Tampa – Arizona 5:1 (kon.) | Carolina – Boston 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 0:4 (kon.)
St. Louis – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 1:2 (kon.) | Seattle – Minnesota 4:1 (kon.)
Anaheim – Buffalo 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.) | San Jose – Montreal 0:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Montreal Canadiens
Pátek 29.10.2021, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Josh ANDERSON - 0:4
     
    57:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens využívají prázdné branky Sharks. Za vlastní brankou získal kotouč Toffoli, který ho posunul na JOSHE ANDERSONA a ten dokázal trefit odkrytou klec z vlastního pásma. Asistence: Tyler Toffoli.
    32:54 Brendan GALLAGHER - 0:3
     
    32:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Trochu šťastná branka ale i ta se počítá! Anderson nastřelil puk ke vzdálenější tyči a právě v tomto prostoru se pohyboval BRENDAN GALLAGHER, který nějakým záhadným způsobem dokázal dostat puk za záda Hilla. Asistence: Josh Anderson a Nick Suzuki.
    28:53 Alexandr ROMANOV - 0:2
     
    28:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velmi dobrou práci za brankou odvedl Drouin, který vybojoval puk a poté ho poslal na modrou čáru. ALEXANDR ROMANOV nic nevymýšlel, opřel se do kotouče a krásně vymetl horní roh branky! Asistence: Jonathan Drouin.
    12:09 Mike HOFFMAN - 0:1
     
    12:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Suzuki nabil na modré čáře Kulakovi, jehož tvrdou ránu vyrazil Hoffman pouze do míst, kde byl připraven dorážet MIKE HOFFMAN a ten si počínal skvěle, když zasunul puk k bližší tyči. Asistence: Brett Kulak a Nick Suzuki.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 13. M. Hoffman (Kulak, Suzuki), 29. A. Romanov (Drouin), 33. B. Gallagher (Josh Anderson, Suzuki), 58. Josh Anderson (Toffoli)


    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – M. Ferraro, B. Burns, J. Middleton, E. Karlsson, M.-É. Vlasic, R. Šimek – T. Meier, Couture, Dahlén – W. Eklund, Hertl, Balcers – Cogliano, Bonino, Labanc – Gadjovich, Weatherby, Pederson.
    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Chiarot, Petry, A. Romanov, D. Savard, Niku, Kulak – M. Hoffman, Suzuki, B. Gallagher – Drouin, Dvorak, Josh Anderson – Toffoli, M. Perreault, Caufield – Lehkonen, C. Paquette, Armia.

    Rozhodčí: Anderson, Chmielewski – Dechamps, Alphonso
    bahis siteleri