Uničov – Hlučín 0:4 (kon.) | Znojmo – Slovácko B 4:2 (kon.) | Zlín B – Kroměříž 1:2 (kon.)
konec
FC Zlín B
1:2 (0:1)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Neděle 24.10.2021, 10:30 • Zlín-Vršava • Moravskoslezská fotbalová liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:34:40)
     
    Fotbalisté Kroměříže potvrdili roli mírného favorita a v rámci 13. kola MSFL porazila zlínskou rezervu 2:1. Důležitý první gól vstřelil ve 14. minutě Michal Cupák, těsný náskok udrželi hosté až do poločasového hvizdu. V 73. minutě se po centru z pravé strany prosadil hlavou Adam Houser, který tak výrazně přiblížil Hanáckou Slavii k zisku tří bodů. Zlínští fotbalisté sice snížili, ale příliš pozdě, v první nastavené minutě upravil na konečných 1:2 Martin Cedidla.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Tým Zlín B právě vstřelil branku!
    V závěrečných vteřinách zápasu ještě přichází snížení, ale na případné vyrovnání už domácí nejspíše prostor nedostanou. Alespoň kosmeticky upravil skóre pěknou střelou MARTIN CEDIDLA.
     
    89
    Tobiáš Slovák si zařval na Tkáče, aby mu balón přenechal, neboť stál v lepší pozici. Tak se stalo a domácí obránce si mohl v klidu míč zpracovat a rozehrát.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Ondřej Strachoň (FC Fastav Zlín B).
     
    88
    Individuální průnik zkusil Vít Mlýnek. Postupně se zbavil dvou stojících protihráčů, aby si nakonec sám zamotal míč mezi nohama.
     
    87
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Claude Lhotecký, přichází Martin Novotný.
     
    87
    Hostující obránce je v pořádku a hra může pokračovat. Sudí vhodil míč do hry k nohám Lehkého, domácí mohou pokračovat v kombinaci na útočné polovině.
     
    86
    Na trávníku zůstal ležet Petr zavadil po souboji s jedním z protihráčů. Arbitr Rygl zastavil hru, ale ne kvůli faulu, nýbrž kvůli tomu, že se hostující hráč delší dobu nezvedal.
     
    85
    Faul, za který ovšem Matěj Votava vynadáno určitě nedostane. Zastavením Davida Tkáče totiž zamezil slibně se rozvíjejícímu brejku.
     
    84
    Hráči ve žlutých dresech zahrávali rohový kop. Tentokráte již Jakub dostál vyběhl a kulatý nesmysl pravou rukou vyboxoval mimo nebezpečí.
     
    83
    Jakub Dostál si rozmyslel vyběhnutí z brány, protože usoudil, že by na centr nedosáhl. Nechal situaci na spoluhráčích a dobře udělal, Tiahlo přehlavičkoval Chrudinu.
     
    82
    Fotbalisté Zlína přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Nicméně do pokutového území Kroměříže zatím hledá cestu bez úspěchu, tento prostor mají hosté výborně pokrytý.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hanácká Slavia vede nad rezervou Zlína rozdílem dvou branek a směřuje za ziskem tří bodů.
     
    80
    Martin Mlýnek v souboji jeden na jednoho uspěl proti Zavadilovi. Troufl si posléze i na Jelečka, přes něj se ovšem probojovat nezvládl.
     
    79
    Tomáš Chrudina má dost sil, proto se hravě prodral za záda výrazně unavenějšího Novotného, ten si ve finále pomohl faulem.
     
    78
    Do příležitosti se hnal Ondřej Hapal. Hlavou si hodil míč mezi dva obránce, jenže pak lehce zaškobrtl, čímž ztratil rychlost a nechal se předběhnout Cedidlou.
     
    78
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Rudolf Reiter, přichází Tomáš Chrudina.
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Petr Sklenář, přichází Šimon Vyhlíd.

    Milan Huppert

    Branky: 90+1. Cedidla – 14. Cupák, 74. Houser

    Karty:   41. Nečas (ZLB), 61. Cedidla (ZLB), 62. Tkáč (ZLB), 89. Strachoň (ZLB) – 34. Sklenář (KRO), 37. Tiahlo (KRO)


    FC Zlín B: Šiška – Němeček, Cedidla, Slovák, Reiter (78. Chrudina), Tkáč, Pafka (C), Bobčík (71. V. Mlýnek), Hrdlička (71. M. Mlýnek), Pobořil (76. Lehký), Nečas (71. Strachoň).
    Náhradníci: Bachůrek – V. Mlýnek, M. Mlýnek, Lehký, Srachoň, Jura, Chrudina.

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Dostál – Lhotecký (87. Novotný), Zavadil, Tiahlo, Cupák, Machálek, Matoušek (C), Houser, Jeleček, Sklenář (78. Vyhlíd), Plecitý (60. Votava).
    Náhradníci: Lebánek – Červenka, Votava, Novotný, Surynek, Hapal, Vyhlíd.

    Rozhodčí: Rygl – Vostrejž, Kulička

    Diváci: 173
    thejrc.org