, jehož záložník Slavie stáhl k zemi rukama.
     
    29
    Lukáš Havel nyní velice tvrdě dostoupil zezadu nejspíš Ubonga Mosese Ekpaie a za svůj tvrdý zákrok vidí žlutou kartu.
    23. Kolář nezachytil Skovajsův centr a Brandner ho málem přehodil
     
    23
    Patrik Brandner se nyní po standardce a centru Skovajsy ze strany dostal ve vápně Slavie do šance, ale bránu soupeře o kus přestřelil. Velmi nejistě v situaci působil brankář Sešívaných Ondřej Kolář, jenž balon nezachytil.
    14. Lukáš HAVEL - 2:0
     
    14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je naprosto šokující začátek zápasu tady na Střeleckém ostrově! Dynamo jde z druhé šance do dvoubrankového trháku! Matej Mršić naznačoval, že bude zahrávat centr levačkou, jenže nakonec ho kopnul Jakub Hora pravačkou. Lehký lob do vápna Pražanů našel hlavu LUKÁŠE HAVLA, který hlavičkou poslal míč obloučkem do levého horního rohu! Budějovice vedou 2:0! Asistence: Jakub Hora.
    10. Patrik BRANDNER - 1:0
     
    10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Budějovice jdou z prvního útoku okamžitě do vedení! Ondřej Mihálik dobře zabojoval na středu hřiště, kde tísněn dvěma beky prostrčil míč na pravou stranu. Tam se na rohu šestnáctky tvrdě opřel do míče PATRIK BRANDNER, jenž tvrdou přízemní ranou nedal Kolářovi čuchnout! Dynomo vede 1:0! Asistence: Ondřej Mihálik.
     
    6
    Krmenčík prodlužoval míč na zadní tyč, kde se jeho spoluhráči nedokázali prosadit. Následně ale centroval Alexander Bah a Ubong Moses Ekpai hlavičkoval do břevna! Následná dorážka Pražanů se rovněž nesetkala s úspěchem.
     
    1
    Ubong Moses Ekpai si naběhl na pravou stranu, centr do malého vápna Vorel nejistě vyrazil před sebe a Olayinka měl obrovskou šanci, zblízka však zamířil hlavou nad horní tyč!

    Petr Šatalík

    Branky: 10. Brandner (Mihálik), 14. L. Havel (Hora) – 52. Olayinka (pen.), 59. Oscar (Kuchta)

    Karty:   29. L. Havel (CEB), 73. Čavoš (CEB), 88. Kohout (asistent trenéra) (CEB), 89. Vorel (CEB) – 31. Traoré (SLA)   76. Skovajsa (CEB)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 1:10. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:13.
    SK Dynamo Č. Budějovice: Vorel – Sladký, L. Havel (C), P. Novák, Skovajsa – Čavoš (79. Čolić), Hora – Brandner, Mihálik (89. Michal Škoda), Mršić – Bassey (64. M. Valenta).
    Náhradníci: Šípoš – Čolić, Javorek, Michal Škoda, Tolno, Vais, M. Valenta.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Oscar, Kačaraba, Ousou, Bah – Traoré (C) (46. Ševčík), Samek – Olayinka (72. Masopust), Schranz (83. Plavšić), Ekpai (46. Kuchta) – Krmenčík (46. Lingr).
    Náhradníci: Mandous – Hromada, Kuchta, Lingr, Masopust, Plavšić, Ševčík.

    Rozhodčí: Machálek – Nádvorník, Váňa – Adámková. VAR: Štěrba, Hrabovský

    Diváci: 6 289
    bahis siteleri