Slavia – Prostějov 4:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 6:5 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Kolín 7:1 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Sokolov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Havířov 2:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (3:1, 2:1, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 27.10.2021, 18:00Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Herman – 2 min., držení hole).
     
    55:10
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ján Blaško – 2 min., krosček).
     
    52:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Krisl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:17
    Matěj Svoboda se prodral přes hostujícího beka a proti němu tak musel vyrazit Šimboch. Puk se ale náhle odrazil do jízdy Novákovi, který měl před sebou zcela prázdnou branku, což evidentně nečekal a nedokázal tak včas zareagovat!
     
    47:58
    Střídání v týmu HC Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Frederik Foltán, přichází Juraj Šimboch.
     
    47:16
    Chaos před Foltánem! Hrabal s Jakubem Svobodou pálí z nápřahů z prvního doteku jednu ránu za druhou a Frýdek je pod pořádným tlakem!
     
    46:50
    Herman dorážel puk po střele Hrabala k volné tyči, Foltán se na místo zákroku ale skvěle přesunul!
     
    46:25
    Tak to je neuvěřitelné. Hosté si opět nepohlídali počet hráčů na ledě a Zubrům dávají minutu a dvacet vteřin ve dvojnásobné početní výhodě! Další trest za příliš mnoho hráčů jede odsedět Ján Blaško.
     
    45:48
    Ale místo pěti hrál Frýdek dokonce v šesti. Rostislav Martynek jede odpykat trest pro střídačku za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    44:47
    Hrabalovu střelu tečoval před brankou Ministr, přizvedl ji ale těsně nad!
     
    43:43
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ján Blaško – 2 min., podrážení).
     
    42:12
    Foltán nepřekonán! Navrátil zkusil v trestném střílení střídajícího frýdeckého gólmana prostřelit mezi betony, Foltán je ale neprodyšně uzavřel!
     
    42:12
    Navrátil obdržel krásnou dlouhou přihrávku a dostal se do úniku na Foltána, byl ale hákován a pojede tak trestné střílení!
     
    39:07
    Martynek dostal puk na pravý kruh a pohotově pálil! Pro smůlu hostů pouze do tyče.
     
    33:59
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Klimša – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:48
    Malá naděje pro hosty, kteří si teď zahrají šest vteřin proti třem.
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matyáš Hamrlík – 2 min., držení hole).
     
    31:54
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Herman – 2 min., podrážení).
     
    31:32
    Střídání v týmu HC Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Juraj Šimboch, přichází Frederik Foltán.
    31:32 Tomáš ŠOUSTAL - 5:2
     
    31:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zvyšují už na 5:2! Obklíčili pásmo hostů a ke střele se dostal Hrabal. Vyslal opravdu tvrdou dělovku, kterou sejmul Christova k zemi, Zubři se ale během vteřiny dostali rychle na kotouč a než vůbec sudí dokázali na zásah Christova reagovat, TOMÁŠ ŠOUSTAL doklepával puk do branky a zapsal druhý gól večera! Christov naštěstí nebyl zasáhnut do obličeje a určitě se tak brzy vrátí na led. Asistence: R. Pšurný, J. Hrabal.
     
    28:55
    Fantastický zákrok Postavy! Král měl před sebou odkrytou polovinu branky, domácí brankář se ale parádně roztáhl a zlikvidoval jeho tutovku levým betonem!
     
    27:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Robert Černý – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:48
    Velký závar před Šimbochem chtěla v pátý gól proměnit opět druhá lajna domácích, hostující gólman ale pokryl všechny tři střely a nakonec puk schoval do výstroje!
    23:46 Jakub HERMAN - 4:2
     
    23:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté si berou dvoubrankové vedení rychle zpět, když v rychlém brejku skvěle přehráli frýdeckou defenzivu! JAKUB HERMAN, si sjel před branku, když Hamrlík naznačoval střelu. Nakonec mu ale vyslal prudký pas, do které Hermanovi stačilo pouze vložit hůl. Asistence: M. Hamrlík, Jakub Svoboda.
    21:58 Jakub ADÁMEK - 3:2
     
    21:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Frýdek předvádí dobrý vstup do druhé třetiny! Od modré natáhl puk ke střele zápěstím JAKUB ADÁMEK a jeho střela proletěla až za záda Postavy, čímž se hosté dostávají na dostřel jedné branky! Asistence: T. Král.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ján Blaško – 2 min., vysoká hůl).
    15:36 Jonáš PETEREK - 3:1
     
    15:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A neuznaná branka domácích je zase vodou na mlýn pro Frýdek-Místek, který se v první třetině také zvládne prosadit! Domácí bránili protiútok, přičemž při couvání upadli jeho dva obránci a dostatek prostoru na střelu se tak dostal JONÁŠI PETERKOVI, který Postavu prostřelil z větší vzdálenosti!
    Asistence: J. Šlahař.
     
