K. Vary – Olomouc 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Plzeň – Sparta 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 4:3 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Berani Zlín
Neděle 31.10.2021, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:04 Aleš JERGL - 4:1
     
    47:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tímhle gólem definitivně potvrzuje Hradec tři body a byla to paráda ALEŠE JERGLA! Po přihrávce Perreta od mantinelu se Jergl vydal na sólojízdu útočným pásmem. Suhradu bez okolků vykoupal, hostující obránce jej sice ještě před zakončením stihl faulovat, Jergl to ale i tak dotáhl do gólového konce, na bekhendovou kličku byl Kašík krátký – 4:1! Asistence: Jordann Perret, Michael Gaspar.
    32:02 Ahti OKSANEN - 3:1
     
    32:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle salmiakki Zlínu pořádně zhořklo! Po vybojování kotouče ve středním pásmu táhl AHTI OKSANEN další brejk do otevřené zlínské obrany a v momentě rozhodování zvolil to nejsnadnější řešení – práskl do kotouče, který se otřel o spojnici a zapadl do branky – 3:1! Bez asistence.
    21:48 Daniel GAZDA - 2:1
     
    21:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Využít přesilovku se jim ale povedlo, a to jakým způsobem! Zakládání útoku od vlastní branky vyšlo Ševcům na jedničku, Peter Trška posunul podél modré na DANIELA GAZDU, který si stranovým pohybem otevřel prostor a přesným zakončením do vinglu nedal šanci Lukešovi reagovat – 2:1! Asistence: Peter Trška, Tomáš Mikúš.
    15:04 Christophe LALANCETTE - 2:0
     
    15:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi odskakují na dvě branky ještě v první třetině! Po nahození k mantinelu se v souboji o puk zorientoval nejlépe Kelly Klíma a píchl puk za příspění teče jednoho ze Zlínských do prostoru, kde se nacházel CHRISTOPHE LALANCETTE. Pro něj to nebylo posléze už moc složité, nabruslil si ještě blíže Kašíkovi a švihem pod víko jej překonal – 2:0! Asistence: Kelly Klíma.
    00:38 Jakub LEV - 1:0
     
    00:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Od úvodní sekundy nepustil Hradec Zlínské na kotouč, což vyústilo v první gól po 38 sekundách hry! Oksanen dostal přihrávku podél prken na úroveň kruhů, zvedl hlavu a pustil kotouč na levý kruh pro JAKUBA LVA, který prostřelil Kašíka – 1:0! Asistence: Ahti Oksanen, Radek Smoleňák.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 1. Lev (Oksanen, Smoleňák), 16. Lalancette (Kelly Klíma), 33. Oksanen, 48. Jergl (Perret, Gaspar) – 22. Gazda (Trška, T. Mikúš)


    Mountfield HK: Kiviaho (Š. Lukeš) – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Kalina, McCormack, Jank – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pilař, Lalancette, Kelly Klíma – Šalda, Koukal, Orsava.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, O. Němec (A), Mamčics, Gazda, Trška, Ferenc, M. Novotný – T. Mikúš, Hejcman, Vopelka – Köhler (A), A. Zbořil, O. Flynn – Kubiš (C), P. Sedláček, Karafiát – Frömel, R. Veselý, Sebera.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Gebauer, Hlavatý

    Diváci: 3 147
    thejrc.org