Havířov – Přerov 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Vsetín 2:4 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.)
Prostějov – Litoměřice 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Kolín – Jihlava 3:7 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kon.)
po prodl.
AZ Havířov
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 25.10.2021, 17:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:25 Antonín PECHANEC - 3:2
     
    62:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTONÍN PECHANEC, který zasunul puk do poloodkryté brány po tom, co Jakub Doktor vzal kotouč a objel celou bránu. Následně jej naservíroval přes celé brankoviště až na hůl střelce gólu.. Asistence: Jakub Doktor, David Chroboček.
    58:26 Šimon KRATOCHVIL - 2:2
     
    58:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet využívá hru v powerplay a srovnává na 2:2. Autorem branky je ŠIMON KRATOCHVIL, kterému se povedlo šikovně tečovat střelu od modré v podání Jakuba Doktora. Asistence: Lukáš Bednář a Jakub Doktor.
     
    58:11
    Ihned po vhazování trefuje Š. Kratochvil z otočky tyč.
     
    58:06
    Havířov staví na ledovou plochu 6 hráčů a gólman je na lavičce.
     
    49:07
    Doktor objel celé útočné pásmo a poté našel osamoceného Pechance v prostoru mezi kruhy. Ten napřáhl, ale střela mu nesedla a lehce se donesla k brankáři, který ji pohodlně lapil do lapačky. Hra přerušena.
    43:37 Jakub HERMAN - 1:2
     
    43:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov využívá přesilovou hru. Po dlouhé kombinaci se odražený puk po střele dostal k JAKUBU HERMANOVI, kterému se nadvakrát podařilo dopravit kotouč za záda Štipčáka, který byl na brankovišti roztáhnutý.. Asistence: Josef Hrabal, Matěj Svoboda.
     
    42:10
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Tomáš Pastor – 2 min., podrážení).
    41:49 Jan HUDEČEK - 1:1
     
    41:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet srovnává skóre. K JANU HUDEČKOVI se dostal puk za obránce Přerova a následně jel sám na brankáře. Hodil si puk na bekend a zakončil jim do horního rohu. Asistence: Vlastimil Dostálek, Tomáš Valenta.
     
    40:40
    Pechanec přihrál Chrobočkovi pod sebe, ale ten kotouč netrefil ideálně a puk se svezl jen vedle tyče.
     
    38:58
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matouš Kratochvil – 2 min., podrážení).
     
    36:54
    Seeman našel dlouhým náhozem Dvořáka, který byl na chvíli osamocen mezi kruhy. Puk si zpracoval na bekend a tím taky zakončil. Štipčák drží puk na své hrudi a hra je přerušena.
    25:08 Tomáš DOLEŽAL - 0:1
     
    25:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ DOLEŽAL si našel nahozený poskakující puk, u kterého se domácí obránci nedomluvili. Zakončil poté do sítě s pomocí levé tyče štipčákovy brány. Asistence: Daniel Indrák, Daniel Krenželok.
     
    22:41
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Ondřej Ševčík – 2 min., hákování).
     
    22:28
    Doležal vyslal krásnou přihrávku od pravého mantinelu na dva najíždějící hráče do brankoviště. Černý puk trefil, ale Štipčák se skvěle roztáhl a velkou šanci zhatil.
     
    18:29
    Pechancova kombinace s Bednářem málem vedla ke gólu. Pechanec dostal přihrávku. Najel k levému kruhu a vystřelil na betony Petráska. Ten vyrazil přesně na druhou stranu, kde najížděl Bednář a mohl zakončit do prázdné brány. V tomto mu však zabránil obránce hostů, který mu včas nadzvedl hůl.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Josef Hrabal – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:52
    První velká příležitost Havířova. Dostálek dostal dlouhou přihrávku do jízdy za oba přerovské obránce, ale puk mu ujel a Petrásek byl nucen vyjet z brány. Chyboval a puk mu přeskočil čepel. Dostálek poté reflexivně máchnul hokejkou do poskakujícího puku, ale trefil pouze tělo gólmana. Hra přerušena.
     
    01:57
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Tomáš Pastor – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    01:55
    Pšurný nastřelil tyč Štipčáka od levého kruhu. Puk se odrazil do rohu kluziště.
    Marken.cz

    Daniel Wróbel

    Branky a nahrávky: 42. Hudeček (Dostálek, Valenta), 59. Š. Kratochvil (L. Bednář, J. Doktor), 63. Pechanec (J. Doktor, Chroboček) – 26. T. Doležal (D. Indrák, D. Krenželok), 44. Herman (Hrabal, Matěj Svoboda)


    AZ Havířov: Štipčák (Fučík) – Groch, Chroboček, Mrowiec, Valenta, T. Pastor, Lytvynov, F. Kočí – L. Bednář, Pechanec, J. Doktor – Š. Kratochvil, Hudeček (A), Dostálek – Maruna (C), Paś, Severa – Handl, Stuchlík, Mrva.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – D. Krenželok, R. Černý, Hrabal, Hamrlík, Krisl (C), Seemann, Ševčík – D. Indrák, Pšurný (A), T. Doležal (A) – Jakub Svoboda, Herman, M. Kratochvil – Matěj Novák, F. Dvořák, Matěj Svoboda – Dobša.

    Rozhodčí: Mrkva, Koziol – Král', Blažek

    Diváci: 719
    thejrc.org