    15:13
    Zubři dostali puk do branky počtvrté, ale tento gól platit nebude! Zbořilovi propadl kotouč a utekl mu Jakub Svoboda, který se z pravého křídla řítil na Šimbocha! Ten si však povyjel a došlo ke střetu obou dvou hráčů. Sudí poté, co se puk dostal za brankovou čáru, okamžitě rozpažil, což odůvodnil postavením útočícího hráče v brankovišti.
     
    13:22
    Frýdek mohl snižovat! Martynek pláchl domácí obraně, Postava jej ale skvěle vychytal! Domácím bekům se pak nepovedlo vyhodit kotouč, čehož chtěl z dorážky využít ještě Král, jenže i proti němu se mladý domácí gólman stihl přesunout!
    11:51 Roman PŠURNÝ - 3:0
     
    11:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hostující střídačku opravdový malér! Třetí nedůslednost v obraně končí třetí brankou v síti Šimbocha, který nutno podotknout, za žádný z gólů nemohl. V předbrankovém prostoru zůstal nekrytý ROMAN PŠURNÝ, jenž se letos střelecky trápí. Oživením spolupráce s Navrátilem, který mu naservíroval parádní přihrávku, však zapisuje dlouho očekávaný druhý gól v sezoně! Duo Navrátil – Šoustal zatím stálo za všemi třemi góly Přerova. To jsou posily!
    Asistence: J. Navrátil, T. Šoustal.
     
    09:59
    Dlouhou a přesnou přihrávku dostal na modrou čáru Šoustal, který si krásně počkal a našel hokejku na osu sjíždějícího Pšurného. Ten měl výbornou střeleckou pozici, Šimboch však zase výhled, díky němuž schoval střelu do lapačky.
    07:32 Jakub NAVRÁTIL - 2:0
     
    07:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Parádní návrat JAKUBA NAVRÁTILA na domácí led! Šoustal za brankou skvěle odstavil hostujícího obránce, dostal se na puk a před Šimbochem našel osamoceného Navrátila, kterému tak vrací gólovou nahrávku! Hostující gólman nemohl se skvěle uloženou střelou pod víko dělat nic.
    Asistence: T. Šoustal.
    06:13 Tomáš ŠOUSTAL - 1:0
     
    06:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou do vedení, když využívají chvíli před koncem Zbořilova trestu první přesilovku v zápase! Na levém křídle si našel pozici Navrátil, který posečkal a naservíroval krásný puk TOMÁŠI ŠOUSTALOVI. Tomu stačilo do přihrávky pouze vložit hůl a nasměrovat kotouč do branky! Asistence: J. Navrátil.
     
    04:18
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Mikuláš Zbořil – 2 min., držení).
     
    04:07
    Martynek hledal v přečíslení Christova, ale jeho přihrávku zablokoval jeden z domácích beků. Puk však letěl zpátky k Martynkovi, jenž následně neváhal se střelou, na které musel Postava ukázat svoji hbitost!
     
    03:34
    Velká skrumáž se teď odehrála přímo na Postavově brankovišti, kde se krátce po Christovově teči ztratil kotouč v chumlu hráčů! Domácí obranu teď vysvobodil hvizd sudích.
     
    01:11
    Staronová tvář v přerovském kádru, posila do marodky Jakub Navrátil, se teď ocitla v první velké šanci, když musel zasahovat Šimboch proti střele z nevelké vzdálenosti!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 7. T. Šoustal (Navrátil), 8. Navrátil (T. Šoustal), 12. Pšurný (Navrátil, T. Šoustal), 24. Herman (Hamrlík, Jakub Svoboda), 32. T. Šoustal (Pšurný, Hrabal) – 16. Peterek (Šlahař), 22. J. Adámek (Tadeáš Král)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Petrásek) – R. Černý, D. Krenželok, Dluhoš, Hrabal, Ševčík, Krisl (C), Gréč, Hamrlík – T. Šoustal, Pšurný (A), Herman – Navrátil, Ministr, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – D. Indrák, Dobša.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (32.–48. Foltán) – Zbořil, J. Adámek, Ciura, Marcinko, Z. Malík, Matyáš – Lyszczarczyk, Peterek, Šlahař – Christov (C), Komorski, Martynek (A) – Tadeáš Král, Matiaško, Klimša – Ramik, Čmiel, Ján Blaško – Matěj.

    Rozhodčí: Kostourek, Kubičík – Polonyi, Kleprlík

    Diváci: 866
    thejrc.org