Celta Vigo – Real Sociedad 0:2 (kon.) | Granada – Getafe 1:1 (kon.) | Levante – Atlético 2:2 (kon.)
konec
Levante UD
2:2 (1:1)
Atlético Madrid
Čtvrtek 28.10.2021, 21:30 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:32:04)
    Levante uhrálo proti Atléticu cennou remízu
     
    Atlético Madrid nepotvrdilo roli velkého favorita a na stadiónu Levante uhrálo pouze bod za remízu 2:2.

    Favorit se dostal do vedení už ve 13. minutě, kdy se poprvé po návratu do Atlética v lize prosadil Antoine Griezmann. Domácím se podařilo vyrovnat ve 37. minutě, po faulu Suáreze proměnil pokutový kop Enis Bardhi. Čtvrt hodiny před koncem přiblížil hosty očekávaným třem bodům svým premiérovým gólem v novém působišti Matheus Cunha, ale outsider dokázal i podruhé srovnat a znovu z penalty, hru rukou v podání Lodiho opět potrestal Enis Bardhi. V nastaveném čase se již Atlético k ničemu nedostalo, soupeř ubránil bod s přehledem.

    Svěřenci kouče Simeoneho se čelu soutěže o moc nepřiblížili. Získali jediný bod, který je posunul na páté místo o pět bodů za vedoucí Real Sociedad. Levante i po 11. kole čeká na první ligové vítězství, každopádně bod s Atléticem určitě bere všemi deseti.
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 15:11.
     
    90+9
    Pro další utkání se vykartoval stoper Rober. Po ukončení zápasu si hlasitě stěžoval, že arbitr González nenechal dohrát akci, za přílišné protesty mu sudí dal druhou žlutou kartu.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Do otevřenější obrany domácích zaútočil João Félix. Průnikovou nahrávkou hledal Correu, ve skluzu ovšem skvěle zasáhl Rober. Cenný bod pro Levante je blízko!
     
    90+7
    Ángel Correa sice pěknou kličkou obelstil Franquesu, jenže pak podklouzl, což mělo za následek, že míč už nezastihl na hrací ploše.
     
    90+6
    Za každou cenu chtěl Rober překazit akci soupeře. Nakopl Félixe, posléze podrazil Carrasca. Žlutá karta je logickým vyústěním.
     
    90+5
    Z levé lajny sběhl Renan Lodi s míčem na střed. Ani v tomto prostoru si nenašel prostor ke střele, proto hrál doprava na Trippiera.
     
    90+4
    Do centru Bardhiho se na přední tyči hlavou opřel Óscar Duarte. Jan Oblak měl velké štěstí, že míč proletěl vedle levé tyče.
     
    90+3
    Místo očekávaného tlaku Atlética pokračují v útočení hráči Levante. Po obranném zákroku Felipeho mají domácí k dispozici rohový kop.
     
    90+2
    Není to poprvé, co si dnes Rodrigo de Paul pomohl při zpracování rukou. Opět protestuje, není mu to ale nic platné.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby osm minut.
     
    90
    Levante právě vstřelilo branku!
    Znovu si postavil balón na bílý bod ENIS BARDHI. A i napodruhé na Oblaka vyzrál, když vypálil pro změnu po své levici, zatímco gólman zůstal ve středu brány.
     
    89
    Do hádek se zapojili i domácí fotbalisté. Ti odhánějí protihráče pryč z pokutového území, aby konečně mohlo k pokutovému kopu dojít.
     
    88
    Vytrvalé protesty pokračují. Kolem sudího se sběhlo pět hráčů Atlética, kteří se snaží rozhodčího přesvědčit o změně verdiktu, sami ovšem moc dobře tuší, že snaha je zbytečná.
     
    87
    Ano, dočkalo! Opakované záběry jasně odhalily, že Renan Lodi hrál proti centru z levé strany horní končetinou od těla. Za protesty získal na své konto žlutou kartu Ángel Correa.
     
    86
    Po přerušení hry došlo ke krátké konzultaci mezi sudím Gonzálezem a videorozhodčím, zkoumá se, zda Renan Lodi náhodou nehrál v pokutovém území rukou. Dočká se Levante druhé penalty?

    Milan Huppert

    Branky: 37. E. Bardhi (pen.), 90. E. Bardhi (pen.) – 12. Griezmann (Felipe), 76. Cunha (de Paul)

    Karty:   40. Pepelu (LVN), 90+6. Rober (LVN) – 18. Hermoso (ATM), 25. Felipe (ATM), 65. Koke (ATM), 85. J. Giménez (ATM), 87. Á. Correa (ATM)   90+9. Rober (LVN)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 15:11.
    Levante UD: Aitor Fernández – Son (70. Miramón), Rober, Ó. Duarte, Vezo, Franquesa – Pepelu (80. De Frutos), Malsa (76. Martínez), E. Bardhi – Goméz (70. Cantero), Morales (C).
    Náhradníci: Cárdenas – Blesa, Cantero, C. Clerc, Coke, De Frutos, Martínez, Miramón, Soldado, N. Vukčević.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, J. Giménez – Hermoso (67. Lodi), Carrasco, H. Herrera (59. de Paul), Koke (C) – Félix, L. Suárez (59. Á. Correa), Griezmann (72. Cunha).
    Náhradníci: Lecomte – Á. Correa, Cunha, de Paul, Lodi, Savić, Šaponjić, Vrsaljko.

    Rozhodčí: González – Rodríguez, Bárcena
    thejrc.org